Jaaaaa asi o tom moc nechcem diskutovať..Len som Vám chcela odporučiť film HAIRSPRAY... akože takú haluz som už dlho nevidela....Fakt je to super... kto to videl, môže napísať, či má rovnaký názor...
som videla len kusok, a prislo mi to take ja neviem, moc na krasu zahladene ale tento moj nazor može byt sposobeny aj tym, že som videla len kusok no...
nie tak sorry, pomylila som si muzikal ja som myslela ten, kde hra ten taky mlady chalan vyčančany, čo teraz na to mlade one letia ... o tej škole hudobnej či jaka to je... to hairspray može byt dobre
Myslis High school musical? Na tom fičí teraz aj moja 13-ročná segra... Ale možno ťa trošku sklamem...Aj v Hairspray hrá ten istý vyčančaný fešáčisko...Ale hrá takého správňaka..
nj nj presne to som myslela... hm, mno neviem si ho tak spravne predstaviť... už sa mi raz zapisal proste ako ten sladučky krasny a tak mno... akože ta scena jedna ktoru som videla, že daval nahrdelnik nejakej holke, že ju ma rad a dosiel niekto za nim, že o autogram a on tu holku nechal tak a hned sa podpisoval... no užasne fakt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
tam ide o haluz v tom filme..taká malá paródia..