Ak ti ide len o morálnu stránku a si schopná ísť do absurda, tak by každý povedal áno peknej žene alebo mužovi, ktorá/ý by ponúkal/a to čo po čom človek túži. Ak by som mal napr ponuku (aj keď s mojím xichtom ju mať nikdy nebudem), že ak pretiahnem peknú ženu a ona mi dá potvrdenie, že nemá nejaké sexuálne prenosné choroby a za to mi ponúkne napr. 50 000 eur tak poviem áno. Každý po niečom túži. Ale možno by si jedného, dvoch nepraktických idealistov našla
@matka213 strašne to závisí od toho kto by bol ten platiaci a v akej finančnej situácii by som práve bola. pokiaľ mi nevymyslíš úplne jasný a konkrétny príklad, čo nevymyslíš, tak ti na túto otázku neviem jednoznačne odpovedať.
@matka213 mas fakt konkretnu ponuku 200 eur? a realne by ti ich na 100 percent dal? ak su odpovede ANO ANO , poznas toho cloveka, a fyzicky povedzme ze aj kebyze nesi s nehi uplne hotova ale vizera aspon relativne solidne tak ja by som do toho asi isiel na tvojom mieste. zahodil by som vsetky moralne kktiny za hlavu a isiel do toho. uplne bezna brigadaa na slovensku 2 eura na hodinu, pri troche stastia slusnejsia brigada 2,5. takze 200 eur to mas 80 az 100 hodin brigady. ak by si robila 8 hodin denne tak asi 13-15 dni.. ten sex by snad viac ako hodinu netrval...
Každý chce alebo potrebuje prachy.. kto povie že by nešiel tak klame -.-" .. ako dobre nepoviem keby vas vola dajaky uplne škaredy hnusny človek.. to je jasné že by nikto nešiel ale keby vam ponúkne čo ja viem 10 000€ alebo viac tak určite pôjdete a keby nie tak o tom ešte dlho budete premýšľať a možno ľutovať a tak
@foolwithalargeb prečo si myslíš že je to ponižujúce ? služby za cash. skoro ako pošta. ibaže trošku zmeníš názov z pošta pre teba na pošva pre teba a ideš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
nie za hocijakých podmienok, ale prečo nie.
si sa chcela pochváliť aká si úžasne obdivuhodne morálne zmýšľajúca?
Na pivo?
Do obchodu?
samozrejme zalezalo by na tom s kym
a aká je tvoja cena...?
ale ak by som bola single a bola by som na tom fakt velmi zle, tak nikdy nevieš...nikdy nehovor nikdy...to hovorim že "možno aj".