najviac som asi videla lasku nebesku myslim ze cca 15 krat
a ak sa nahodou rataju koncerty tak HAARP - muse live at wembley 2007 som videla viac ako 120 krat, pri 120 som prestala robit bodky na dvdcko
presne dneska som sa o tom bavila!
ale nie sú to naj filmy, sú to filmy, na ktoré mám nejakým zvláštnym spôsobom úchylku.
napr 10 vecí, čo na tebe nenávidím som isto videla aspoň 10krát.
Traispotting tiež tak nejak.
Piaty element aspoň 20 krát a nehanbím sa za to
Lásku nebeskú len 5 krát
a Pána prsteňov nespočetne krát aspoň 10 krát každý film isto a to je ešte málo podľa mňa
Marvel a niektoré DC comics filmy aspoň 10krát.
Atonement a Never Let Me Go asi tiež nejak tak.
Potterky som prestala rátať lebo tie som videla nespočetne veľa razí.
a pokiaľ sa ráta aj seriál najviac som si pozrela Supernatural, momentálne pozerám všetky série už 9ty-krát.
veľakrát. viem že HP som videla už aspon 5 - 6 krat. sissi mlada cisarovna všetky 3 diely som videla už tiež nejakých 6x pretty woman tiež. a všetky tieto si kludne pozriem zas a zas a zas
Pelisky, Forrest Gump, Skritek - otec to u nas pustal furt dokolecka.
Najviac som videla asi Mulan, Vladarovu novu tvar, filmoveho , Petra Pana, Hladanie Zeme-Nezeme, Chicago, Nejak sa to komplikuje, Ace ventura, Titanic, Laska nebeska, Popoluska, vela toho.
Moja uchylka je skor zamerana na serialy, taky Sex v meste ci Ally McBeal ani neporatam, pretoze to su moje srdcovky a ked mi je tazko, tak si ich vzdy zapnem.
Nikdy som to nepočítal, ale takého Krstného otca alebo Temného rytiera som videl aj viac než 5x, kedysi som si často dával repete s Hooligans a každoročne (už nejaký ten rok) si vyhradím čas a dám celého LOTRa v predĺžených verziách na jeden záťah. Rovnako tak s Fontánou (nie tou pre Zuzanu).
Z vlastného rozhodnutia, že niečo proste chcem znova vidieť, som nič nevidel viac ako 3-krát ... Dokonca možno len 2 ...
(ak nerátam stále pozeranie dookola nejakých ninja korytnačiek na vhs v detstve )
"Ak si nespomínate tak aspoň približné číslo dajte a tiež napíšte o aký film šlo" @midnight ...ale ked je to tajne, tak je to tajne. tahat to z teba nebudem, zas az tak ma to nezaujima...
Pelíšky som videla asi 30krát
10 vecí, čo na tebe nenávidím a Príbeh o rytierovi pozerám vždy, keď ide v telke
Samotárov som videla veľakrát... veľa toho je
No ja sa najlepšie filmy práveže snažím pozerať čo najmenej... aby sa neopozerali. Čiže Requiem for a Dream som videl 2-krát
Ale niektoré dobré filmy si pozriem vždy, keď sa mi chce... aj keď len tak narýchlo, že len tie najlepšie scény a tak. Ale keď ide dobrý film v telke tak si vždy pozriem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a ak sa nahodou rataju koncerty tak HAARP - muse live at wembley 2007 som videla viac ako 120 krat, pri 120 som prestala robit bodky na dvdcko
ale ne...to zasa ne ale veľakrát istotne...neviem presne, nepočítam to
ale nie sú to naj filmy, sú to filmy, na ktoré mám nejakým zvláštnym spôsobom úchylku.
napr 10 vecí, čo na tebe nenávidím som isto videla aspoň 10krát.
Traispotting tiež tak nejak.
Piaty element aspoň 20 krát a nehanbím sa za to
Lásku nebeskú len 5 krát
a Pána prsteňov nespočetne krát aspoň 10 krát každý film isto a to je ešte málo podľa mňa
Atonement a Never Let Me Go asi tiež nejak tak.
Potterky som prestala rátať lebo tie som videla nespočetne veľa razí.
a pokiaľ sa ráta aj seriál najviac som si pozrela Supernatural, momentálne pozerám všetky série už 9ty-krát.
Ducha, zelenú míľu, lasku nebesku, masku, evoluciu atď. Tiež veľmi veľa krát
Najviac som videla asi Mulan, Vladarovu novu tvar, filmoveho , Petra Pana, Hladanie Zeme-Nezeme, Chicago, Nejak sa to komplikuje, Ace ventura, Titanic, Laska nebeska, Popoluska, vela toho.
Dost sa mi pacila i Troja od Petersona, tu som tiez vela krat videla.
a ja mám sprievodcu dosť rada, len som bola varovaná prd filmom
@skip samozrejme ale veľa ľudí ho kritizuje, ja sa naň dokážem pozerať v kuse
ostatné srdcovky: 300, Sucker Punch, Sin City, The Dark Knight a podobne asi 5x
(ak nerátam stále pozeranie dookola nejakých ninja korytnačiek na vhs v detstve )
Pelíšky v telke, to sa asi blíži desiatim.
@midnight ...ale ked je to tajne, tak je to tajne. tahat to z teba nebudem, zas az tak ma to nezaujima...
Scott Pilgrim vs. The World
10 vecí, čo na tebe nenávidím a Príbeh o rytierovi pozerám vždy, keď ide v telke
Samotárov som videla veľakrát... veľa toho je
Ale niektoré dobré filmy si pozriem vždy, keď sa mi chce... aj keď len tak narýchlo, že len tie najlepšie scény a tak. Ale keď ide dobrý film v telke tak si vždy pozriem.