tak vedel by som tie peniaze aj rozumnejsie minut ale pokial ho chces tak nie je co riesit aj ked apple je vy(domyslite) znacka ktora je taka draha len preto ze je to hardkore amerika
iRiver to je vec ludia...dostal som na vianoce iRiver PMP-140...v testoch poraza aj ipod...prehrava Xvid,Divx -> co sa tyka filmov vravia ze najkvalitnejsi prehravac mp4
ja mam iPod nano ten novy a som spokojna. no nekupte to ked je to genialne.... a kupila som si ho k MacBooku takze... apple je bezkonkurencne najlepsia firma vsetkych cias... proste-- mna jablcka dostali a je to laska na cely zivot.
Veď si kúp keď chceš. Mna nejako neoslovil ale je pravda že v podstate iný MP4 ani nepoznám Ja radšej moj sony erikson w610i A predpokladám že o pár rôčkov už to bude aj z rovnakou kvalitou zvuku a pametou v priemernom mobile takže... Ale moc rozpravam Kúp si a máš pokoj. Jaj ešte som zabudol povedať že kamarát na nom naladí rádio asi 30 krát tahšie než ja na mojom spomínanom mobile Neviem ale či je to tak u všetkých. A ešte dosť pomalý sa mi zdal. Ale vravímiba môj pocit ktorý nemusí byť hodnoverný . Ale trepem kraviny kúp si a hotovo
musi... aky mas ipod presne? a videa najprv musis pridat do itunes (musia byt mov alebo mpg, mp4) potom dat prave tlacidlo a ze convert for ipod a potom az dat do ipodu ako songy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
nič lepšie jak ipod nie je v tomto smere..
a čo tak iphone?
vyde ta na 399 USD co je asi 9177 sk + postovne + crack = mobil okolo 15 000 co na skvely telefon je fakt malo
a tu je prezentacka toho mobu
» www.apple.com/iphone/gettings...
iphone a naj fon vsetkych cias?
mozno je mierne revolucny ale naj nie je