Sorry ale úplne každý jeden pokus o radu a pomoc úspešne ignoruješ a ideš stále dokola jednu svoju pesničku bez zmeny. Nevidím to ružovo. Ja som ti aj fandil aby sa ti to podarilo ale po takej dobe si sa nikam neposunul tak už ma to ani nejak nebaví snažiť sa poradiť. Neželám ti nič zlé aby to tak nevyzeralo ale v dohľadnej dobe by si sa mal zamerať úplne úplne inde ako na snahy zohnať frajerku.
Dosť smutné, že nemáš čím zaujať, tak musíš zakladať trápne fóra. Zaobstaraj si nejaký život, aspoň pár rokov o ňom pravidelne diskutuj s terapeutom a potom mysli na také veci, ako partnerský vzťah.
@nats@2 tak od teba sa to dalo tušiť ako dopadne hlasovanie v nájdení si frajerky voči mne, tak na 100% to nijako to hlasovanie prekvapivo nedopadlo. Minule tuším som mal viac nahnuté to hlasovanie k "áno". @ladydoga@3 moje sesternice sú staršie všetky, nemám teda.. A ja by som ju potreboval ľúbiť, čo neviem či sesternicu tak dokážem.. No a musí sa mi páčiť, a páčia sa mi práve mladšie. Cez sestranice mi cesta nevedie..
@thunderstorm@4 aj minule som sa to pýtal, pred rokmi možno to bolo a chcel som vedieť ako dopadne hlasovanie teraz. Ja neviem aký mám mať život, teda neviem ako si ho podľa seba predstavuješ.. Je to asi také, že mám tie záujmy a skúšam nájsť aspoň cez zoznamku, ale bez úspechu. Tú peknú babu, ktorá sa mi páčila už nemám a nie sme spolu. @lukaso121@8 podobám sa na neho? Svaly nejaké mám, ale do posilky nechodím.
@bassmack@18 To nie som a ani myslím, že tak zaostalo nevyzerám. Nie som úplne krásny, ale snáď som iba pre mnohých sympatický. Najviac si na sebe vážim, že som veľmi šikovný v mnohých oblastiach, najmä okolo domu, čo by pre babu mohlo byť veľké pozitívum, najmä pre takú, ktorá by nechcela mať doma neschopného človeka, čo nevie nič opraviť alebo si poradiť. Mnoho je takých, ja sa však rozumiem v mnohých oblastiach, viem fungovať v domácnosti aj napriek tomu, že som ešte s ňou nežil.
@priekala@10 ako ja si predstavujem tvoj život? ja si ho nemám prečo predstavovať to je tvoja vec, sám by si mal vedieť, čo chceš a ako máš žiť a nebazírovať na názore cudzích ľudí z internetu. manuál k životu síce nedostaneš, ale sedenia s terapeutom by ti mohli pomôcť utriediť si myšlienky a priority.
Tú peknú babu, ktoá sa ti páčila, si ani nikdy nemal, ani si ju nikdy nevidel naživo a ani ju poriadne nepoznáš.
@thunderstorm@25 no vidíš, neexistuje teda celospoločenské nariadenie podľa ktorého sa má každý jednotlivec správať. Ty máš svoje zásady, čo má a čo nemá človek v určitom veku robiť, a ako by mal žiť. Každý si žije odlišne, ja sa tiež nestotožňujem s tvojim životom a chýbajú mi v ňom viaceré aspekty správneho a dobrého charakteru. Samozrejme v súvislosti so mnou máš aj odlišné požiadavky takpovediac na všetko.
Ja som spokojný, ale nie je pochýb, že viacerí so mnou nie sú takí spokojní.
Však ja si ani z týchto, čo tu hlasovali za nie v tom mojom poslednom fóre veľkú hlavu nerobím a viem, že to je podľa sympatií vyslovene voči mne. Aj ja som sa vyjadril a aj to sedí, že tí čo hlasovali za "nie" sú a budú tí, ku ktorým nemám čo povedať alebo lepšie povedané ani nemám blízko.. Lebo niektorí ľudia majú verzie správania "A", ale aj "B", to sú už tí, čo sú im nesympatický. A o.k, ja to beriem, však s tými čo som sa už spoznal aj stretol mi stačia odtiaľto k spoznaniu, nemusím ani to nepožadujem stretávať niekoho, komu som nesympatický. Ja si skrátka musím veriť sám za seba, inak keby dávam na iných, tak by som už s mojim EQ bol v depresiách a sa zbláznil.
@priekala@26 wtf, ak narážaš na to, čo som písala vo fóre o tom, aké máme požiadavky na partnera, tak moje predstavy o tom, ako má vyzerať môj potenciálny partner s tebou nemajú absolútne, ale absolútne nič spoločné v súvislosti s tebou nemám požiadavky absolútne na nič, len sa ti snažím dávať nejaké hinty a nejaký feedback, pretože vyzeráš, že to zúfalo potrebuješ, keď máš potrebu o sebe každý mesiac zakladať cringey fóra a neustále vypisuješ do statusov aký si nešťastný a bezradný.
@priekala@33 rada ti nastavujem zrkadlo, keď sa tu povyšuješ nad Rómov alebo iné skupiny ľudí pretože ty si ten posledný, ktorý by mal právo na niekoho hľadieť zvrchu. alebo ti napíšem, čo si myslím, keď o svojej márnej maličkosti založíš už pätnáste fórum - to je hádam dôvod, prečo ho zakladáš, nie? aby ti ľudia napísali svoj názor, či? inak mi je tvoja existencia ukradnutá
@priekala@35 a máš nejaké tušenie prečo všetky tvoje pokusy o nadviazanie partnerského vzťahu končia už v prvopočiatkoch? najviac koľko stretnutí si mal s potenciálnou frajerkou?
@thunderstorm@36 svojim spôsobom života a všeobecnými zvyklosťami, keď si tak ku príkladu zoberieme Luník IX, tak nevyhovuje mi táto vrstva obyvateľstva. Jednoducho by sa to dalo zhrnúť, že nemám rád ľudí čo všetko ničia, vandalizujú, nedodržujú mravnosti a zásady slušného správania + neustále vedú boj s bielymi. Včera dávali zábery z bratislavského Pentagonu, a koho som videl, zas len samozrejme rómov a vývrheľov, čo sa nevedia postaviť na nohy a nežijú čestne. To je asi tak všetko povedané k nim, prečo ich nemám rád. Ale bolo pár výnimiek, niektorý róm sa správal aj pekne, sám som mal v predošlej robote výnimku a hoci bol mladší, tak bol pracovitý a nebol to zlý človek, snažil sa konať aj spravodlivo. S inou národnosťou mám zas nepríjemnú skúsenosť, ktorá mnou zatriasla.
@thunderstorm@37 áno, asi nie som to čo chcú, nie som bežná vzorka chalana, asi sú iní chalani inakší. Tak mal som už stretnutia a bolo ich tak asi k číslu 10. Ale nenašiel som tú pravú, lebo všetko to boli baby zo zoznamky a tie nefungujú a sú zlé, na figu.
mne tu nahodou velmi vela bab pisalo o tebe, ze by sa s tebou chceli stretnut, ale ze poculi, ze si nasilny k babam a vedel by si ich aj napadnut alebo udriet v hneve a ze preto ti teda nakoniec sancu nedali. hovori sa tu o tebe, ze si velmi agresivny
@priekala@43 ja som to myslela tak, že koľkokrát si sa najviac stretol s jednou babou. už bola niektorá ochotná sa s tebou stretnúť druhýkrát?
a aká je za tým logika, že hľadáš priateľku práve tam, keď sú baby zo zoznamky nefunkčné, zlé a na figu? a o mužoch na zoznamke to náhodou neplatí? ty asi tiež nie si roky na zoznamke preto, že si najžiadanejší týpek z tvojej rodnej viesky a prekypuješ sociálnymi zručnosťami, všakže?
@tequila@44 ja?!?! 🙈😀 No to neviem z akého čudesného zdroja sa dozvedeli, však ja som práveže submisívny a aj šikanovaný celú dobu.. Už síce v malej miere ako kedysi, ale bol som už aj od žien šikanovaný. To musela byť z ich strany zámienka. Ženy to často robia pred chlapom, preto si to vysvetľujem takto, že si našli nejaký nepravý dôvod. Ja som cudziu ženu nezbil. @45 nemyslím si
@thunderstorm@47 párkrát to bolo a aj v tomto roku to bolo.. Neviem čo na to hovoria druhí muži, ale počul som viackrát, že to je tam o ničom a že to nefungovalo. A logika je taká, že keď už nemám možnosť a s nikým sa tak nestretávam prevažne, tak to skúšam aspoň tam..
@priekala@53 a nevadí ti, že keď už si nejakú ženu na zoznamke nájdeš, nebude fungovať a bude zlá a nafigu?
nevadí, ja ti to vysvetlím ešte raz a polopate keď ženy na zoznamkách stoja za figu, aké kvality majú muži na zoznamkách? aké kvality máš ty, keď si už niekoľko rokov urputne hľadáš priateľku a stále sa ti nedarí?
@thunderstorm@55 tie kvality už som dnes povedal, stačí si ich všímať. Povedal som, že najviac si na sebe vážim, že som zručný, rozumiem sa mnohým veciam, aj teda samozrejme v domácnosti.
@priekala@56 Sranda kamarade, aky je ten zivot nespravodlivy. Ja som zas uplne lavy, neschopny, nekomunikativny a chudobny kokot, ale taketo problemy som nikdy nemal.
Kde by len mohol byt ten rozdiel medzi nami...
@priekala@52 ty si bol od zien sikanovany? dude... ty aj kebyze si nekoho najdes a ozenis sa tak budes sikanovany tam ked si bol sikanovany od zien a ani si nikoho nemal. Co si bol jako sikanovany prosimta?
Pochybujem že si nejakú nájdeš, a ešte k tomu mladú. Ked si si ju nenašiel v ideálnom veku 14-32, tak v staršom veku kedy človek ošpatieva a starne je ešte menej pravdepodobné že si nejakú mladú nájde. A vzhladom na tvoje neuveriteľné vyčkávanie, a nevyužívanie príležitosti, mi to príde tak, že ty prídeš o panictvo len vtedy, ak ťa baba zviaže a znásilní, a to je podla mna veeľmi nepravdepodobné
@priekala@65 jj, s tým sa asi čiastočne dá súhlasiť, každopádne, starostlivosť o domácnosť a nejaká zručnosť príde na rad až v neskoršej fáza vzťahu. a čo ten začiatok?
@lostinthedark@60 lebo si buď teplý alebo nemáš priateľku, tak to nemôžeš považovať za problém, nie?! Tak ešte okrem toho je milión dôvodov, čo je na teba iné a iné na mne, hlavne teda vzhľadovo. Keď už sme pri tom, si nebodaj nižší než ja alebo máš pod 1,80m, lebo ja mám. A to ešte neviem, či nie si pekný..
@tomas55555@62 ešte mi do toho rozmedzia stále ostávajú 2 roky, inak.. Nenašiel, lebo všetko dopadlo zle a inak, ideálny scenár života som nemal a mal som problémy. @thunderstorm@66 No čo sa týka začiatku, tak tam ma musí baba ospravedlniť, ale tam ja nemám znalosti ani skúsenosti.
@lostinthedark@74 ale rozhovor bol medzi mnou a tebou, nie medzi 160 cm týpkom a mnou. Si písal, že ty si aj chudobný, nechopný a nekomunikatívny a tento problém nemáš, tak sa pýtam prečo nemáš, aby som zistil, kde je potom príčina, prečo nemáš ten problém?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Dosť smutné, že nemáš čím zaujať, tak musíš zakladať trápne fóra. Zaobstaraj si nejaký život, aspoň pár rokov o ňom pravidelne diskutuj s terapeutom a potom mysli na také veci, ako partnerský vzťah.
@ladydoga @3 moje sesternice sú staršie všetky, nemám teda.. A ja by som ju potreboval ľúbiť, čo neviem či sesternicu tak dokážem.. No a musí sa mi páčiť, a páčia sa mi práve mladšie. Cez sestranice mi cesta nevedie..
@lukaso121 @8 podobám sa na neho? Svaly nejaké mám, ale do posilky nechodím.
Tú peknú babu, ktoá sa ti páčila, si ani nikdy nemal, ani si ju nikdy nevidel naživo a ani ju poriadne nepoznáš.
Ja som spokojný, ale nie je pochýb, že viacerí so mnou nie sú takí spokojní.
Však ja si ani z týchto, čo tu hlasovali za nie v tom mojom poslednom fóre veľkú hlavu nerobím a viem, že to je podľa sympatií vyslovene voči mne. Aj ja som sa vyjadril a aj to sedí, že tí čo hlasovali za "nie" sú a budú tí, ku ktorým nemám čo povedať alebo lepšie povedané ani nemám blízko.. Lebo niektorí ľudia majú verzie správania "A", ale aj "B", to sú už tí, čo sú im nesympatický. A o.k, ja to beriem, však s tými čo som sa už spoznal aj stretol mi stačia odtiaľto k spoznaniu, nemusím ani to nepožadujem stretávať niekoho, komu som nesympatický. Ja si skrátka musím veriť sám za seba, inak keby dávam na iných, tak by som už s mojim EQ bol v depresiách a sa zbláznil.
a aká je za tým logika, že hľadáš priateľku práve tam, keď sú baby zo zoznamky nefunkčné, zlé a na figu? a o mužoch na zoznamke to náhodou neplatí? ty asi tiež nie si roky na zoznamke preto, že si najžiadanejší týpek z tvojej rodnej viesky a prekypuješ sociálnymi zručnosťami, všakže?
@45 nemyslím si
nevadí, ja ti to vysvetlím ešte raz a polopate keď ženy na zoznamkách stoja za figu, aké kvality majú muži na zoznamkách? aké kvality máš ty, keď si už niekoľko rokov urputne hľadáš priateľku a stále sa ti nedarí?
Myslíš si, že na zručnosti a záujme o domáce práce sa dá postaviť partnerský vzťah?
Kde by len mohol byt ten rozdiel medzi nami...
@lostinthedark @60
Moc tu nemachruj, s Priekalom si na jednej lodi.
Inak psychiatri vedia predpísať tabletky ktoré ti spôsobia asexualitu
@thunderstorm @66 No čo sa týka začiatku, tak tam ma musí baba ospravedlniť, ale tam ja nemám znalosti ani skúsenosti.