tak ked uz...tak sa rozidi s tym terajsim...tak naco si s nim, ked sa nudis pri nom ? a hovori sa, ze 2x sa do tej istej rieky nevstupuje..ale nepoznam ho..je to na tebe, nech si napisem hocico spravis si aj tak po svojom...
je to len na tebe, ak milujes svojho terajsieho priatela, tak nemas co riesit. A ak vam to uz neklape, tak nema zmysel ostavat v tom vztahu. A s tym byvalym, ked ti raz ublizil, nikdy nebudes mat istotu, ze to nespravi znova. Ale musis sa rozhodnut len ty.
Macinova je to nuda? Hej a preco nespravis nieco preto aby to nuda nebola? Ked sa ti nieco nepaci tak to zmen alebo to aspon povedz tvojmu priatelovi, ci si myslis ze vie citat myslienky?
Ale snažím sa, aby to nebola nuda. len nie vždy sa to da, ak chodi do prace, ja do skoly a sme unaveny, nemame cas,moznosti, obcas je to taky stereotyp, v urcitych momentoch pekny, len niekedy by to chcelo nejaku zmenu.myslim, ze ma pochopi kazdy, kto chodi s priatelom uz dlhsiu dobu
Mas problem, ktory nie je banalny ale treba ho riesit a ak ho nevies vyriesit sama,tak pomozu priatelia...resp. ten najdolezitejsi.. s ktorym sa ako pises nudis,neviem,mozno je tvoj priatel malo iniciativny,ale ak sa to zda ze vztah smeruje niekam kam nechec,teda ze sa nudis s v nom tak ho skus ty ozivit,mozno tvoj priatel tiez citi to iste len nevie spravit on prvy krok...tak vezmi iniciativu do svojich ruk,ake chces aby vas vztah ostal.
To ze zacinas premyslat o byavalom, je podla prave pre tu nudu v tvojom sucasnom vztahu...
Nikdy to nebude medzi tebou a byvalym uz len kamaratstvo,ale bude to v jeho hraniciach a sama si musis uvedomit co chces... Vratit sa do neicoho co ta popalilo a mozno sa popalila ynova,alebo ostat pri tom v com som stastna a teraz to trosku skripe a pokusila sa to zlepsit.
Ved uz si sa rozhodla... Si zober kolko si popisala o tvojom ex a kolko o tom, s kym momentalne si... Svojho si si ani neobhajovala, zatial co EX si obhajovala kazdou vetou...
Rozhodne by som na tvojom mieste netrhal vzťah so súčasným priateľom len preto, že ten bývalý, ktorý ma zradil, to vraj ľutuje. Nuda sa môže objaviť v každom vzťahu a nie je to ešte dôvod s ním končiť.
Si tu jeden krat prihlasena, myslim ze cela tato diskusia je FAKE.
Za dalsie, podla mna si dost skareda a preto sa sem hambis dat co i len svoju fotku
Tym padom ze si skareda sa o teba nezaujima ziadny chalan, tak chces sa raz citit ako drty cajka a npises ze sa o teba trhaju 2dvaja typci, s toho jeden je taky jebac ze by baby neodolali.
Takze podla mna si len skareda , opustena a prisla si si zdvihnut ego na nejake nezname forum.
2 varianta je ta ze hvooris pravdu.
takze poprve, jedno stare zname, osuchane pravidlo ktore plati, neopustaj toho koho milujes pre toho kto sa ti paci, pretoze on ta opusti kvoli tomu, koho miluje ci tak nejak.
Takze s danym chalanom chodis 2 roky. Nieco vas za ten cas muselo drzat dokopy, takze pochybujem ze je to len s recesie. Vsednost vztahu sa da riesit aj inak ako rozchodom. AK mas uz 19 rokov ako uvadzas v profile, nemal by byt pre teba problem ist na nejake festy, chaty, do novych barov ci disko, zacat robit nejaky sport, atd atd. Su tu miliony moznosti
Ak vsak uz sa s nim necitis proste dobre, a vies ze to nie je ono, a nepoijde to dalej, bola by blbost drzat sa toho vztahu.
Avsak mne sa zda, ze tebe ten vztah je dobry, avsak prislo nove "vrusenie". Ak je naozaj taky pekny, a uz s tebou chodil, tak viem asi presne popisat scenar ktoremu prikladam 90 percentnu sancu ze sa s plni.
Sa s nim stretnes (mozno raz, mozno 100 krat), zamilujes sa donho, s chalanom sa rozides (mozno hned, mozno ho budes chvilku podvadzat), potom budes chvilku stastna, vas vztah sa zovsedni (davam tomu tak mesiac, dva max tri), typek kedze je taky jebaacisko, urcite sa nanho zavesi nejaka ina pipka a on najde ine vzrusenie ako ty si nasla unho. Rozide sa s tebou a ty ostanes sama, zranena, a budes sama sebe nadavat aka si krava, ze si uz 2 krat naletela tomu istemu tipkovi.
Samozrejme ze si potom uvedomis ze ake si mala stastie pri tom chalanovi ktore si opustila ale to uz bude neskro.
tam nastane jedna s troch moznosti
1.ten si zatial najde druhu a spravi ju stastnou
2.zanevre na teba a uz s tebou nebude chcet nic mat
3. AJ ked by ty odpustil a dal sa s tebou do kopi, uz nikdy, fakt nikdy ty nebude tolko verit ako ty veril do teraz.
fuuha, diki ti teda It za tvoje dlhočizné myšlienky... podla mna si čítal vsetky knihy od Vasilkovej (Pozlátka) alebo vidíš budúcnosť...
a to, že nemám fotku znamená buď 1. že som škaredá (tato moznost bola pre teba jediná prijatelná) i ked nebol by problém nájst si na webe nejaku fotku krasnej babeny a tvrdit, ze som to ja, prip. sa naštylizovat do pozy, kde by mi trcalo akurat jedno oko a vyzerala by som uzasne
alebo 2. som tu 1krat prihlasena a nechce sa mi davat sem fotku, nepotrebujem sa s nikym zoznamovat a nepotrebujem, aby ma tu niekto poznal alebo mi vypisoval...
Tak potom asi nepotrebuješ ani radu.Ty predsa nechceš aby ti niekto vypisoval.Tak načo sem vypisuješ ty?Okrem toho ešte takú vec ktorá by ti mala byť jasná.Akože ľutujem tvojho chalana.
Macinova buducnost nevidim, ale som chalan, poynam vela vela chalanov, a viem ake je vo vecsine pripadov ich spravanie.
Je strasne mala pravdepodobnost ze fakt pekny chalan ako ty hovoris ktory ta raz uz nechal, ze ta chce na vztah. Ono totizto vecsina fakt moc peknych chalanov, na ktorych baby letia jedna za druhou, nehlada este moc vazny vztah,a vyuzivaju tu vyhodu ze mozu mat skoro kazdu. A to je pre nich lakavejsie, ako by si mali zacat vazny vztah cca v 19 rokoch zivota (neviem kolko ma).
Takze nepotrebujem ani vidiet buducnost nato aby som vedel odhadnut co sa stane. A takychto tipov bab ako si ty je vela.
Tento scenar som videl uz x krat. Chalana ktoreho naozaj miluju podvedu, alebo ho nechaju kvoli nejakemu jebaciskovi, ktory nechce ale vazny vztah, i ked to tvrdi, chce si len uzit.
A potom ked ich opusti a najde si novu obet, potom uz maju hlavu v smutku.
Ale kedze tebe su nase rady ukradnute, rob ako myslis. Pozri neviem naco sa pytas, ked vecsina ludi ty odpovedala nieco v tom zmysle ako ja, ale aj tak si spravis po svojom.
Tak sa nepytaj. A neboj sa neni ty co zavidiet. Na mna sa uz selijakych peknych bab za ten vyse rok co chodim s mojou frajerkou nalepilo. A tez tu nevypisujem a nepytam sa ludi ci mam ist s nou, s nou alebo s nou. Mas vlastny rozum a sama by si mala vediet co chces. Pretoze ludia s fora ta nepoznaju, a nemozu ty adekvatne poradit.
Mozno aj ja ty hovorim blbost, lebo nepoznam ani teba, a ani jednehos tych dvoch chalanov. Nikto ty tu objektivne na takuto otazku neporadi.
Ale s toho textu co si napisala, by som sa jednoznacne priklonil k tomu co s nim chodis uz dva roky.
No v takejto situáií, ak myslíš, ž je to stereoptym, je to taká skúžka vzťahu, také skúšky v živote a vo vašom vzťahu prídua ešte nespočetne veľakrát, takže čo si ostáva je obrniť sa proti tomu optimizmom a dobrou náladou, láskou a poprípade si jeden večer ( alebo aj viac ;o) na postel a popremýšľaj, čo má priateľa rád, kde rád chodí a vymyslí napr. nejaký výlet v okolí, kde bývate, alebo ak máš prachy na zvyš zájdite do Popradu do Aquaparku, Tatralandie, Bešeňovej, pozvite vašich kamošov do mesta, uvar mu niečo. Jednoucho, popremýšľaj, čo robíte vo všedné dni a skús to trochu ofarbiť, skrášliť a na toho bývaleho, hmmm, no ak toho terajšieho ľúbiš a keď zavrieš oči a predstavíš si spoločný život s nejakým chlapom a je tam ten terajší a nie je prvý, tak myslím, že by si sa mala na toho prvého vykaľať, aj keď viem, že možno oľutoval, že ťa nechal, možno ťa chce len pretiahnúť, možno sa chce s tebou opäť len pohrať atď., každopádne na krásne až tak v živote nezáleží, môže to byť hovový model, ale v spoločnom živote ťa neuspokojý v žiadnom smere či už v sexuálnom, citovom atď. A to, že je vytrvalý a ospravedľňuje sa, to vôbec nič nezanmená!!!
Ahoj pred nedávnom som riešila takí istý problém akurát že ten druhý nebol môj bývali ale dlhoročný kamarát.Ak ti môžem poradiť a máš svojho xalana rada tak sa s ním nestretni bo ja som to urobila a lutujem to. Potom som pár večerov preplakala,a rozmýšlala som nad rozchodom s mojim xalanom.No po mesiaci strávenom v Anglicku bez xalana a toho dotyčného som si uvedomila že xcem byť s mojím xalanom ktorého milujem a neopustim ho i ked on možno opusti mna. Lebo som sa stretla s tým dotyčným.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
To ze zacinas premyslat o byavalom, je podla prave pre tu nudu v tvojom sucasnom vztahu...
Nikdy to nebude medzi tebou a byvalym uz len kamaratstvo,ale bude to v jeho hraniciach a sama si musis uvedomit co chces... Vratit sa do neicoho co ta popalilo a mozno sa popalila ynova,alebo ostat pri tom v com som stastna a teraz to trosku skripe a pokusila sa to zlepsit.
Si tu jeden krat prihlasena, myslim ze cela tato diskusia je FAKE.
Za dalsie, podla mna si dost skareda a preto sa sem hambis dat co i len svoju fotku
Tym padom ze si skareda sa o teba nezaujima ziadny chalan, tak chces sa raz citit ako drty cajka a npises ze sa o teba trhaju 2dvaja typci, s toho jeden je taky jebac ze by baby neodolali.
Takze podla mna si len skareda , opustena a prisla si si zdvihnut ego na nejake nezname forum.
2 varianta je ta ze hvooris pravdu.
takze poprve, jedno stare zname, osuchane pravidlo ktore plati, neopustaj toho koho milujes pre toho kto sa ti paci, pretoze on ta opusti kvoli tomu, koho miluje ci tak nejak.
Takze s danym chalanom chodis 2 roky. Nieco vas za ten cas muselo drzat dokopy, takze pochybujem ze je to len s recesie. Vsednost vztahu sa da riesit aj inak ako rozchodom. AK mas uz 19 rokov ako uvadzas v profile, nemal by byt pre teba problem ist na nejake festy, chaty, do novych barov ci disko, zacat robit nejaky sport, atd atd. Su tu miliony moznosti
Ak vsak uz sa s nim necitis proste dobre, a vies ze to nie je ono, a nepoijde to dalej, bola by blbost drzat sa toho vztahu.
Avsak mne sa zda, ze tebe ten vztah je dobry, avsak prislo nove "vrusenie". Ak je naozaj taky pekny, a uz s tebou chodil, tak viem asi presne popisat scenar ktoremu prikladam 90 percentnu sancu ze sa s plni.
Sa s nim stretnes (mozno raz, mozno 100 krat), zamilujes sa donho, s chalanom sa rozides (mozno hned, mozno ho budes chvilku podvadzat), potom budes chvilku stastna, vas vztah sa zovsedni (davam tomu tak mesiac, dva max tri), typek kedze je taky jebaacisko, urcite sa nanho zavesi nejaka ina pipka a on najde ine vzrusenie ako ty si nasla unho. Rozide sa s tebou a ty ostanes sama, zranena, a budes sama sebe nadavat aka si krava, ze si uz 2 krat naletela tomu istemu tipkovi.
Samozrejme ze si potom uvedomis ze ake si mala stastie pri tom chalanovi ktore si opustila ale to uz bude neskro.
tam nastane jedna s troch moznosti
1.ten si zatial najde druhu a spravi ju stastnou
2.zanevre na teba a uz s tebou nebude chcet nic mat
3. AJ ked by ty odpustil a dal sa s tebou do kopi, uz nikdy, fakt nikdy ty nebude tolko verit ako ty veril do teraz.
Dufam ze si to pochopila.
a to, že nemám fotku znamená buď 1. že som škaredá (tato moznost bola pre teba jediná prijatelná) i ked nebol by problém nájst si na webe nejaku fotku krasnej babeny a tvrdit, ze som to ja, prip. sa naštylizovat do pozy, kde by mi trcalo akurat jedno oko a vyzerala by som uzasne
alebo 2. som tu 1krat prihlasena a nechce sa mi davat sem fotku, nepotrebujem sa s nikym zoznamovat a nepotrebujem, aby ma tu niekto poznal alebo mi vypisoval...
môjho chalana ľutovať nemusíš, kedže až tak do toho nevidíš...
Je strasne mala pravdepodobnost ze fakt pekny chalan ako ty hovoris ktory ta raz uz nechal, ze ta chce na vztah. Ono totizto vecsina fakt moc peknych chalanov, na ktorych baby letia jedna za druhou, nehlada este moc vazny vztah,a vyuzivaju tu vyhodu ze mozu mat skoro kazdu. A to je pre nich lakavejsie, ako by si mali zacat vazny vztah cca v 19 rokoch zivota (neviem kolko ma).
Takze nepotrebujem ani vidiet buducnost nato aby som vedel odhadnut co sa stane. A takychto tipov bab ako si ty je vela.
Tento scenar som videl uz x krat. Chalana ktoreho naozaj miluju podvedu, alebo ho nechaju kvoli nejakemu jebaciskovi, ktory nechce ale vazny vztah, i ked to tvrdi, chce si len uzit.
A potom ked ich opusti a najde si novu obet, potom uz maju hlavu v smutku.
Ale kedze tebe su nase rady ukradnute, rob ako myslis. Pozri neviem naco sa pytas, ked vecsina ludi ty odpovedala nieco v tom zmysle ako ja, ale aj tak si spravis po svojom.
Tak sa nepytaj. A neboj sa neni ty co zavidiet. Na mna sa uz selijakych peknych bab za ten vyse rok co chodim s mojou frajerkou nalepilo. A tez tu nevypisujem a nepytam sa ludi ci mam ist s nou, s nou alebo s nou. Mas vlastny rozum a sama by si mala vediet co chces. Pretoze ludia s fora ta nepoznaju, a nemozu ty adekvatne poradit.
Mozno aj ja ty hovorim blbost, lebo nepoznam ani teba, a ani jednehos tych dvoch chalanov. Nikto ty tu objektivne na takuto otazku neporadi.
Ale s toho textu co si napisala, by som sa jednoznacne priklonil k tomu co s nim chodis uz dva roky.
Takže podla mna má IT pravdu a dáva ti dobrú radu
u teba by sa patrilo fotku radšej stiahnuť preč...