Desivý objav dnes ráno po nočnej...prosím napíšte mi čo si o tom myslíte
Pri bránke pred domom som našiel pri vstupe kožuch stiahnuty z nejakého zvieraťa ...nerozumiem tomu a zhruba pred pol rokom som si našiel vysypaný mrtvý hmyz pred vchodom ..!? prosím vás aký máte na to názor ...preboha čo to je za znamenie desí to..
Ak propaguješ očkovanie, tak to mozu byt antivaxeri teraz je to v Cesku a na Slovensku v mode vyhrazat sa a zastrasovat lekarov a vedcov pred ich vlastnym domom
No ved daj sem tú foto toho kožuchu.... nielen že sa nám možno podarí identifikovať o aké zviera ide, ale ešte nám aj dokážeš že si si celú túto historku len nevymyslel, a teda že má zmysel sa tým vobec zaoberať.
@tomas55555@12 ty si tiež nedal fotku kamiónov voziacich morsku vodu a piesok na Slovensko, aby sme si tu urobili pláže s morskou vodou a rozvinuli domáci turizmus
@zajko1211@9 je mi ľúto Filip, že ti to musím povedať takto ja, ale teda oni ti kázali sypať soľ aby nezamrzla voda na ľad a nešmýkalo sa. Nie kvôli kliatbam
joj mojko, už len ty tomu rozumieš...videl si niekedy ducha, tak 2 metre od seba?...
ja som tiež neveril, až sa mi jedného dňa ukázal...a uveril som, že existujú, tak isto ako aj kliatby na iné osoby, boj proti ním, napr. soľou a pod....
a prečo si ma blokol riťka moja, čo som ti spravil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
jebe ti...čo huliš, aj ja chcem...
joj mojko, už len ty tomu rozumieš...videl si niekedy ducha, tak 2 metre od seba?...
ja som tiež neveril, až sa mi jedného dňa ukázal...a uveril som, že existujú, tak isto ako aj kliatby na iné osoby, boj proti ním, napr. soľou a pod....
a prečo si ma blokol riťka moja, čo som ti spravil