paci sa mi jeden chalan a newem ako je to u neho je stasne hamblivy a ja sa bojim ze ked mu poviem co k nemu citim ze ho stratim.Chodime spolu von dost casto aj sme si prezvanali dost casto ale v poslednom case uz nee.tak tiez sa nemame velmi o com bavit.
@Anna1471 normalne to nanho vybal ... je to chalan a chalani sa nezlaknu a neutecu ked ta fakt chce tak proste to bude lepsie ... ked si taka ze vies prevziat iniciativu, tak podla mna chod dotoho lebo tak sa nedockas no ale ked nieje ocom kecat ... hm tazko povedat mozno je len moc nervozny. Moje riesenie: chodte sa opit , no ale fakt akoze to vie vyriesit vela veci
ak je chalan hamblivy, a nehodla sa k činu , tak mu napis sms, poveds ze ti uz dlhsie paci a pozvi ho niekde von na prechadzku alebo niekde inde, a je to
Jednoducho mu to povedz. Povedz mu, že by si s ním chcela byť aj niečo viac, ako len kamarátka, či aj on by chcel.... a vyznávať city a také veci, to možno až trošku neskôr. Ale tak zozbieraj odvahu a mu to povedz. Lebo ak mu to nepovieš, tak ho stratíš
Akeho sklamania sa bojis ? Toto neznasam tieto zbytocne zivotne komplikacie ! Ak je niekto do mna chcem to vediet v kazdom pripade a ohlade pretoze sa k tomu mozem nejak vyjadrit a hlavne nebudem nikoho takto nechtiac trapit neviem cim alebo akym lahostajnym chovanim
ved to je blbost bat sa to povedat.....
Normalny clovek povie tomu koho ma rad, ze ho ma rad.
Normalny clovek povie tomu kto ho ma rad ci ho ma rad alebo ho nema rad.
Ak je hamblivy a ak sa aj obavas mu to priamo povedat, tak mu to napis do sms alebo na nete, aspon bude mat cas na to co ti odpise a ty budes mat cas to spracovat a nebude to take tazke pre vas. Ak by si mu to nepovedala, tak by si sa v kazdom pripade zbytocne trapila, pretoze mozno ta chce aj on a aspon skratis to cakanie, a mozno ta nechce a v tom pripade si nebudes robit zbytocne nadeje a budes sa moct zamerat na niekoho ineho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ved to je blbost bat sa to povedat.....
Normalny clovek povie tomu koho ma rad, ze ho ma rad.
Normalny clovek povie tomu kto ho ma rad ci ho ma rad alebo ho nema rad.
Nie za rok, nie za 10 rokov ale dnes .
-clovek si prestane robit plane nadeje
-clovek mozno nieco ziska
-urcite tym vsak nic nestrati
Co to znamena ? Netajit sa citmi zijeme len raz.
v každom prípade sa s ním porozprávaj...