Takže môj priateľ už chce SEX.. a ja neviem čo mám robiť disappointed: pretože on už má 18.. a ja mu stále na to odpovedám že to má u mňa ešte čas.. ale on že keď nebudem chcieť tak si nájde inú disappointed: prosím poradte mi ako sa mám zachovať disappointed:
ak mas 15 rokov uz by si mohla mat dost rozumu aby to doslo ze ak ti povie "daj mi lebo si najdem inu" tak s tebou asi nie je preto lebo k tebe prechovava hlboke city
@mrsfacebookova sama si si odpovedala, ze este nechces, nenechaj sa dotlacit do niecoho, co potom budes pravdepodobne lutovat.......a takych dokonalych este bude! to ti zarucujem....chces chalana, ktoremu viac ide o sex, alebo o teba......?ak mu ide o teba, nenaliehal by....ale zjavne je to inak.....takeho by som mala vies kde....
áno aj pre moju kamarátku bol jeden chalan dokonalý a postavil ju pred rovnakú vec... čo spravila ? V omyle sa s ním vyspala... Čo z toho ostalo ? Decko. Ešte nebola ani na strednej. Čo spravil on ? Vysral sa na ňu. Chceš tak dopadnúť aj ty ? Len do toho
@mrsfacebookova velmi rovnaky pripad sa mi stal, chlapec 18 a 15, rozisiel sa so mnou, ale potom si buchal hlavu o stenu ze ma chce spat, ale co cert nechcel dostala som rozum som rada ze som vtedy nepodlahla a uchovala si svoju tvar... a moze sa ti zdat fyzicky a neviem ako dokonaly ale ak toto vravi nie je az taky dokonaly, na to prides ked budes starsia
nevyzerá, keby bol tak od teba pod takýmto nátlakom nevyžaduje niečo čo nechceš. zaprvé ako tu už bolo povedané, ak ti povedal že ak mu nedáš tak si nájde inú, už to je na červený poplach a poukazuje na 98%tnú šancu že je debil a len to skrýva, alebo to nevidíš, zadruhé je to príznak toho ako sa k tebe pravdepodobne bude správať v budúcnosti (stále viac a viac, ako bude stále viac a viac vidieť že to funguje) - nútiť ťa do vecí ktoré chce on psychickým vydieraním.
čiže predpoveď budúceho vývoja tohto vzťahu:
buď sa s ním rozídeš teraz, a ušetríš si hromadu nepríjemností, komplikácií, hádok, a rozchod neskôr v dobe keď to bude bolieť mnohonásobne viac z mnohých iných a bonusových dôvodov okrem tých z ktorých by to bolelo teraz.
alebo sa s ním nerozídeš, a v tom prípade si ťa postupne uväzní a umláti k poslušnosti a budeš mu handrou, a budeš sa cítiť mizerne a nesvojprávne (to v tom lepšom prípade ak si to budeš uvedomovať), alebo budeš šťastne žiť v zlatej klietke sťahujúcej sa okolo teba tak dlho až kým z teba nespraví niekoho úplne iného ako si, čo si potom zrazu uvedomíš, a budeš z toho na dne.
alebo ťa k poslušnosti neumláti, lebo sa budeš/skôr či neskôr začneš brániť (ešte v dobe keď nebude neskoro), a bude z toho dlhé obdobie postupne sa zhoršujúcich hádok a napätia, neskôr úplné peklo, podľa toho ako dlho to budeš trpieť kým sa s ním rozídeš.
samozrejme to je len predpoklad, ale... čojaviem, iné možnosti mi k tomu zmysel nedávajú.
@mrsfacebookova...Nerob hlúposti! nechceš tak nechceš, ja mám 15 a na také niečo ani nepomýšľam že by sa TO už malo stať! Keď nechceš tak to nerob....Nenechaj zo sebou manipulovať....Keby ťa vážne ľúbil tak Ti nepovie že si nájde inú, ale povie Ti že je to v pohode že ťa ľúbi že počká..alebo ja neviem...Nedaj sa oblafnúť! Fakt...uvidíš ako to budeš neskôr ľutovať...ten chalan ťa podľa mňa nechá aj tak....Ser naňho...radíme Ti dobre...
Neviem či si vážne taká hlúpa alebo sa len robíš.Šak ti teraz dal úplne najavo začo ťa má a načo si mi dobrá.Čože má 18? To neznamená,že musí jebať a keby mu vážne záležalo tak určite počká!Nesprav kravinu dievča Veľa odvahy a pošli ho kade ľahšie,príde iný a lepšií
on to nepovedal tak " daj mi alebo si nájdem inú " povedal že mi dá čas... do kedy chcem ale že by bolo lepšie keby so msa rozhodla skorej.. a že by bolo pre mňa lepší vzťah s mladším ako je on
to čo je za KOKOTA ktorý ti povie, že ak mu nedáš, nájde si inú?
Fajn, ja nieso mzrovna z tých najstabilnejsich a najrozumnejsich ale keby som ho jak milovala, toto by skusil pvoedat, akykolvek naznak toho ,ze ma do toho nuti, kámo ten by letel... veľmi rýchlo. DSi sprostá? Keby ťa ľúbil toto by vživote nepvoedal.
Po prvé podľa mňa ta tiež neľúbi,ale je pravda,že mi do vášho vzťahu nevidíme (síce podľa toho čo čítam ani vidieť nepotrebujem,názor si viem utvoriť aj tak).
Po druhé sex je niečo čo by si nemala urobiť lebo to chce on,lebo ma na to vek! Chceš to?Urob to! ale nie preto,že to chce on!Budeš si to dlho dlho vyčítať
@mrsfacebookova nechce sa mi to čítať celé, tak odpoviem len na tvoju "prvotnú" otázku:
Rob len to, čo chceš ty a čo je tebe príjemné. Ver mi, nech to vyzerá akokoľvek, ak to s tebou myslí vážne, vydrží aj pár rokov, ak nie, tak načo potom prísť o panenstvo s niekým, komu išlo skôr o ten sex, ako o teba a váš vzťah... Milovanie je niečo iné, ako len sex.
Druhý dôvod, pre ktorý by som na tvojom mieste ešte počkal je vek. Bude to pre teba lepšie, krajšie a príjemnejšie, keď so sexom ešte počkáš a zažiješ to ako staršia, vyspelejšia či už po fyzickej, alebo psychickej stránke.
ziadnu inu nema ani vyhladnutu...bez urazky ale inak by nechodil s 15-rocnou pretoze 90% 15 rocnych dievcat su este spravanim ciste deti je to chudak ked sa ti takto vyhraza..
a ty si dobre jebnuta ze si ho este neodjebala 18 rocny kkt si moc namysla tak ho posli kade lahsie nech si ide vyhonit sam ved to je este aj tak decko
@mrsfacebookova ze dokonaly ty si jebnuta ? ved ta chce iba na sex sa zobud odjeb ho nech sa uvedomi nie ved rozmyslaj preboha dievca mas len 15 si este decko
ako ti môže pripadať dokonalý, keď ti povie že sa s tebou rozíde, ak mu nedáš? vykašli sa naňho, nech si nájde inú a ty si nájdeš takého ktorý ťa bude ľúbiť a nie si chcieť len s tebou užiť...
maj svoju hrdosť, pošli ho k vode skorej ty a nie on teba, ked toto nevie pochopiť..byť tebou bola by som z neho dosť sklamaná a nemohla by som byť s ním
@mrsfacebookova v tvojom veku sa mi stalo niečo veľmi podobné....s tým rozdielom, že ja som vôbec neuvažovala nad tým, že by som to spravila, jednoducho som nechcela! bol pre mňa výzorovo dokonalý, vtedy som si myslela, že to je láska - nebola....a keďže som bola trochu vačšia sviňa ako on, tak som si z neho vystrelila, keďže som vedela, o čo mu ide....dlho sme si nevedeli prísť na meno - ja som mu naň ani prísť nechcela, ale čas vyrieši všetko, mňa to prebolelo a poviem ti jednu vec - je to desať rokov dozadu, ale vždy keď ho stretnem, tak mám stále taký zvláštny pocit - pretože je stále krásny v mojich očiach a to sa asi už nestratí nikdy po psychickej stránke je však taký, aký je a tak si iba pokochám oči a neriešim to vôbec
@mrsfacebookova keď ťa do núti do niečoho, čo ty sama robiť nechceš tak dokonalý určite nie je a už len to, že sa ti vyhráža tým, že si nájde inú je obyčajná úbohosť...
Prosím Vás mohli by ste mi pomôsť v jednej súťaži..je to pre mňa veľmi dôležité..nakoľko ja si to nemôžem dovoliť..Budem veľmi vďačná keď bude niekto ochotný pomôcť mi..Tak isto sa do súťaže môžete zapojiť aj vy!!!... » vianocny.datart.sk/svetlana-blanar...
Načítajte si túto stránku..vyhodí vám tam prianie,ktoré by som chcela dopriať svojim rodičom na Vianoce..je tam vianočný stromček..a nižšie pod ním že DAROVAŤ OZDOBU..na to kliknite..
Budem rada ak mi pomôžete..Vopred Ďakujem!!!!!!!!!!
@mrsfacebookova je to kokot ke´d ťa do toho tlačí. Zabudni, príde lepší. A rada do života: netýka sa to len sexu. Ak ti niekto tlačí do hlavy, nech spravíš niečo, čo nechceš tak to proste nerob.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ved ked to nechces robit tak to nerob
to ze musis je picovina
nechcem = nerobim
je možné, že ťa neľúbi, inak by ti takéto veci nehovoril....
a určite mu už asi hrabe z toho, ako veľmi potrebuje sex.....
lenže ty musíš byť silná žena, sex nemá byť o tom, že ťa k nemu niekto donúti...
wake up kid!
"ale on je pre mňa dokonalý"
nevyzerá, keby bol tak od teba pod takýmto nátlakom nevyžaduje niečo čo nechceš. zaprvé ako tu už bolo povedané, ak ti povedal že ak mu nedáš tak si nájde inú, už to je na červený poplach a poukazuje na 98%tnú šancu že je debil a len to skrýva, alebo to nevidíš, zadruhé je to príznak toho ako sa k tebe pravdepodobne bude správať v budúcnosti (stále viac a viac, ako bude stále viac a viac vidieť že to funguje) - nútiť ťa do vecí ktoré chce on psychickým vydieraním.
čiže predpoveď budúceho vývoja tohto vzťahu:
buď sa s ním rozídeš teraz, a ušetríš si hromadu nepríjemností, komplikácií, hádok, a rozchod neskôr v dobe keď to bude bolieť mnohonásobne viac z mnohých iných a bonusových dôvodov okrem tých z ktorých by to bolelo teraz.
alebo sa s ním nerozídeš, a v tom prípade si ťa postupne uväzní a umláti k poslušnosti a budeš mu handrou, a budeš sa cítiť mizerne a nesvojprávne (to v tom lepšom prípade ak si to budeš uvedomovať), alebo budeš šťastne žiť v zlatej klietke sťahujúcej sa okolo teba tak dlho až kým z teba nespraví niekoho úplne iného ako si, čo si potom zrazu uvedomíš, a budeš z toho na dne.
alebo ťa k poslušnosti neumláti, lebo sa budeš/skôr či neskôr začneš brániť (ešte v dobe keď nebude neskoro), a bude z toho dlhé obdobie postupne sa zhoršujúcich hádok a napätia, neskôr úplné peklo, podľa toho ako dlho to budeš trpieť kým sa s ním rozídeš.
samozrejme to je len predpoklad, ale... čojaviem, iné možnosti mi k tomu zmysel nedávajú.
DD
smejem sa
Fajn, ja nieso mzrovna z tých najstabilnejsich a najrozumnejsich ale keby som ho jak milovala, toto by skusil pvoedat, akykolvek naznak toho ,ze ma do toho nuti, kámo ten by letel... veľmi rýchlo. DSi sprostá? Keby ťa ľúbil toto by vživote nepvoedal.
Po druhé sex je niečo čo by si nemala urobiť lebo to chce on,lebo ma na to vek! Chceš to?Urob to! ale nie preto,že to chce on!Budeš si to dlho dlho vyčítať
Rob len to, čo chceš ty a čo je tebe príjemné. Ver mi, nech to vyzerá akokoľvek, ak to s tebou myslí vážne, vydrží aj pár rokov, ak nie, tak načo potom prísť o panenstvo s niekým, komu išlo skôr o ten sex, ako o teba a váš vzťah... Milovanie je niečo iné, ako len sex.
Druhý dôvod, pre ktorý by som na tvojom mieste ešte počkal je vek. Bude to pre teba lepšie, krajšie a príjemnejšie, keď so sexom ešte počkáš a zažiješ to ako staršia, vyspelejšia či už po fyzickej, alebo psychickej stránke.
rozhodne by som nechcela prist o pannenstvo s takym kretenom ako je ten tvoj "pan dokonaly"
kopacku do hlavy takym ludom
Načítajte si túto stránku..vyhodí vám tam prianie,ktoré by som chcela dopriať svojim rodičom na Vianoce..je tam vianočný stromček..a nižšie pod ním že DAROVAŤ OZDOBU..na to kliknite..
Budem rada ak mi pomôžete..Vopred Ďakujem!!!!!!!!!!