Chodili sme spolu 3 mesiace ....bolo to fajn .... ..lenže ..ja som mávala také dni ...keď som na ňho nemala náladu a tak ... chápete ? . ja ho ľúbim .... ..a myslím ,že aj on mňa ,ale koncxom novembra mi dal koniec kvôli tpmu ,že sa jiíekedy súprávam ...
moj názor je že ked zakričal na tvojho psa či čo tak to neznamená že ťa chce naspať...ale ak ho chceš spať a hodláš byť normálna,že sa mu nebudeš odťahovať či čo tak sa ho to kludne spýtaj si myslím...
Podľa mňa, choď za ním a vysvetli mu že čo a ako, že ho ľúbiš, čo si cítila vtedy na ulici, a že vieš že máš niekedy svoje nálady, no nie je to len pre neho, a ak ťa má aspoň trochu rád, nech ti dá šancu.
ani pre chalana nie je najľahšie keď ho baba sklame a stále aj potom je tam istý čas kedy na ňu ešte vkuse myslí a miluje ju, ale to úmerne s časom vypŕcha
tak mu aspoň čím skôr napíš .. niečo pekné .. veď už niečo vymyslíš
Sms-ka je podľa mňa neosobná a radšej by som spomínala na tú chvíľu, keď sme si pozerali do očí a povedali sme si, čo cítime, ako keby som mala spomínať na to, ako som ťukala do mobilu nejakú správu...
@0 - nezaoberaj sa tým, či by ťa on ešte chcel, pretože ty jeho očividne áno, tak mu to proste daj najavo/povedz/naznač, prípadne mu vysvetli tie svoje stavy/nálady (ovšem ak ich sama nechápeš tak je to blbé), a uvidíš čo to spraví. a nech sa stane čokoľvek, môžeš byť pokojná, že si mu aspoň povedala pravdu a skúsila to.
aj ja som mávala take stavy... ze som sa odtahovala a tak.. inak sme spolu stale.. dlho.. no ale to bolo mozno z toho ze mi kusok liezol na nervy ze sme spolui tak casto a proste ze nenni nalada a el ked nesi dlhšie tak proste chceš strašne hned by si ho pobozkala... chapem ta... .. a co keby si mu zavolala ? a navrhla stretkko ? abo dačo take
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ak teda nemá babu žiadnu - nemá?
A už buď dobrá
tak mu aspoň čím skôr napíš .. niečo pekné .. veď už niečo vymyslíš
Áno, ja viem, je to oničom, ale v tomto konrétnom prípade, z kontextu súdim, že @Lenka123 nemá problém si následne obhájiť smsku aj v osobnom styku
Dosť srandy Naozaj, práve teraz, za týchto okolností nevidím viac riešení ako sms