Zdravím, mám 16 rokov(zadal som tu fiktívny dátum narodeniaa nechce sa mi počítať kolko by som mal mať a našiel som si priatelku.. nazval by som to takým prvým vážnym vztahom a to hlavne kvôli tomu že spolu sexuálne žijeme. Vidíme sa len 2x do týždňa
klitoris nájdeš je to taká "gulička" nad vaginou .ked ho najdeš nasliň si prst a rob kruživee pohyby. vela šťastia (asi najlahší spôsob klitorialneho orgazmu)
Pre väčšinu žien je ľahšie dosiahnuť orgazmus cez klitoris ako vaginálny orgazmus, ale to neznamená, že neexistujú výnimky a tá tvoja nie je jedna z nich. To ako nájdeš klitoris tu už spomenuté bolo a inak najlepšia rada a tip: používaj jazyk a pri tom zasuň prsty do nej... Veľa šťastia
ja som tiež kedysi čítal o istých problémoch dosiahnutia vaginálneho orgazmu u partnerky, ale osobne som sa s tým ešte nestretol, prípadne som mal partnerku, ktorej na tom až na toľko nezáležalo.
je tu jeden užívateľ, neviem aký má nick no na avatare sedí za stolom v bielo/šedom svetri. Tak toho vyhľadaj, on je rodený Casanova a určite ti poradí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja som tiež kedysi čítal o istých problémoch dosiahnutia vaginálneho orgazmu u partnerky, ale osobne som sa s tým ešte nestretol, prípadne som mal partnerku, ktorej na tom až na toľko nezáležalo.
veľa šťastia!