"minula" sa mi brzda na korčuliach (dúfam, že sa to dá pochopiť aj keď to znie blbo ) a skúšam zohnať novú, ale všade mi povedali že tu gumu do toho (neviem to lepšie vysvetliť) nepredávajú osobitne, iba s celou brzdou, dá sa to vôbec niekde kúpiť sa
pochybujem ze mozes kupit iba tu "gumu", asi budes musiet dat dole celu brzdu a nasadit novu aleno sa nauc jazdit bez toho, je to jednoduchsie. mne to tam len zavadza
a tiez, jedine elu brzdu kupit naco ti bude kusok gumy? a niekto (ja sa planujem tento rok) vie brzdit tak, ze jednu korculu da kolmo na druhu dozadu a tak zabrzdi
A musis tam mat tu brzdu??ja som brzdu nikdy nemala a ani az tak nepotrebovala a nemala som potom taketo problemy skus sa naucit brzdit inak a budes mat o to menej starosti
kasli na brzdu, ja ju sice na korculiach mam, ale nikdy som s nou nevedel poriadne zabrzdit brzdim kolieskami, sice sa pri tom viac opotrebuvavaju, ale co uz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a tiez, jedine elu brzdu kupit naco ti bude kusok gumy? a niekto (ja sa planujem tento rok) vie brzdit tak, ze jednu korculu da kolmo na druhu dozadu a tak zabrzdi
vzdy som to male take "vypocitane" aby som sa neprizabila...