Poraďte nejaký mega seriál. Taký aby som po dopozeraní chcel na všetko zabudnúť a vidieť ho znova. Ale nech už je ukončený nechcem čakať rok na dalšie epizódy. Ďakujem
Ja mám najradšej Frasiera a stále si ho púšťam dokola kedykoľvek si chcem zlepšiť náladu alebo len tak zregenerovať myseľ a uvolniť sa, ale nedávno som dopozerala Dowton Abbey, ktorý by som si kľudne ja pozrela znovu. a ešte nesmiem zabudnúť na The killing ten je mega.....fuuu nedokázala som prestať pozerať....časť za časťou. Všetky sú ukončené a nebudú pokračovať takže nemusíš čakať....všetky nájdeš na topseriály online..... mohla by som menovať viac ale ktovie čo ty máš rád a či ti neradím pre teba len somariny.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Každý druhý deň je tu tá téma, čiže môžem každý druhý deň dávať iný seriál
Stačí každý druhý
z komedialnych tiez odporucam parks & rec, ale aj flight of the conchords, 30 rock, the office
z dramy ten breaking bad, aj boardwalk empire, ale prichadzas o velmi vela podla mna ak nepozeras game of thrones (aj ked to este stale bezi)