Weeeeeeeelmi sa mi paci jeden chalan,vola sa Filip,a ja som do neho uz asi mesiac buchnuta a on o tom este nevie.Ako mu to mam povedat,aby z toho neurobil trapas a ako sa pripravit na to ked trapas nastane??Ziadam vas o pomoc,l
Z vlastnej skusenosti ti hovorim : NEVYBALUJ TO tak rychlo na neho !!!!! Vies chalani su mierne zbrkli a lakavi ... proste mu len ukaz ze si v pohode baba ziadne strkanie do riti a uvidis urcite si to vsimne aj sam !
nezavidim ti to...sak pockaj o 3 roky jak sa budes na tom smiat ze jak si mohla byt do neho ale nie, tak sa mu pozdrav, usmej sa, divaj sa mu do oci a tak, pokecajte...potom mozno spozornie..
urcite by si mu to chcela strasne povedat..ale ver tomu...ze je lepsie ked to povie chalan..lebo by si mohla ostat zbytocne sklamana...ked sa niekomu pacis..tak ta dotycna osoba ti to da urcite najavo...niekedy je to take nenápadne ze ak nebudes mat poriadne otvorene oci tak si to ani nevsimnes....drzim ti prsty..keby ze sa ces este nieco spýtat staci napisat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
(ak ten tvoj Filip nema 30)..
je to vo všetkých formátoch..ale je to príliš narovinu
ale pamataj si jedno - ziadny sex! >