môj v problém spočíva v tom že nahmatám si tehličky no nachádza sa na nich ešte tuková vrstva..trénujem futbal a na nejaké chodenie do fitka ani času neni...tak by som potreboval radu..
no to hej..kedy mám také brucho jak lýtka som pánko..cvičieval sm ále ked tak cvičil som ráno..noochorel som a potom som to nejak prestal..lebo po tréningu sa mi nechce ešte cvičiť..
asi to moze byt stravou, ked citis ze mas na bruchu tuk, tak ti brusaky velmi nepomozu. ked hovoris ze hras futbal a chodis behat, tak problem moze byt asi jedine v tej strave
brušákmi sa tuku nezbavíš, len spevníš svalstvo ktoré je schované pod tukom, najlepšie sa ho zbavíš aerobnym tréningom - behanie, byciklovanie atd... +správna strava je velmi dôležitá, správna neznamená drastické diety
všetko je to v strave a pohybe, ako som čítal pohyb máš, takže ostáva strava, nemusíš sa obmedzovať v tom čo ješ ide len o to kedy to ješ a v akom množstve (a tiež či máš dostatok bielkovým v jedle po cvičení, k tomu min. 2x za deň nejaké to ovocie a máš postavu jak lusk
no môže to byť aj tým ako cvičíš, pre mňa je na brucho najučinnejšié zdvíhanie nôh na hrazde, tu máš stránku kde sú hádam všetky cviky aké existujú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
jako ja sa v jedle neobmedzujem..trba jesť všetko no v primeraných množstvách
a jako cvičievam no nejaká rada,nejaký cvik by pomohla..behávať chodím a kliky robím
a rob doma brušáky, pár minút každý deň si čas určite nájdeš
Animokyseliny creatin či čo a takéto...
Neviem len myslím :/
no to hej..kedy mám také brucho jak lýtka som pánko..cvičieval sm ále ked tak cvičil som ráno..noochorel som a potom som to nejak prestal..lebo po tréningu sa mi nechce ešte cvičiť..
ja nechcem nič brať...
A ku spalovacu sa vyjadrim z tych co sa u nas daju volne kupit ty ani pri jednom nepoctitis rozdiel...
naco ich tam chces mat ukazujes dakomu brucho alebo co
všetko je to v strave a pohybe, ako som čítal pohyb máš, takže ostáva strava, nemusíš sa obmedzovať v tom čo ješ ide len o to kedy to ješ a v akom množstve (a tiež či máš dostatok bielkovým v jedle po cvičení, k tomu min. 2x za deň nejaké to ovocie a máš postavu jak lusk
no môže to byť aj tým ako cvičíš, pre mňa je na brucho najučinnejšié zdvíhanie nôh na hrazde, tu máš stránku kde sú hádam všetky cviky aké existujú...
» magazin.atlas.sk/fit-tip/brucho/...