Diskusie - 532. stránka fóra
2
Ako zarobiť na Ebay?
Ako to vlastne funguje? Odkiaľ tí ľudia berú veci na predaj, tak aby na nich zarobili? Pretože ak to niekto ponúka lacnejšie ako oni, ako je možné, že od nich kupujú? Otvor fórum »
10. 2. 2018 02:26
8
Hľadám si kamošov
Čaute mam 15 rokov (btw v auguste 16) a hľadám si nejakých kamarátov/ky vo veku 15-19 rokov v Košiciach v oblasti sídliska KVP (stačí ak len v Košiciach). Veľmi mám rada fitness, aj keď som ešte trochu začiatočníčka.... Otvor fórum »
9. 2. 2018 23:24
26
Bc. práca medzi 2 katedrami
Ahojte je vôbec možné aby som písala Bc. prácu a ďalej pokračovala v štúdiu medzi dvoma katedrami? Totižto fakt si neviem vybrať a úplne najradšej by som dva odbory spojila a venovala sa tomu tak komplexne (organická chémia +... Otvor fórum »
9. 2. 2018 19:06
11
Máte žlté zuby? Stupnica od 0 do10 (0 biele - 10 žlté)
9. 2. 2018 18:29
6
Programovanie Swift na Windows PC
Ahojte, chcem sa naučiť programovať vo Swifte. Ale keďže je to jazyk od Applu, chcel by som vedieť, či je možné programovať appky v tomto jazyku aj na Windows PC ? Má tu niekto s tým... Otvor fórum »
9. 2. 2018 14:45
9
ČO JE KULTUROLÓGIA?
Ahojte, vie mi niekto opísať, čo sa presne študuje v rámci kulturológie? O čom to vlastne je? Lebo na internete je to veľmi všeobecne opísané. Otvor fórum »
9. 2. 2018 13:06
25
Čo si myslíte o stránke ZOMRI a jej priaznivcoch?
- Sú super, milujem ich humor
- Je to liberálny odpad spoločnosti
- Som absolútne bez šajny čo to je
Ďalšie možnosti »
9. 2. 2018 12:38- Je to liberálny odpad spoločnosti
- Som absolútne bez šajny čo to je
Ďalšie možnosti »
2
Apple watch
Ahojte, má tu niekto Apple watchky ? Chcel by som vedieť, či to má vážne aj nejaké výhody a využiteľné appky okrem toho že sú na machrovanie :D Lebo Gps, meranie tepu, posielanie správ, ... Otvor fórum »
9. 2. 2018 11:26
2
Odvádzanie daní
Dobrý deň. Priatelia chcem sa spýtať či je zamestnávateľ povinný platiť za zamestnancov v skúšobnej dobe dane (zdravotná atď. ) alebo nie. Ďakujem Otvor fórum »
9. 2. 2018 07:34
5
HELP ME !!!
Ahojte, chcem vás poprosiť, či by ste mi neporadili VŠ. Bavia ma filmy, kultúra, umenie, filozofia, dejiny, písanie a trošku aj politika. Viete mi poradiť nejaký odbor? A je tu niekto... Otvor fórum »
9. 2. 2018 00:22
26
Využívate sporiaci účet vo vašej banke?
8. 2. 2018 22:39
5
Dá sa zrušiť životné poistenie vo VUB ?
Založil som si účet a spravila mi aj životné poistenie na trvalý príkaz. Musel som zaplatiť 20e no teraz to už ľutujem, keď sa nechystám zomrieť ani na PN-ke byť. Dá sa to telefonicky zrušiť a vrátia mi tých 20e?... Otvor fórum »
8. 2. 2018 21:04
3
Vysoká škola
Ahoj som v tretiom ročníku na gympli a chcem sa spýtat mam dejepis a obciansku akémoznosti vysokych skol mam ked nechcem biologiu ale nechal by som si do stvrteho rocnika dejepis a obciansku a pridal napriklad zemepis Otvor fórum »
8. 2. 2018 20:52
3
Anglické časy, gramatika
Ahojte, nepoznáte nejaké dobré a naozaj že kvalitné slovenské stránky, kde nájdem kompletnú anglickú gramatiku + vysvetlivky k tomu? Blíži sa mi totižto maturita, tak by som si chcel niektoré veci ešte zopakovať. Ďakujem pekne! (: Otvor fórum »
8. 2. 2018 20:31
18
Kam na výšku?
Napíšte svoj názor, že aký odbor sa oplatí študovať v dnešnej dobe. Poprípade ak je tu niekto kto študuje v Košiciach sa môže podeliť o svoje skúsenosti. Otvor fórum »
8. 2. 2018 18:40
9
Aké máte skúsenosti so steelkami ? Ktorú značku/obchod mi odporúčate?
Plánujem si kúpiť "ťažké" topánky (punkérske), ale nemám ešte s nimi žiadne skúsenosti :D rozmýšľam nad značkami: steel, D. D. T a CAMPILOT Ak máte nejaké skúsenosti s týmito značkami pokojne sa vyjadrite mne to len pomôže... Otvor fórum »
8. 2. 2018 17:14