Diskusie - 4971. stránka fóra
21
Ma alebo mal niekto z vas strojcek na zuboch?
Ahojte:), :) ktore gumicky podla vas vyzeraju najlepšie ? :) a mal niekto uz neonove?? :) Otvor fórum »
12. 9. 2011 20:39
9
Vysoka skola spojena s kozmetikou
chcela by som sa opytat ci mi neviete poradit, ci existuje neja skola zamerana na kozmetiku vizaz + nieco podobne... Otvor fórum »
12. 9. 2011 20:33
3
Privát v Trnave - UCM (fmk)
Ludia, nastupujem prvym rokom na UCMku, a hladam nejaky privat v TT zhruba do 85€.. Idem tam este s kamaratom, takze by sme boli dvaja, obaja nefajciari, nekonfliktni : )) ... Otvor fórum »
12. 9. 2011 20:09
45
Môže doktor zistiť, že som fajčila?
Zajtra idem ku doktorke na pľúcne. Je možnosť že by mi zistila že som v piatok fajčila? Ako dlho ostáva nikotín v tele? A ako by mi to hocaký doktor mohol zistiť? Musí robiť testy konkrétne na to?... Otvor fórum »
12. 9. 2011 19:51
16
Pomôžete nám dokončiť časopis? ,,veľa stresu, málo času, veď to poznáte
Ahojte :) Do zajtra musíme odovzdať dve čísla školského časopisu a my zatiaľ nemáme ni čiarku. Viem, že vás to veľmi nezaujíma, ale veľmi by ste nám pomohli ak by ste vymysleli nejakú originálnu tému, niečo... Otvor fórum »
12. 9. 2011 19:49
8
Auticko na dialkove ovladanie
zhanam auticko na dialkove ovladanie ale musi to byt bmw e46. neviete kde by som mohla nieco take zohnat? poradte prosim Otvor fórum »
12. 9. 2011 19:49
75
Aky je rozdiel medzi Pepsi a Coca-Colou ?
Podla mna to je to iste ale niekto hovori ze pepsi je sladsia no mne to tak nepripada. Poznate neaky rozdiel ? Otvor fórum »
12. 9. 2011 19:32
54
Film co ti zmenil zivot
napis nejaky film co ti zmenil zivot:)... a bodla by aj poznamka ci negativne alebo pozitivne; ) Otvor fórum »
12. 9. 2011 18:44
18
Robí tu niekto parkour/freerun?
Robí tu niekto parkour/freerun? Ja osobne preferujem freerun, i keď v tom som začiatočník. A čo vy, akí ste dobrí? Otvor fórum »
12. 9. 2011 18:23
17
čo na prednášky
Vysokoškoláci, mal by som takú otázočku... čo všetko potrebujem na prednášky alebo na cvičenia ?? Pýtam sa preto, lebo neviem či si mám kúpiť notebook alebo by to bolo zbytočné....tak rád by som vedel ako prebieha prednáška, ... Otvor fórum »
12. 9. 2011 18:11
31
Máte dať 1 € na zbierku. Váš dar bude celý využitý na daný účel a tiež sa zverejní. Na čo prispejete?
- na vytvorenie skutočne dobrej vlády v jednej africkej krajine
- na osobnú ochranu a nový počítač pre Juliena Assangea
- na novú sochu Štúra v Bratislave
Ďalšie možnosti »
12. 9. 2011 18:05- na osobnú ochranu a nový počítač pre Juliena Assangea
- na novú sochu Štúra v Bratislave
Ďalšie možnosti »
10
Záhradná ARCHITEKTÚRA
Ahojte... nevie tu niekto, či náhodou, nie je vysoká škola s týmto odborom niekde na východnom slovensku? JA som na internete našla iba mestá NR a BA. Je štúdium náročné? Z čoho treba... Otvor fórum »
12. 9. 2011 17:58
2
"Armadne" svietidlo
Hej-hou, kto nakupuje v ARMYSHOPE a dostal "svietidlo grátis"? Recenzie sem Otvor fórum »
12. 9. 2011 17:33
2
Kúpim MATURITNÉ VYSVEDČENIE,,.
kúpim maturitné vysvedčenie... ak viete niekto o niekom kto by mi s tým vedel poradiť tak mi napíšte mail... DOBRE ZAPLATÍM! Otvor fórum »
12. 9. 2011 17:29
8
Testy na ekonomicke fakulty
Neviete o nejakej stránke, kde by som mohol nájsť nejaké testy z minulých rokov na ekonomicke univerzity v BA alebo BB? Vďaka Otvor fórum »
12. 9. 2011 16:51