Diskusie - 4331. stránka fóra
32
Stala sa Vám v živote nejaká vec , vdaka ktorej ste si uvedomili , na čom vám naozaj záleží?
Stala sa Vám v živote nejaká vec , vdaka ktorej ste si uvedomili , na čom vám naozaj záleží? Otvor fórum »
1. 4. 2012 19:24
37
44
Ako rýchlo ochorieť?
V piatok som bola chorá a mamina somnou po 300 rokoch chce ísť ku doktorke, ale mne už skoro nič nieje a potrebujem ostať zajtra doma. Nejaký rýchly recept ako mať zapalene hrdlo? :D :D Otvor fórum »
1. 4. 2012 18:48
54
Tyranie zvierat
Aj vy tyrate zvierata? Pocula som ze to bavi hlavne baby od 12-18 rokov a mna to zacina bavit :D Prave teraz je jeden skrecok ktoreho som dnes kupila v mraznicke uz je tam hodinu aj pol a planujem ho... Otvor fórum »
1. 4. 2012 18:36
35
Ak by ste si mali vybrať, čo v živote robiť z tychto dvoch profesii, tak:
Lekára? alebo Lekárnika? Odvovodnite. Zvolila som tieto dve odvetvia najme preto, ze su si trochu podobne. Otvor fórum »
1. 4. 2012 18:16
13
Jarná únava
Aký na to máte názor? Ja takýto: http://www. birdz. sk/webka/miaja/blog/jarna-unava-uz-neexistuje-/136270-blogspot. html Otvor fórum »
1. 4. 2012 18:10
17
Ucenie kungfu
Mam problem. Chcem sa naucit kungfu sama ale neviem ako. Mozete mi poradit? Niake stranky internetove alebo nieco jak sa to mam naucit. Prosim len komentare k teme. Otvor fórum »
1. 4. 2012 18:06
21
Co je dobre na meskajucu menstruaciu?
Ahojte, neporadite ?co je dobre na menskajucu menstruaciu?diky za normalne rady ... :) Otvor fórum »
1. 4. 2012 18:00
9
Otazka iba pre dievcata/zeny: muzske telo- preferencie
ktory z tychto sa vam fyzicky najviac paci? ; ) http://i. imgur. com/sxy22. jpg Otvor fórum »
1. 4. 2012 17:59
33
Uzliny
ahoj potrebovala by som poradit tak pred piatimi dnami sa my zacali zvetcovat uzliny na krku boli velke a bolestiva aj hrdlo a mandle ma bollia potom sa to zacalo rozsirovat a mam ich na nose pri klucnej kosti na... Otvor fórum »
1. 4. 2012 17:44
56
Čo všetko máte práve teraz (na počítači) pustené?
myslím ako mozillu, word, nie také tie veci, čo bežia furt a neviem ako sa volajú Otvor fórum »
1. 4. 2012 17:33
20
Hodnotenie fyzickej krásy človeka - čo všetko na to potrebujete ?
- Stačí mi vidieť tvár, aby som povedal/a, že je pekný/á
- Stačí mi vidieť telo, nepotrebujem k tomu tvár
- Potrebujem vidieť celého človeka, aj tvár aj telo
Ďalšie možnosti »
1. 4. 2012 17:16- Stačí mi vidieť telo, nepotrebujem k tomu tvár
- Potrebujem vidieť celého človeka, aj tvár aj telo
Ďalšie možnosti »
13
Lúčim sa
s vami, je mi ľúto, ale už nikdy sem neprispejem, pretože sa sťahujem za lepšími podmienkami. Idem do Somálska a nie je tam internet. Ďakujem ľuďom, ktorí vždy za mnou stáli... Otvor fórum »
1. 4. 2012 17:13
85
„Je mi ľúto je to leukémia“
Myslím že sa tu nájdu aj onko pacienti tak chcem sa spýtať že aká bola vaša reakcia prvé myšlienky po vypočutí diagnozy ako to zvládate atď... Otvor fórum »
1. 4. 2012 16:38
3
Zoner Calisto
Prosím pomoc :-/ Mám spraviť fotomontáž, no mám vystrihnuť svoju hlavu a vložiť ju niekde inde. Chápete? No a naša učiteľka informatiky povedala, že to máme robiť cez calisto, ale ona namiesto toho... Otvor fórum »
1. 4. 2012 16:02