Diskusie - 4197. stránka fóra
31
Akým spôsobom si vyzliekate tričko?
Spolu s ďalšími chalanmi z Banskej Bystrice sa venujeme freerunu ako skupina Slovak Freerun Family. Nedávno sme natočili jedno video, vyzliekanie tričiek v saltách desiatimi rôznymi spôsobmi, " Ide o celosvetový unikát. A treba povedať, že... Otvor fórum »
10. 5. 2012 18:54
15
Maturanti a piesne
Maturanti, aj ostatni, ale hlavne vy; )....ake skladby su pre vas naj, ci vam rezonuju v hlavach pri rozlucke so strednou skolou? dakujem za napady; ) Otvor fórum »
10. 5. 2012 18:35
15
S foťákom zo srdca,,,,
Niekto kto rád fotí nehladám nejakých vyštudovaných fotografov :) niekoho kto fotí zo srdca a rád . ) pridajte sa na túto skupinu :) http://www. facebook. com/groups/111911005612411/ Otvor fórum »
10. 5. 2012 18:24
2
Video súťaž - páči sa vám video?
http://www. youtube. com/watch?v=YexaTXrmCIo Ak áno môžte dať 'Palec hore' ak nie tak.. to sem napíšte :D Otvor fórum »
10. 5. 2012 17:55
11
Yotube
Ahoj počuvajte! :) Neviete prečo mi nechcú sťahovať pesničky cez yotube?:/ Cez počítač mi normalne ukazuje pod videom Download a na ntb mi to nechce ukazovať neviete prečo?:/ Koment ; ) Otvor fórum »
10. 5. 2012 17:45
9
Photoshop
prosim, neviete niekto, ako sa vola program, ktorym sa da otvorit neobmedzene photoshop aj ked je to iba trial na 30 dni? ked ten program, ci co to je otvorite, tak vam to vyhodi heslo, ktore len skopirujete do... Otvor fórum »
10. 5. 2012 17:39
29
Na aké privilégium spojené s občianskym preukazom ste sa tešili/tešíte sa?
Napr. rodičia vám povedali že keď budete mať 15, môžete ostať von ako dlho chcete. Alebo že v 15 môžete prespať u kamoša....niečo také. Lebo so sestrou sme sa hádali, a ona tvrdí že len... Otvor fórum »
10. 5. 2012 17:14
1
Playstation 3 bojovky od Capcomu zhanam ludi na hranie
Zdravim zhanam ludi co by so mnou hrali Ultimate Marvel vs Capcom 3 alebo Street Fighter x Tekken na ps3 kto daku s tichto hier ma nech mi posle ziadost priatelstva na psn TomasZV_svk dakujem :) Otvor fórum »
10. 5. 2012 17:14
2
Tajvan Leto 2012
nema niekto nejake informacie o zozname kapel, ktore tam budu hrat? aspon priblizne..:D chysta sa niekto? ..ja sa chystam ale som dost nedočkavy človek Otvor fórum »
10. 5. 2012 17:06
6
Penový make-up
Holky, ktoré máte skúsenosť....prosím poraďte ktorý PM vám najlepšie vyhovoval? Blíži sa leto a nakoľko mám mastný typ pleti (hlavne T-zona sa mi neskutočne leskne) nechcem na seba plácať ťažké veci. Teraz používam alverde kompaktny - nevydrží dlho ale... Otvor fórum »
10. 5. 2012 16:57
7
Prací prášok
Máte nejaké skúsenosti s pracími práskami na čierne veci ? Pretože mám čierne rifle, ale vlastne už sú šedé a či by im nejaký ten prášok nepomohol? Ako zvyknú reklamovať. (napr. woolite black ?... Otvor fórum »
10. 5. 2012 16:38
33
Pokračuješ v jedení aj keď v jedle nájdeš vlas? (prípadne niečo iné, čo na tanier v žiadnom prípade nepatrí)
- áno, vyberiem to a normálne pokračujem v jedení
- áno, ale iba ak sa mi to stane doma (v reštaurácii alebo školskej jedálni nie)
- nie, nikdy, zhnusí sa mi jesť
Ďalšie možnosti »
10. 5. 2012 16:28- áno, ale iba ak sa mi to stane doma (v reštaurácii alebo školskej jedálni nie)
- nie, nikdy, zhnusí sa mi jesť
Ďalšie možnosti »
13
Kosáčiková anémia
Vyzná sa v nej niekto? Lebo si nie som celkom istá, či som správne pochopila - malária nejako túto chorobu spomaľuje? Malária je infekčná choroba spôsobená parazitickým prvokom Plasmodium, ktorý začína svoj životný... Otvor fórum »
10. 5. 2012 16:17
19
Upírske denníky aj 4. séria ???
nevie niekto čírou náhodou že či bude aj 4. séria Upírskych denníkov ?? :D ..... Ďakujem :P Otvor fórum »
10. 5. 2012 15:46
26
Ako obísť heslo na Win XP
Stala sa taká vec, nemenovaná osoba si skopírovala moje vypracovane temy do školy a teraz ich šíri a prehlasuje, že sú jej a že sa na nich veľmi namakala... (zasa si hľadá kamaratov takým svojským spôsobom) ... Otvor fórum »
10. 5. 2012 15:46
30
Zháňam členov do SlipKnoT Revival (basak, dj uz JE!)
Zdravim dal som uz vela inzeratov tak este raz niekto na slipknot revival??? 2 gitaristi, bubenik, spevak. FB : samuel metalista Šípoš Otvor fórum »
10. 5. 2012 14:39
13
Nakupujete v cinskych velkoobchodoch?
10. 5. 2012 14:38
3
Chodite niekto na školu matky alexie?
Neviem sa rothodnut nad nou a este jednou skolov a chcela by som vediet ci je dobra a aky je tam kolektiv... . Otvor fórum »
10. 5. 2012 14:28