Diskusie - 4184. stránka fóra
7
35
Viete mi to niekto z fyzikálneho hľadiska vysvetliť?
Ako je možné, že teplo prejde cez sklo dnu (napríklad v sklenníku) ale nevyjde von? Otvor fórum »
14. 5. 2012 12:48
27
Je to trestne
Mam taky problem, kamoskin 10 rocny brat, dal na youtube jedno video jednej baby a dal jej nazov, ktory sa mame tej baby velmi nepaci. Mala je adoptovana a rozmaznana takze si viem predstavit ako... Otvor fórum »
14. 5. 2012 11:00
24
Alkohol
Cawte , chcem sa spytat aky alkohol kupujete , myslim tie 40 az 80 percentne , lebo vsetko su sracky s chemiikaliami, ,, Potom ze ake pivo je najlepsie na slovensku... Otvor fórum »
14. 5. 2012 10:26
6
Prostest za opravu Birdzu aneb Kurvahošigutentag
A jak se to ty ku*vy žluté dezvědeli, že mám cihelňu?##Kde sa tu možu vychcať?Vymočiť?Vyčúrat?##Já bych si dal kaviárové tousty....kaviárové tousty, to je vúl... ##Ku*va to je pařák..##Pani doktorka, vy ste doktorka?##Vlasto daj nám!... ##Decká, ja... Otvor fórum »
14. 5. 2012 09:53
4
Protest za opravu Birdzu, aneb máte radi reklamy typu durex/tampón na Birdzi ?
Sex Sex Sex !##Alohááááá##Jasné že hej, neviem si predstaviť otvoriť Birdz a nevidieť tam tampón ! :O##Dureeeex je už otrepaný :P##Nenene už žiadne reklamy Otvor fórum »
14. 5. 2012 06:13
8
Protest za opravu Birdzu, aneb máte radi Anzu?
Anzu ako sestra Joy je predmetom mojich snov##mal som rád Anzu, kým som nezistil, že sa nevolá Anna##mal som rád Anzu, kým som nezistil, že sa to nečíta s ##mal som rád Anzu, kým som... Otvor fórum »
14. 5. 2012 01:57
5
Protest za opravu Birdz, aneb máte radi opravu birdzu?
Mám, je to milá teta##Vždy je dobre exekuovaná##Mal by som, ale takú opravu by ani Hroch Dodo nezvládol##Som s ňou spokojný a preto nezakladám drbnuté ankety##Som za neopravu birdzu, je to väčšia sranda##Stále mám rád Puberta, ... Otvor fórum »
14. 5. 2012 01:14
74
Posledný song, ktorý ťa zaujal.
Sorry že vám kazím tú šnúru Protestov ale nevidím v tom zmysel. Mňa zaujal napríklad tento: http://www. youtube. com/watch?v=1pXf7nFwXAo Otvor fórum »
14. 5. 2012 00:46
3
Protest za pravu Birdzu, aneb Máte radi Jóžiho?
Jóži ma sklamal na plnej čiare, už sa s ním nebavím##radšej Dežiho##ani cez tvoju mŕtvolu##je to láska môjho života, zajtra máme spolu utiecť do Mexika##nie do Mexika, ale do Mongolska##nechce sa mi rozmýšľať##to už radšej tých dúhových... Otvor fórum »
14. 5. 2012 00:29
4
Protest za opravu Birdzu, aneb máte radi holuby na vetrákoch?
i like the way u move!##chcem abaffyho na vetráku##kolini má na hlave vetrák Otvor fórum »
14. 5. 2012 00:24
4
Protest za opravu Birdz, aneb máte radi fosforkové metly?
pred 2 rokmi##psy sú nebezpečné##hijä na koniku##keď pomeliem múku##nepoznám odpoveď##fosforková - top výrobok##prostestujem, lebo chcem funkčný birdz##dobrú noc Otvor fórum »
14. 5. 2012 00:18
5
Protest za opravu Birdzu, aneb budete mať po oprave radšej Tomasa?
Ano##Nie##Nemôžem si pomôcť aj bez toho ho milujem Otvor fórum »
14. 5. 2012 00:12
6
Protest za opravu Birdzu alebo Máte radi túto sadu hromadnej aktivity?
Áno##Som admin a vďaka tomuto som sa konečne spamätal Otvor fórum »
14. 5. 2012 00:10
3
Protest za opravu Birdzu alebo Máte radi mužov, čo si farbia vlasy na červeno?
Zbožňujem ich##Iba, ak im to ide k pleti##Len Miša Amotta Otvor fórum »
14. 5. 2012 00:09
6
Protest za opravu Birdzu alebo Máte radi Wobbuffeta?
Wobbu!##Pika-pika! Otvor fórum »
14. 5. 2012 00:07
2
Protest za opravu Birdzu, aneb máte radi Anku?
kto by nemal rád Anku##mám rád Anku, aj keď je to vlastne Veronika##mám rád Matúša, ale birdz mi nedovolí vyjadriť moje city!##chcem mať sex s Ankou na Kolibe##desia ma Ankine očné bielka##kým má Anka pri sebe súdok, ... Otvor fórum »
14. 5. 2012 00:04
6
Protest za opravu Birdz, aneb máte radi dúhové jednorožce?
Áno, milujem dúhové jednorožce!##Nie, mám radšej farebné lietajúce slony. ##Proste nie. ##Zatiaľ neviem. ##Chcem opraviť Birdz!!!##Aj ja mám doma takú gitaru. ##Forever alone... ##Mačka?##Tak ako... teraz ti neviem povedať, ale zajtra sa ti určite ozvem. ##Ste Otvor fórum »
14. 5. 2012 00:02