Diskusie - 2805. stránka fóra
3
Nejaký film na štýl,,.
Ahojte :) mohli by ste mi poradiť nejaký film(y) ktoré sú na štýl Lawless (Zem bez zákona, alebo tak nejak) ? Proste také novšie o ľudoch v 20. storočí, mafiánske, dajme tomu westernové... Proste kto videl... Otvor fórum »
3. 7. 2013 19:31
24
P. S. Milujem Ťa
Včera som dočítala knihu P. S. Milujem Ťa od Cecilie Ahern a fakt bola podľa mňa úžasná. Tak som sa rozohdla, že si pozriem aj film, ale ten ma nenormálne sklamal. Dokonca si myslím, ... Otvor fórum »
3. 7. 2013 19:19
5
Zlaté piesky - ubytovanie
Nevie niekto o lacnom ubytovaní v okolí Zlatých pieskov? Otvor fórum »
3. 7. 2013 19:19
31
4
Cena opravy
neviete koľko bude stáť oprava svetla na aute a vyklepanie plechov, odtrhnutá maska? :D opel vectra ročník 97... . Otvor fórum »
3. 7. 2013 19:16
12
Desire X alebo niečo iné?
Kamarát chce kúpiť telefón za 200+€ Je niečo lepšie než Desire X v tejto cenovej kategórii? Otvor fórum »
3. 7. 2013 19:12
16
Ksichty
Zdravim, robievate na seba v zrkadle ksichty a grimasy? :-) a podotazka a na male deti v MHD/vlaku/na zastavke? napadlo mi to tak, ze dnes som sa skeril na jedno babo... Otvor fórum »
3. 7. 2013 19:08
2
Piercing
nepoznate nejaku dobru stranku na titanove piercingy do pupku? :) .. mam ho už vyše pol roka a nemam este skusenost s chir. ocelou, preto sa pytam, nezapalilo sa to niekomu ? Otvor fórum »
3. 7. 2013 19:07
15
Modriny
Ked mam na tele vela modrin nemoze sa mi dostat nejaka zrazenina do krvneho obehu ? :D Otvor fórum »
3. 7. 2013 17:40
8
Koleje Strahov
Aké máte skúsenosti s týmto intrákom... zaujíma ma hlavne blok 5... je to niečo ako Átriáky?... Aké je tam zariadenie?... Mám sa pripraviť na najhoršie? Otvor fórum »
3. 7. 2013 17:40
33
Stalo sa vám podobná situácia?
Akurát som vyšiel z kúpelne a išiel do svojej izby, bol som nahý lebo po sprche. A videla ma segra.. hned sa otočila haha. Stala sa vám podobná situácia, že vás videl nahého surodenec? Otvor fórum »
3. 7. 2013 17:16
4
Výber odboru na FI MUNI
Ahojte, som prijatý na FI MU ale problém nastal pri výbere odboru. Chcel by som sa venovať programovaniu - hlavne web (PHP, javascript), z čoho mi vychádza odbor Počítačové siete a komunikácia, ale... Otvor fórum »
3. 7. 2013 16:54
4
Informačné štúdia v UK BA vs. kulturologia Nitra
Je tu niekto kto chodi na jednu z tychto škôl? Ktorú by ste mi odporučili, neviem sa rozhodnúť s ktorou by som mala lepšie uplatnenie a vôbec ktorá je lepšia a zaujímavejšia. Otvor fórum »
3. 7. 2013 16:52
24
Bolí ma to
so švagrinou a s jej nevlastnou matkou sme sa pokusali o pohlavny styk. Nešlo to, švagrinu to tam bolelo a to dost (hukala akoby jej 44 goríl jazdilo na koni do jej Ánulu )..... A problem... Otvor fórum »
3. 7. 2013 16:28
10
Booking.net
Ahojte, rezervovali ste si už hotel niekto cez túto stránku? Chcela by som sa spýtať, platba je tam kreditnou kartou, ale ja mám len platobnú, pôjde to aj tak? Keď zadám číslo karty + to trojčíslie... Otvor fórum »
3. 7. 2013 16:02