Diskusie - 2799. stránka fóra
9
Hľadá sa logická hra mého mládí
Zdravim, dnes som si spomenul na old skuulovu hru, kt. by som si rad zahral, ale netusim ako sa volala. Islo o logicku hru, kde clovek mal poskladat... Otvor fórum »
5. 7. 2013 10:06
16
Veľkosť prsteňa
Ako odhadnúť veľkosť prsteňa? Chcem kúpiť frajerke prsteň, ale neviem ako vybrať tú správnu veľkosť. Máte nejaký nápad? Alebo ste to už niekedy riešili? Otvor fórum »
5. 7. 2013 09:55
7
20
Keď nemáte chuť,,.
Už je po 22, takže pohodka. Takto sa vás opýtam. Čo robíte, ak sa schyluje k sexu, ale vy zrovna nemáte chuť? Bol by aj priestor, aj čas, aj všetky veci okolo toho,... Otvor fórum »
4. 7. 2013 23:53
10
Zdrawim, mam taku otazku, ma niekto skusenost s usb modemod na internet od huawei?
Mam starsi typ notasu asus r 9, a windows xp bez pristupu na net a rozmyslal som nad tym usb na net, ma to niekto?dakujem Otvor fórum »
4. 7. 2013 23:07Ide niekto na UNIPO - manažment???
... nejakí prváci?? ktorý odbor je najlepšie si zvoliť? - marketing (nad tým uvažujem), ludske zdroje, turizmus a hotelierstvo alebo manazersku informu?? Nejake info všeobecne by bodlo... A intrák je ktorý naj? :D Otvor fórum »
4. 7. 2013 22:48
27
Ako jednoducho zarobiť 10 euro v Zune. Alebo aj 750.
Nazdar :) Je dosť možné, že ste o tom už počuli, ale je tiež stále pomerne veľké množstvo ľudí, ktoré o tejto šikovnej akcii nevedia. Už dlhšiu dobu je... Otvor fórum »
4. 7. 2013 22:24
5
Miznúca chyba
Pekný večer, práve mi počítač poskytol pre mňa pozoruhodný mysteriózny jav. Idú prehrať všetky filmy zo zložky "filmy, " celá zložka ide dokonca kopírovať, ale... nič z nej sa nedá... Otvor fórum »
4. 7. 2013 22:02
14
Volejbal
Nájdu sa tu nejakí nadšenci? Prečo ste začali hrať?....okrem iného zháňam sieť, lacnú amatérsku :) tak keby niekto nepotreboval alebo vie zohnať tak sa ozvite prosím :) Otvor fórum »
4. 7. 2013 21:41
73
Za akú cenu by ste predali svoje telo?
Myslím tým, koľko by ste si vypýtali v pozícii prostitútky/prostitúta, za sex s cudzou osobou, hocijakého pohlavia. Stojím o vyjadrenie len tých, ktorí by to spravili. Ďakujem. Otvor fórum »
4. 7. 2013 21:06
3
KU Ružomberok, pôrodná asistencia
Nájdem tu nejaké budúce spolužiačky? Otvor fórum »
4. 7. 2013 20:40- 1 Ruža pre nevestu
- 2 Čoho sa ľudia na zemi pravdepodobne do roku 2100 pravdepodobne nedožijú.
- 3 Mate radi humor Lasicu a Satinskeho?
- 4 Ked sa zeny na Vas dlhsie zapozera, co to znamena?
- 5 Ryža pre nevestu
- 6 Čo ťa najviac formovalo ako človeka?
- 1 Kto si? Čo si?
- 2 Akým spôsobom prichádzate o priateľov
- 3 Ako by ste riešili vysoké ceny bývania?
- 4 Zoznam vašich obľúbených live sex chatov?
- 5 Teraz mi ostáva len meniť honiace techniky
- 6 tak sa nečudujte potom, že nemám babu.
- 7 Ruža pre nevestu
- 8 Čoho sa ľudia na zemi pravdepodobne do roku 2100 pravdepodobne nedožijú.
- 9 Mate radi humor Lasicu a Satinskeho?
- 10 Ked sa zeny na Vas dlhsie zapozera, co to znamena?
- 1/2
- 2
Ďalšie možnosti »