Ja mam na to svoj nazor...89 bol fraska ako pise @drejka. Komunisti vtedy iba prezliekli kabaty...vid pan tlchuba Budaj, ktory bol vedeny ako clovek spolupracujuci s STB..(blee)
@drejka To ze bola hrozna a bodka. Ale komunizmus je Slovensku stale podla mna este velmi blizky a 70% ho ma este trochu v krvi a je to aktualne podla mna. Ma taktiez vela nasledkov na tu nasu "demokraciu", co mame teraz.
no ja by som povedal, ze 17. november 1989 bol najzázračnejší deň v našej histórii to je niečo fantastické a nevídané to je záhada tohto národa bol tu dlhé roky totalitný režim, a zrazu, ľudia, ktorí boli pri moci si povedali, fajn, ked nechcete totalitu, tak my sme akože týmto systémom dobačovali, a ideme to skúsiť s "demokraciu" demokracia bez boja, len štrngot kľúčov... len tak, tiché prezlečenie kabátov... ŠtB sa premenovala na SIS, personálne zmeny? načo, stačí nový názov... Sudci, prokurátori, vyšetrovatelia... všetko komunistické kádre, všetko ostalo, jak bolo, a hurá ide sa na "demokraciu" a potom sa niekto čuduje, že sa politické procesy šité na mieru vlečú doteraz, že je to všetko skorumpované, lebo pri moci ostali títo komanči a ich detičky, môžme sa čudovať, že mafii (a ono to neni ani mafia, povedzme, že zločinecké skupiny) sa tu v 90-tych rokoch darilo tak, že človek tomu pomaly nemohol uveriť... A väzba politická strana - mafia - prokuratúra bola až do očí bijúca... a niekedy je aj dnes... a najsmutnejšie na tom celom je to, že nejaká babička v autobuse začne s nepríčetnou zúrivosťou obviňovať demokraciu a kapitalizmus za jej biedu.. babička, ktorá drela celý život a teraz je nejaký kapitalizmus zrazil na kolená... lenže babička nevidí, že to čo tu je, nemá s kapitalizmom a demokraciou nič spoločné a je len obeťou svojej slepej viery v UVKSČ, ktorý bol a JE (len pod iným názvom) len kabaretom pre slepé masy s vymytými mozgami totalitnou propagandou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
to bylo naposled, co jsi pozvedl hlavu svou.
Však nové lži, brainwash, kontrola masmédií
chceš znát ty, kteří vinu ponesou
Inac, mnohy mlady ludia chcu socik, som si vsimla.