Diskusie - 1400. stránka fóra
39
Ako poslať na dobierku bicykel, neviete čo to môže stáť?
Posielali ste už niekedy dobierkou niečo veľké, idem posielať bicykel, neviete odhadom cenu poštovného? je s tým nejaký problém ? Ako ste to zabalili??? pravidlá platia tie isté hore v lavo nalepím meno odosielatela a v pravo doručovatela... Otvor fórum »
29. 5. 2015 15:59Masmediálna komunikácia
Čauté :), neviete mi povedať koľko ľudí sa hlási do PO a do KE? Aké ťažké sú príjmačky + či ste tam spokojní? Aká je obtiažnosť štúdia, hlavne predmety alebo nejaké zaujímavé info? :) Otvor fórum »
29. 5. 2015 15:01
8
Charlie, Charlie
Ak nepoznáte charlie, charlie challenge tak si to najdite na youtube... Robila som to doma :D sama a teraz sa bojím lebo mi to odpovedalo a chcela by som sa spytať či je niekde na internete o tom... Otvor fórum »
29. 5. 2015 14:12
14
Plná pamäť
Caute, moj netbook je veľmi pomalý keď otvorím viac stránok na interntete, má plnú pamäť a nízky výkon. Prešla som net, niečo som aj poskúšala, ale v konečnom dôsledku je stále pomalý.... Otvor fórum »
29. 5. 2015 14:08
10
Slovná úloha- napätie
Ahojte birzdaci matematici/fyzici. Zase otravujem. :D Mohli by ste mi pomôcť s týmto príkladom? Skutočne tomu nerozumiem a cítim sa ako debil. :D Veľká vďaka. Jednotka elektriny používaná dodávateľmi tepla je kilowatthodina (tj.... Otvor fórum »
29. 5. 2015 13:36
30
Akú hudbu počúvate pri varení?
29. 5. 2015 12:45
19
Jazykoveda
Ak je maly holub holúbä a sova sôvä, je potom maly kokot kokôtä? Otvor fórum »
29. 5. 2015 11:53
3
Tatrabanka účet
Ahojte otváral si niekto v tatrabanke účet online ? Poprípade v nejakej inej banke? Zaujima ma ako to funguje ked si ho chcem otvoriť online . . Otvor fórum »
29. 5. 2015 09:59
4
Obchod v The Sims 4
Ahojte :) potrebujem radu..:D neviem ako vytvoriť vlastný obchod / podnik v PC hre The Sims 4 . Vedel by mi niekto poradiť? :D Otvor fórum »
29. 5. 2015 08:50
5
Trojčkenka trochu inak
Ahojte, vedeli by ste mi niekto prosím vysvetliť, ako počítať tento príklad? Ja sa vždy niekde v strede zamotám a už neviem, ako ďalej, Vďaka. :) Skupina 5 chlapcov naloží 90... Otvor fórum »
29. 5. 2015 08:49
28
Notebook nezapne display
Zdravím ludia. mám taký problém že ked sklopim obrazovku na notebooku a znovu otvorim tak mi nezapne displej ale ked stlacím mezernik tak počujem ako odomknem PC čiže PC ide len nezapne obrazovku.. zapne jedine tak že dám cez... Otvor fórum »
29. 5. 2015 07:55
7Instagram
Dá sa zistiť kto sleduje a koho sleduje určitá osoba na instagrame? Otvor fórum »
29. 5. 2015 02:02
14
Bipolarita
Ahojte, mam podozrenie ze. trpim bipolarnou poruchou alebo nieco take , priznaky vsetko sedi ak si citam ako sa to prevaje, neviete kam treba zajst k akemu doktorovi aby mi to zistili ci to sedi ci nie? Dakujem za vasu... Otvor fórum »
29. 5. 2015 00:10
13
Ach učitelia ,,.
Ahojte :) zasadol si už na vás nejaký učitel? ak ano za čo to bolo a ako ste to riešili? popripade ako zisitm ze si niekto na mna zasadol? Na mna si zasadol telocvikár a ešte jedna učitelka proste vždy... Otvor fórum »
28. 5. 2015 21:36
28
Zabudnute osobnosti slovenskeho hviezdneho neba
pamatate sa na niekoho koho sme mali radi a teraz o nom nie je pocut napr MAJSTER N Ibi Maiga alebo jožo pročko uragan? dobre nemusite ich mat radi ale na kom sme si ulietavali niekedy :D AJ DEde moze... Otvor fórum »
28. 5. 2015 21:33
6
Knihy
Nevedeli by ste kde sa dajú stiahnut pdf knihy zadarmo (ale také známejšie ako hunger games, HP..) už som niečo našla lenže tam boli len také 20-stranove knihy :( Otvor fórum »
28. 5. 2015 21:20