Ženský futbal... ako pekne to znie, však? Niekde som čítala, že budúcnosť futbalu je ženská a ako správna futbalistka s tým jednoznačne súhlasím. Ženy hrali futbal, hrajú a budú hrať a žiadni pomýlení muži s prehnane nadradenými pocitmi im v tom nezabránia!!! To je jasné!

Futbal je ten najúžasnejší šport na svete. To vám potvrdí veľa ľudí. Ale polovica z tých veľa ľudí si ho chce nechať pre seba a nedovolí nám nespravodlivo diskriminovaným ženám užiť si ten úžasný pocit, keď strelíte na bránu a dáte gól, možno víťazný, a obrovská radosť a potlesk... A predstavte si takú olympiádu... aaaaaaaaa!!!

Niektorí tvrdia, že ženám chýba bojovnosť. To však nie je vôbec pravda, tu absolútne nejde o pohlavie! Máte takisto ženy bojovníčky ako mužov bez štipky chcenia. Ja som bojovníčka! A budem bojovať za ženský futbal, aj keby neviem čo! Tak ako som v škole prinútila učiteľku, aby založila dievčenský futbalový krúžok a prihlásila nás do súťaže. Tak ako sme v sabinovskom saleziánskom stredisku spolu s kamoškami zorganizovali dievčenský futbalový turnaj, na ktorý prišli holky z Bardejova, Michaloviec, Humenného aj Banskej Bystrice. Tak ako som išla prvýkrát na ihrisko a nikoho som nepoznala a strápnila som sa, keď som asi trikrát po sebe netrafila bránku, ale išla som a hrala som a dala som jednému chalanovi jasličky a on ma potom zavolal, aby som prišla zas. Tak mi nikto netvrďte, že neexistujú ženy schopné bojovať za svoje sny.

Futbal bol kedysi pre nás dievčatá fakt len jeden veľký nezmyselný sen. A zrazu je to tu, môžeme hrať a hráme, dostali sme šancu. Ak sa to niekomu nepáči, tak nech drží nos a stiahne sa. Nech sa nemieša do vecí, do ktorých ho nič nie je. Možno nie sme dokonalé, v každom prípade sa však dokážeme zlepšovať rovnako ako tí druhí nemenovaní opačného pohlavia. Raz bude aj náš futbal na riadnej úrovni. A možno to bude skôr, než sa spamätáte...

 Úvaha
Komentuj
 fotka
anjelik4195  1. 10. 2008 15:30
plesne!!! bojuj za futbal
 fotka
footballgirl  1. 10. 2008 20:10
heh dik za podporu
 fotka
sakura53  5. 10. 2008 21:25
futbal je úúúžasný... plne stebou súhlasím...ženy su vo futbale a najme v Slovenskom dost diskriminované...
 fotka
footballgirl  6. 10. 2008 00:13
wed to ze w slovenskom... ked som widela na olympiade zensky futbal... aaaaaaaaa!!! aj ja cem take tu u nas
 fotka
minca  30. 10. 2008 20:32
Supeeer clanek...ja osobne hram fotbal za trnavu a myslim si ze baby by nemal nikto podcenovat...milujem football...je to naj naj naj sport na sveeeeete
Napíš svoj komentár