Bolo 0:0 a desat minút do konca zápasu. Madari vzdorovali Antoán zahodil asi sedem cistých šanci, ktoré by premenit aj slepý. Max uz nevedel čo má vymyslet a ako to tomu idiotovi nahrat aby dal ten zasratý gól. 

Po prvotnom nadšeni prišla realita,  Maxa do sanci nepúšťali, išli po nom jak po údenom. Prestal držat loptu a len to po starom posielal dopredu a začal viac využivat kraje. Hra sa zmenila ale stále nevedeli dat gol. Zrazu videl nabiehat bloňdavého kamaráta. Nikdy nechápal jak môže hentak vládat. Včera bol s nimi tiež a čo si dobre pamatal tiež vypil asi pol liehovaru. Tak mu to poslal. Blondavý kamarát centroval do šestnástky. Antoán hlavičkoval. Ten madarský stastlivý brankár to zase chytil.

" Kurva"

Max išiel k rohovej zastávke. Už kopal asi dvadsiaty roh. Antoán stál sám dalej od brány držal si hlavu, tá hlavička mu asi znova rozvirila hladinu alkoholu. Ani obranca si ho nevšímal. V prvom momente tochcel kopnút úplne inak a počkat na neho ale nejak podvedome zmenil plán . Nečakal a poslal to presne na antoána, ktorý sa otočil chrtbom k bráne lebo sa potreboval troška otriast.

"Antoán! Zajeb !"

Antóan sa prekvapene pozrel na loptu myslel, że ten debil na neho počká.Potom sa stalo to o čom ešte teraz chlapi v krčme rozprávaju pri borovičke a malom pive. 

Všetci čakali že antoán bude to chciet trafit z voleja ako to mali nacvičené. Po včerajšej noci každý očakával že to pošle Ferovi do záhrady alebo zluftuje. Lenze toto bol moment kedy sa všetci prerátali. Max to kopol prills vysoko a antóan si to uvedomil dost neskoro. Ale..

Ticho.

Antoan sa vymrštil do vzduchu jak kormorán a zajebal nožnice.

Ticho.

Lopta letela celú večnost

Gól

Ticho.

"Goool. Kurval Je tam. čo ti jebe. Gol "!!!

1:0

Všetci kričali a tešili sal

Rozhodca mal odpískat už koniec, každý toho mal dost. Max to chcel ešte poslať na Antoána ale uvedomil si že ten sprosty madarský stopér to čakal. Ale tým mu uvolnil cestu. Max sa rútil do šestnástky ak sa teda dá povedat ze rútil. Nevládal ale pomohol mu madarský stopér ktorý chcel napraviť chybu a pravdepodobne aj on toho mal dost a milého Maxa odjebal. 

Penalta.

Max horko tažko vstával.

"Antoán jebni ho tam a pome už do piče odtalto.."

Antoán pomohol Maxovi vstat. Mal ist kopať penaltu lebo na to bol určený on a Max kopat penalty nevedel. V tom bol manták. Ale predsa len sa rozhodol podat loptu Maxovi. -

" Tu mas,kokot Mas tu frajerku. Preved sa. Ked to nedas trenerko ma zabije. Doprava dole to daj nebude sa hádazat aj on má pici uz"

"Do pičee Max ty sa toho ani nechytaj kurva" bolo počut zo striedacky


-" Pán rozhodca kolko je do konca prosim vas".

Po penalte piskam koniec

. "Dobre to už nemám co dojebat"

Otocil sa a pozrel sa na Nataliu, Stale tam bola. Prvy krát sa im pohlady stretli. Usmiala sa zakyvala mu. Zrazu zacitil taky nezvycajny prival stastia a spokojnosti. Tak to tam jebol. Do prava dole.

Gol

2:0

Po velkej radosti a oslavy pomaly vletci ochádzali z ihriska a Max spomenul na Natáliu, ze ho caká.Vyzul sa zobral kopačky do ruky a tažkým krokom dobitého hrdinu išiel za nou. Ludia pomaly oddchádzali z tribúny do krčmy

"Max fantázia, už som čakal že to bude remiza, ale dobre ste im dali hajzlom madarským. Za to máte u mna s Antoánom po vodke."

"Dakujem ujo Jožko. Ale my nepijeme."

"Málo . Smradi. Robite zlobu po nocách ale aspon fotbal hrat vite."

Stála opretá o zábradlie a čakala na neho. Mala saty, biele kvietkované Max si ani neuvedomil, ze ho všetci vidia zo zenskou a budú reči a kvoli tomu ze bol paradoxne z dobrej krestanskej rodiny nechcel aby sa rozprávalo že sa vláči stále s inou.. So žiadnou sa moc neukazoval na verejnosti len to klátil kade tade. Všetkým chcel ukázat až tú pravúSibalo mu z nej a bolo mu jedno, že ho vidia. Ved vyzerala neskutocne nádherne

"Kurva no môže mi z nej takto jebať" pomyslel si Max. Prestaval použivat rozum ale henten sprostý sval čo sa vrátil z dovolenky. Mal len pumpovovat krv a nie vymýšlat pičoviny

"Max blahoželám výhre a ku gólu." Natália sa usmievala a vyzerala ze je nadšená.

"Dakujem ten bol pre teba." Večný zvodca Max.

"Dufam že si sa nenudila predsa len toto neni čitanie knih o večnej laske po večeroch."  Večny debil Max.

"Vieš čo Max prvý krát som bol na futbale.Veľmi sa mi to páčilo a bolo to aj zábavne. Prihovoril sa mi taký dedko čo ta poznal lebo som mu povedaoa ze sme spoluziaci tak sa mi snazil všetko vysvetlovať. Povedal že si dobrý chlapec. Tak sme sa o tebe rozprávali a hovoril mi o tebe a o vašej rodine a kamarátoch. Maju ta tu všetci radi Max. Síce ked si pár krát niečo pokazil cez zapas tak padli skarede slová ale ako som pochopila to k tomu patri. Ty len ku mne si zlý Max."

, Natália ..." 

,,Počkaj prečo si ma sem zavolal vlastne?."

"Preskoč ohradu pod' prejdeme sa cez ihrisko."

,,Max tebe šibe."

Pomohol jej a pri tom sa na nej smial. Ked ju nachvilu chytil za ruku stretli sa im pohlady. Citil to tam. Už boli v tom obidvaja išlo to zrazu prillš rýchlo. Ako si boli len nedávno úpine cudzi teraz si boli tak zvláštne blizki.

 Po zápase Maxa čakali pivá klobásy a určite aj nejaká tá zásmažka v podobe vodky Rozmýšlal że ju pošle domov zabaví sa s chalanmi a zavolá ju večer. Lenže ta zasratá pumpa srdcová zaúradovala a bolo to zrazu úplne inak. Preśli ihrisko a jemu to prišlo neskutočne romantické mal nutkanie chytit ju za ruku a nepustif. Bolo rozhodnuté.

"Idem sa rýchlo prezliect počkaj ma..."

"Ale ja som chcela ist domov a teba čakajú kamoši a máte tam jedlo a pitie budete oslavovat."

Max ju chytil za ruku.

, Chcem byt' dnes radšej s tebou. ,"

Natália neverila tomu čo sa práve stalo a tomu čo povedal.

Max neveril tomu čo sa práve stalo a čo urobil.




"Očuvaj chumaj ty ideš preč?

"hej idem za ňu.možno sa vidíme večer "

"a čo si prijebaný? Ved ju pošli domov aj tak ti nedá a my oslavujeme už na hrisku!! Ked si chceš zajebať napiš volakej šťande jak vždy"

,, Nehaj ho súdruh. Nech ide za ñou a večer to potom oslávime a ty to Max nedojeb hlavne."

 ., Nechápem čo ho v tom podporuješ do piči chces aby nám jej tatko dolámal ruky lebo tento kretén jej zlomi srdce."

Max už ich nepočúval ponáhlal sa za ňou.

,"Ja sa skor bojím že zlomene srdce bude mat on.'"

"Kurva. To až tak mu jebe?"

, Až tak. Šak nevidís to na ňom?"

, Šak ale chce ho né?"

., Chce ale mám taký blbý tušák že on to nejak dojebe."

" Potom ho dojebe my! Kurva ja mu to prajem.ona je fakt jeba."

" A nebojím sa jej tatka že by nám dolamal ruky. Skôr sa bojím jej strýka."

,, Kto je kurva jej strýko?,"

" Atilla."

,, Atilla..Počkaj..ten Atilla?...kurva ten Atilla?"

"Zial ten Atilla"

"Sme v piči."

"Velkej"



 Blog
Komentuj
 fotka
cltr0n  22. 4. 2019 20:37
kde je pokračovanie?
 fotka
erixa  22. 4. 2019 22:59
Keď poviem, že sa na dalsiu časť teším viac, ako na ďalšiu epizódu GoT, budeš písať rýchlejšie?
 fotka
antifunebracka  4. 5. 2019 23:47
Do piče píš pokračko ty chumaj pojebatý!
Napíš svoj komentár