Farfala
36-ročná žena
najnedávnejšie lognutie
18. 11.novembra 2022 20:25
5951 dní na BIRDZi
regnutá od 7. februára 2010
napisala som "kamaratke", ze ma nebavi "chodit von" iba, ked potrebuje nakupit alebo vyvencit svojho psa (inokedy sme nesli), blokla si ma, hodila mi knihu, ktoru som jej darovala, pred dvere, hm, a to ma tiez 27...
- 1 Tequila: Z jamesoona je looxmaxxxer a otravuje mamičky na MK www.modrykonik.sk/blog/jaro55...
- 2 Skvrnka: Úplne najlepšie mi je, keď od filmov nič nečakám a idem na ne...
- 3 Limitles: bol som s dendochronologom :0
- 4 Retromaniak: youtu.be/t365MuktYQs...
- 1 Tequila: Z jamesoona je looxmaxxxer a otravuje mamičky na MK www.modrykonik.sk/blog/jaro55...
- 2 Tulipanoo: vymyslela som si plan na jul, ze pojdem trenovat svoju duolingo spanielcinu do...
- 3 Tequila: Satan, prosím ťa, ochraňuj ma.
- 4 Ladydoga: No čo, tešíte sa na sezónu spocených pazúch?
- 5 Nahodnyokoloiduci1: Ježiš Kristus, prosím ťa ochraňuj ma.
- 6 Skvrnka: Úplne najlepšie mi je, keď od filmov nič nečakám a idem na ne...
- 7 Raketak: Mojzis .. prosim ta, ochranuj ma ! ...
- 8 Limitles: bol som s dendochronologom :0
- 9 Retromaniak: youtu.be/t365MuktYQs...
- 1 Tulipanoo: za posledny mesiac mi styri random cudzie zeny povedali, ze mi to pristane....
- 2 Mytickaentita: mám slzy pre plač zo španielskeho stredoveku
- 3 Tequila: Z jamesoona je looxmaxxxer a otravuje mamičky na MK www.modrykonik.sk/blog/jaro55...
- 4 Alojzvajciar: Dnes som po rokoch stretol v Tescu prveho slusneho cloveka co sa mi...
- 5 Azizi: Objavila som naprosto geniálny seriál na Netflixe z Južnej Kórey - Sláva: www.csfd.sk/film/128944... Je...
- 6 Alojzvajciar: Tak čo pankáči? Ako víkendujete?
- 7 Tulipanoo: vymyslela som si plan na jul, ze pojdem trenovat svoju duolingo spanielcinu do...
- 8 Tulipanoo: dnes je prvy den tento tyzden, co nemam vecer program s niekym, ...
- 9 Y4nn4: Napokon som strýkovi na pohreb neprišla
- 10 3kratadost: Tak, suster uz nebude chodit bosy! Idem urobit bic sebe. A ze to...