Je tu! Cítim ho tu. Nie ako predtým, ale inak. Keď mi hovorili, že tu je neverila som, lebo som nemala ten pocit. Dnes to bolo naozaj zaujímavé. Neobjal ma. Nepobozkal ma. Ale ja som sa pri ňom cítila tak ako predtým. Sebavedome. Hrdo. A hlavne nie sama. Stačilo mi, že ho vidím. Celou svojou krásou tu bol. Bol.

A v tom som sa zobudila. S pootvorenými ústami, ktoré chceli vykríknuť, že sa vrátil.
Odišiel v apríli. Bez rozlúčky. Odletel na Cyprus. Nedal o sebe vedieť. Všetky informácie som čerpala z pokecu, kde pridával nové fotky zo super miest, kde bol. Cyprus, Dublin, Severná Čína... Chápem ho. Potreboval zmyznúť, stratiť sa z dohľadu, aby nebol podozrivý. Ale takto?! Bez rozlúčky?

Nehovorila som nikomu, že mi chýba. Nechcela som byť slabým článkom. I keď na druhej strane som videla, že aj ju to serie. Nechcela sa o tom rozprávať. Nikto sa nechcel.
V auguste sa mi snívalo s nám prvýkrát. Videla som ho na nejakej akcii. Akonáhle ma uvidel, usmial sa, zavolal ma k sebe a objal ma. Cítila som sa divno, až som sa rozlakala. Ráno som hneď volala jej a ona mi povedala, že mi veĺmi chýba, že to preto sa mi o ňom snívalo. Nepovedala nič viac k tomu.

Druhýkrát sa mi s ním snívali na konci októbra. Sedeli sme na lavičke na vlakovej stanici. Vlak stále neprichádzal. Z ničoho nič nás zalialo more. Nohy sme si vyložili na lavičku, aby zostali suché. A potom k nám priplávali dva delfíny. Jeden jemu a jeden mne. Hladkali sme ich. Hneď ráno som hľadala v snári, čo znamená delfín. Smrť. Tak som si pomyslela, že snáď sa mu nič nestalo. Ale potom som si uvedomila, že my sme tých delfínov hladkali.... O tomto sne som jej povedala neskor. O dosť neskor.

A tretíkrát, to bolo dnes. Bolo to zvláštne. Ja som si skutočne myslela, že je to naozaj. Reálne. Sedeli sme v jednom podniku, kam sme chodievali pravidelne cez víkend. Ale nesedeli sme spolu. On za jedným stolom a ja za druhým. Mal při sebe nejakú blondýnu s dlhými vlasmi. Fakt kus. Vyšiel von a ja hneď za ním. ,,Simona, prisahám ti, že to bolo iba raz!´´ Prečo to do šľaka hovoríš mne?! Hej, poznám tie tvoje jednorázovky... V zápetí som jej volala. Zdvihla a povedala: ,,Prečo mi to zdvíhaš?´´ Rana. A už som nespala... Bola som hore.

Dnes som ho cítila. Cítila som, že tu je. Pri mne.

Chcem ho vidieť.
Chcem s ním byť. Aspoň 5 minút.
Chcem s ním zažiť všetko odznova. Pekné aj zlé.
Chcem, aby sa vrátil.
Škoda, že je to nereálne.

My dreams haven't become true.
______________________________________________________





kedy ťa znovu uvidím? odišiel si bez rozlúčky, bez jediného slova, žiadny rozlúčkový bozk aby uistil švi. nemala som žiadne tušenie o stave v ktorom sme boli
viem, že mám vrtké srdce a zatrpknutosť, a potulné oči, ťažkosť v mojej hlave
ale nespomínaš si? nespomínaš? na dôvod pre ktorý si ma pred tým miloval, zlato, prosím spomeň si na mňa aspoň raz.
kedy si naposledy myslel na mňa? alebo si ma úplne vymazal z pamäte? často premýšľam o tom, kde som spravila chybu, čím viac premýšľam tým menej viem
ale viem, že mám vrtké srdce a zatrpknutosť, a potulné oči, ťažkosť v mojej hlave
dala som ti priestor tak môžeš dýchať, udržujem si vzdialenosť od teba tak môžeš byť voľný a dúfam, že nájdeš ten chýbajúci kúsok, ktorý ťa dovedie späť ku mne.
prečo si nespomínaš? nespomínaš si? na dôvod pre ktorý si ma predtým miloval, zlato, prosím spomeň si na mňa aspoň raz kedy ťa znovu uvidím?
Screenshot

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár