Chcem byť tou najhoršou na svete. Darí sa mi to? Hej. Očividne áno.
Je mi to jedno.
Je mi jedno, že som vás sklamala. Ja vás, hej? Výborne. Opať len ja....
Je mi jedno, že ste ma opustili. Vy mňa! Nie JA vás! Pretože ja som tu vždy! Som večná, len vy si to neuvedomujete... a je mi to jedno. Myslím, že aj vám je to jedno. Nemám silu sa vám pchať do vašej prdele. Nemienim to robiť. To, že ste ma opustili už neriešim. Viem, že vo vnútri ma to žerie, ale potláčam bolesť. Nenechám ju, aby zvíťazila.
Je mi jedno, že som sama. Naučila som sa žiť so samotou, i keď som si vždy myslela, že je to moj najvaščí nepriateľ. Vidíš a je to presne opačne. Samota je mojim najlepším priateľom. Mrzí ma, že to nie si práve ty.
Je mi jedno, že som úplny bezcharakterný nikto. A že som nič nedosiahla vo svojom živote? Aj to mi je jedno. Je mi to u prdele. Ako si dovoľuješ ma posudzovať a hovoriť mi čo som zač? Pozrel si sa niekedy na seba? Asi nie... a to, že som frigidná feministka si vyprosím! Zadrhni sa!
Je mi jedno, že ma nemáš rad. Poser sa.
Je mi jedno, že ma máš v kuse v papuli, keď nemáš nič iné na robote, nech sa páči. Zec mi!
Je mi jedno, ako sa na mňa pozeráš. Pohŕdavo, nechápavo, vyčítavo... JE MI TO JEDNO!
už to konečne pochopte!
Je mi to jedno, že do mňa kopete, že na mňa pľujete, že ma ogŕcate...
Je mi to jedno, lebo ja sa vždy zdvihnem a odlepím od tej špinavej zeme a usmejem sa vám do ksichtu, pretože vydržím ďalšie vaše podrazy.
a je mi to jedno, lebo vy sa požerete medzi sebou, škoda len, že pri tom nebudem a nebudem sa vám mocť vysmiať do ksichtu....

 Blog
Komentuj
 fotka
purenarcissism  24. 3. 2012 19:09
 fotka
ress  24. 3. 2012 20:52
 fotka
jemino  24. 3. 2012 22:45
ale zas, niektoré veci sú možno aj škoda
 fotka
facetoface  26. 3. 2012 17:17
@jemino MOŽNO sú....vieš, len niekedy človeka určité veci baviť, keď nevidí odozvu od druhého ( to neznamená, že strácam nádej alebo čo).
Napíš svoj komentár