Môj nový rok bol tento raz úplne iný ako po iné roky. Po Vianociach som sa tešil Nový rok ako po iné roky, na to že posledné chvíle starého roka najprv strávim doma s rodinou a potom večer pôjdem s kamarátmi zo Slovenska tak ako posledných pár rokov do mesta na našu tradičnú oslavu a koncert Kmeťo Band, kde sa budeme zabávať až do rána. Pôjdeme sa domov vyspať a večer sa znova stretneme, porozprávame, vymeníme si fotky z predchádzajúceho večera a zaspomíname si na to čo sme počas roku spolu prežili a kde všade sme boli... Ale tento rok to bolo iné, úplne iné.
Prvú pozvánku na Silvestra som dostal 19.12 aby som ho strávil z kamarátmi z chemičárny (FCHT). No túto ponuku som odmietol, lebo som chcel Silvester stráviť tak, ako posledných pár rokov v Brezne.
Kaziť sa to začalo 29.12.11 keď sme sa ako patria stretli že sa dohodneme ako strávime posledné chvíle 31.12. No, toto stretnutie bolo to iné ako po iné roky, naše stretnutie nemalo jak sa vraví tú správnu iskru už od samotného začiatku. Akoby sa malo stať niečo zlé. Po chvíli keď sme sa začali rozprávať na túto tému mi bolo jasné že prečo. Všetci v partii budú tento rok mimo mesta, v zahraničí (pracujú tam, nedostali dovolenku), a tak sa mi po prvé stalo že som v tej chvíli nevedel že kde a ako strávim Silvestra.
Tak som sa rozhodol že pozvanie na Silvestra prímem a budem ho tráviť aj ja v zahraničí. Moja cesta sa začala 30.12 najprv som šiel do Pardubíc (PCE) na náš byt, a potom som šiel z kamarátmi do Prahy (PHA) na tradičný predsilvestrovský zápas Pardubice : Slavie, ktorý Pardubice vyhrali 6:2. Po príchode do PCE sme šli toto výťazstvo osláviť do baru Finlandia. Po vytriezvení sme sa večer stretli na hlaváku v PCE a spolu sme šli do PHA na Václavské námestie kde sme boli až do rána.
Tento Silvester bol úplne iný ako som už písal, zažil som toho veľa, ale to na čo nezabudnem je nezabudnutělná atmosféra na hokeji, kde sme boli oficiálne vedení ako hostia ale, podľa počtu divákov to vypadalo že sme na domácom zimmáku, a parádna atmosféra na Václaváku.

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  5. 12. 2014 18:24
strhujuce
 fotka
james98  5. 12. 2014 18:25
@1 a vzrušujúce
Napíš svoj komentár