Dnes mám meniny. Ani by som si na ne nespomenula keby mi nenapísala moja najlepšia kamoška. Stará, dobrá Emka. Čo by som bez teba robila? Tak sme si vymenili pár esemesiek, lebo (ako ste už určite zistili...) aj ona má dnes meniny. Tak som bola rada že mi napísala! Ale potom sa to v mojich očiach obrátilo celé naruby. Nikto z mojej rodiny si na mňa nespomenul. V takýchto chvíľach sa cítim tak nepotrebne a odvrhnuto. Ako keby som im nestála ani za spomienku. Ale s tým som sa po chvíli vyrovnala. Ja som vedela že to nebolo zámerne. Že mama nemá moc dobrú pamäť. A že má toľko iných vecí na starosti. A potom prišla ďalšia esemeska. Od môjho otca. Odišiel os nás pred rokom. Za frajerkou. Mala som len desať! Najprv som chcela aby sa vrátil. Chcela som aby sme žili aj ďalej tak ako doteraz. Potom, raz keď bol u nás, som sa v noci zobudila. Počula som ho ako kričí na moju mamu. Odišiel od nej, zradil ju a potom na ňu aj kričí? Vtedy som ho znenávidela. Stále mi je za ním smutno, ale už nechcem aby sa k nám vrátil. Na to je príliš odporný. V tej spomínanej esemeske stálo: Ahoj Ema.. prajem ti všetko dobré k dnešným meninám :->. Prišlo mi zle. Hlavne z toho smajlíka. Toho už nikdy nikomu nenapíšem. Ale ako si to môže dovoliť? Ako si môže dovoliť vôbec mi niečo napísať keď odo mňa odišiel a už ma polroka aj tak nevidel? Ako si to môže dovoliť keď zradil mňa, moju mamu a mojich bratov? A hlavne všetko dobré by bolo keby od nás pred rokom neodišiel. Potom som sa kvôli tejto esemeske ešte aj s mamou pohádala. Kvôli môjmu sprostému otcovi! Mohol by si toto prečítať, aby vedel čo k nemu cítim, aby sa už nemusel toľko pretvarovať ako ma milujem. Serem na neho z vysoka!

 Blog
Komentuj
 fotka
matousik  31. 1. 2010 17:19
wow... presne takto sa aj ja cítim keď som doma a je tu aj môj otec stále na nás kričí a je mi z toho už zle nechápem prečo už od nás konečne neodíde keď to stále spomína a všetci vieme že by to bolo omnoho lepšie...takto sa cítia viacerý viem to pochopiť Ema. ale musíme to vydržať a byt silný.
 fotka
emulienkaaa  31. 1. 2010 19:16
hej... dakujem... ja som nevedela ze aj u vas v rodine je to take zle.. tak prajem vela sily vam vsetkym aby ste to dobre zvladli!
 fotka
ronusiq  24. 3. 2010 15:59
u nas je ta nervozna hlavne mamina a tatino ma pred nou skor chrani...
Napíš svoj komentár