Budme uprimni, v dnesnej dobe "volnych" vztahov, kedy si chce skoro kazdy uzivat, a hlavne neviazat sa, tradicne pevne vztahy akoby nemali zmysel. Moje kamosky maju kazdy mesiac akoze noveho "chlapca", a ked sa ich opytam, ci chodia spolu niekam na rande, preco vlastne ani spolu netravia volny cas a pod, tak sa na mna pozru akoby som spadol z Marsu. Im staci chlap-uspokojovac. Vedia, ze ten nadrzanec im bude pravidelne vypisovat a cakat, kedy aj ony dostanu chut, a hor sa vonku, na veceru, alebo na vino a film alebo nakupovacky a samozrejme pride aj na vytuzeny sex. Samozrejme spia s jednym, ale novym "uletom" sa nevyhybaju. Na druhy den spoznaju noveho chlapa, tak hned sa na "stareho" vyprdnu a kolobeh sa opakuje.
Nepridu mi taketo vsetky, tie slusne dievcata, co vazne chcu vztah, tak ho uz davno maju. Ved v kazdom obdobi zivota zeny su okolo nej chlapi, ktori sa pokusaju o nu. A ked zena chce just vztah, tak skor ci neskor sa najde nejaky, ktory jej to ponukne a je to. Preto 25-rocne zeny, ktore nie su skarede a nemaju vztah, tak bud budu namyslene (ze ziadny sa im nevyrovna a nie je dostatocne "echt") alebo ani ten vztah nechcu, ved sexu maju dostatok, vzdy sa najde nejaky "kamos", ktoremu ona da a tym urobi neskutocne dobry skutok a navyse stale spoznava novych ludi. Ach, kde su tie casy, ked som si myslel, ze ludia musia byt vo vztahu, aby sulozili a aby bol tam seriozny zaujem, aby vobec sa bozkavali Moje minule ja mi pride tak naivne.
Zial stretavam "volne" zeny len taketo. Co ani nechcu vztah, len si uzivat. Pokial je nasa konverzacia len v kamaratskej rovine so sexulanymi narazkami, vsetko je OK. Akonahle prejavim aj citovu zainteresovanost, tak dotycna sa spakuje co najdalej a pri nahodnou stretnuti na ulici vytasi falosny usmev a hra sa, ze vsetko je OK. Najhorsie na tom je, ze je tazke zistit bez priameho opytania, o co danej zene ide. Poznal som i takuto, ktora bola neskutocne mila a neskutocnema balila, ale nakoniec som zistil, ze o nic ine ako sex jej ani neslo. V podsate stretko raz za 10 dni, kaleraby, krasne recicky o tom, aky som super, sex a rano jej zniznutie nevedno kam.
Zacinam lutovat, ze nevediem taky zivot ako pred 2 rokmi. Vtedy som sa so zenami bavil len cisto zo sexualneho zaujmu. Po case som si prisiel ako velke zviera a zacal hladat na zenach aj nejake duchovne "cnosti". Zial nenasiel som. Zenam sa asi paci, ak muz je ten sexuchtivy uchyl, akeho vo filmoch vsetky neznasaju, ale v realite po takom vlastne idu. Ake boli krasne tie casy, kedy som zeny bral len ako prostriedok na dosiahnutie pohlavneho uspokojenie,. Kedy som prisiel niekam do klubu na diskoteku, zacal obchytkavat prvu kocku, ktora sa mi zapacila, ako pozitivne, a bez zbytocnych reci, bez citov som mal vela viac sexualnych zazitkov, ako ked som sa jak blb rozhodol, ze chcem seriozny vztah. Ako mi vobec nezalezalo na zenach, a oblboval som jednu za druhou, chcel som len sex, a dostal som ho. Teraz chcem sex aj s citmi, a vydim, ze pchat city do sexu, ze najvacsia blbost. Ved cim dalej spoznavam zeny, tak tym dalej vidim, ze ony maju oddelenie citov a sexu pekne zmaknute. Ved same chcu len sex a ziadne citove namotavanie. S citovym kamosom nebudu mat nikdy sex, a s kamosom na sex nebudu nikdy riesit svoje citove problemy. Najhorsie je, ze ja chcem oboje, ale zial vybrat so mozem len jedno......

 Úvaha
Komentuj
 fotka
grinder  8. 5. 2014 13:26
ano oplati. neries svoje kamaratky, ani dobu. stoj si za svojimi prioritami a hlavne to ber uvolnene, ono to pride.
 fotka
amorko  8. 5. 2014 13:28
 fotka
dwarvax  8. 5. 2014 13:30
este by som mozno pochopil raz za cas, ale stale a dookola to iste riesit? to ako naozaj? to ma aky zmysel? co z toho mas?
 fotka
dwarvax  8. 5. 2014 13:31
@amorko na niekoho sa mi podobas. smiem sa spytat na krstne meno?
 fotka
amorko  8. 5. 2014 13:34
@dwarvax ja? hm no neviem, Michal?
 fotka
dwarvax  8. 5. 2014 13:43
@amorko tak nist. keby lubos alebo lubomir, tak potom by tam este bola sanca, ze si clovek, ktory ma napadol.
 fotka
obliviate  8. 5. 2014 13:48
Stavím sa že ta v živote žiadna nechcela ani na jednu noc a nevieš sa cez to preniesť preto tu v jednom kuse riešiš podobné kraviny. Uvedom sa.
 fotka
natyfuckingo  8. 5. 2014 13:50
ano, oplati

a @7
 fotka
echoechoecho  8. 5. 2014 13:55
@grinder ono to ide z blata do kaluze...tak cakat je hlupost, to nic neriesi

@obliviate potom si prehrala stavku, lebo bolo takych viac....to skor teba ziaden nechcel na viac, nez na jednu noc, ale dik za nazor, mile od teba
10 
 fotka
goldfish  8. 5. 2014 20:24
Niečo na tom bude.
11 
 fotka
unspoken  8. 5. 2014 20:25
Screenshot
12 
 fotka
kakofonicka  9. 5. 2014 10:06
áno, oplatí sa mať vzťah

ja neviem, čo máš za kamošky, ale tak asi, keď si si ženy nevážil a riešil ich predtým iba na jednu noc, tak máš za kamošky tvojmu bývalému ja podobné atrapy človeka, lebo ja poznám xy dievčat, ktoré sú nezadané a chcú vzťah (a ja sama so jednou dlho bola a som žijúci dôkaz toho, že čakať sa oplatí
13 
 fotka
darkestangel  9. 5. 2014 12:43
nepoznám ani jednu ženu, ktorá by bola taká, ako ty popisuješ. ani jednu.

myslím, že je to aj odraz teba a tvojho vkladu do spoločnosti
14 
 fotka
echoechoecho  9. 5. 2014 16:37
@darkestangel jezis, to, ze ty nepoznas ani jednu taku, neznamena, ze take neexistuju nepoznas vsetky zeny...
15 
 fotka
echoechoecho  9. 5. 2014 16:41
@kakofonicka praveze kamosky mam z toho "slusneho" obdobia, kedy som si chcel najst vztah z toho "divokeho" obdobia nemam kamosky, lebo vtedy mi neslo o vztahy, iba o sex....
16 
 fotka
darkestangel  9. 5. 2014 17:47
@echoechoecho jasné, netvrdím že také neexistujú, skôr som mala z tvojho blogu dojem, že ty tvrdíš že existujú iba také
17 
 fotka
afew  10. 5. 2014 16:22
uz to prehanas, kolko pozornosti tomu venujes.
nepamatam sa, kedy som ta videla vyjadrovat sa k niecomu inemu...
18 
 fotka
echoechoecho  10. 5. 2014 18:18
@afew a co ako teraz? chces mi prikazovat, co mam robit alebo co? ublizuje ti to nejako?
19 
 fotka
kakofonicka  10. 5. 2014 19:16
no tak to potom neviem.. pohybujem sa zrejme v čudných kruhoch každopádne, nič to nemení na veci, že existujú stále dievčatá, ktoré chcú seriózny vzťah možno aj v tvojom okolí, len pre teba nie sú "zaujímavé"
20 
 fotka
afew  10. 5. 2014 20:24
nic teraz, len mam pocit, ze sami si vytvarame svoj obraz v spolocnosti, aki sme, tak sa necuduj, ked ti tu pisu ludia, ze melies dookola to iste, lebo to je pravda...neublizuje mi to, nechcem ti nic prikazovat, rob co chces.
21 
 fotka
ibaryba  20. 5. 2014 20:14
ja hneď "vydím", prečo je to v tvojom prípade tak ako tvrdíš
22 
 fotka
echoechoecho  20. 5. 2014 21:39
@ibaryba prosim ta, co ma spolocny pravopis so vztahmi? ja nechapem tuto birdzovsku uchylku a la grammar nazi....
Napíš svoj komentár