Dreams155
30-ročný muž, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
18. 9.sept. 2016 15:55
3987 dní na BIRDZi
regnutý od 12. marca 2015
Fanúšikovia filmu Alica v Krajine za zrkadlom(2016)
Hodím sem link na film. CZ titulky a kvalita je v poriadku !
» www.klokan.tv/filmy/film/alic...
Hodím sem link na film. CZ titulky a kvalita je v poriadku !
» www.klokan.tv/filmy/film/alic...
6 komentov
1
funnywhore
18. 6.júna 2016 22:46
Toto je už tvoj tretí status, kde propaguješ stránku s online filmami...
2
6
@Funnywhore
Tak ti poviem. Aj keď to vyznie neprofesionálne z mojej strany. Si mi ukradnutá a nemám náladu na teba. Nechápem, prečo tu riešiš totálne blbosti. Takíto ľudia ma vôbec nezaujímajú. Radšej som ťa odignoroval, ale cením si, že si priebojná. Už to uzavriem a choď si pozrieť Alicu. Nereaguj na túto správu! Bolo to trochu arogantne, ale na teba to pasuje.
Po druhýkrát ti prajem pekný večer.
Tak ti poviem. Aj keď to vyznie neprofesionálne z mojej strany. Si mi ukradnutá a nemám náladu na teba. Nechápem, prečo tu riešiš totálne blbosti. Takíto ľudia ma vôbec nezaujímajú. Radšej som ťa odignoroval, ale cením si, že si priebojná. Už to uzavriem a choď si pozrieť Alicu. Nereaguj na túto správu! Bolo to trochu arogantne, ale na teba to pasuje.
Po druhýkrát ti prajem pekný večer.
7
@dreams155 Aj keď som ti ukradnutá a radšej si ma odignoroval, nebol žiaden dôvod na zmazanie môjho komentára.
Ďakujem, určite budem mať pekný večer. Ale ja sa ti musím ospravedlniť - za môj výzor. Všimla som si, že hneď potom čo som ti napísala niečo hnusné, si si otvoril môj profil a označil jedinú fotku čo tam mám ako "Smutné" Prepáč, že som ti takto zosmutnila tvoj večer.
Ďakujem, určite budem mať pekný večer. Ale ja sa ti musím ospravedlniť - za môj výzor. Všimla som si, že hneď potom čo som ti napísala niečo hnusné, si si otvoril môj profil a označil jedinú fotku čo tam mám ako "Smutné" Prepáč, že som ti takto zosmutnila tvoj večer.

Napíš svoj komentár
- 1 Willbebetter: Milan Dubec je uplny traged, jeho myslienkove pochody su uplne mimo, prepocitavat...
- 2 Nahodnyokoloiduci1: Na Dome ide esmeralda, naladte si
- 3 Mefistofel: Je to tu mŕtve, tak tu aspoň pekná skladba ...
- 4 Willbebetter: Jezis a hej. Odhodlala som sa booknut si kadernicku za 100evri
- 5 Retromaniak: Aký máte na mňa názor? Som spravňácky človek? A tí, čo ma nemajú...
- 1 Retromaniak: youtu.be/Y54A7LwmsgA...
- 2 Willbebetter: Milan Dubec je uplny traged, jeho myslienkove pochody su uplne mimo, prepocitavat...
- 3 Nahodnyokoloiduci1: Na Dome ide esmeralda, naladte si
- 4 Mefistofel: Je to tu mŕtve, tak tu aspoň pekná skladba ...
- 5 Willbebetter: Jezis a hej. Odhodlala som sa booknut si kadernicku za 100evri
- 6 Retromaniak: Aký máte na mňa názor? Som spravňácky človek? A tí, čo ma nemajú...
- 1 Tulipanoo: 3 dni v novej práci a stále ma nevyhodili, akurát som si pri...
- 2 Azizi: Keby som mala vybrať 2 najväčšie hudobné hity v histórií, ktoré oslovili milióny...
- 3 Willbebetter: Kinqy party bola fakt velka blbost
- 4 Abstraktdepres: Uvidíme ešte niekedy slnko? ; (
- 5 3kratadost: Ze Epstein bol Putinov agent, je strasne ppci teoria. Dpc, ja uz...
- 6 Tulipanoo: moje tohto mesacne pms ma hitlo tak, ze si googlim, v akej...
- 7 Limitles: heh epiho mailing list v komente , Na old maile mam tiez skvosty...
- 8 Tulipanoo: oke, uz si nechcem zaobstarat dieta, namiesto toho chcem ist do Mexika...
- 9 Tequila: zaplaval som si vo vysokych tatrach medzi kryhami. bolo to... trosku znesitelnejsie, nez...
- 10 Raketak: dnes sa mi snivalo ze som bol osobny strazca Melanie Trump ( samozrejme v...