Dreams155
29-ročný muž, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
18. 9.sept. 2016 15:55
3829 dní na BIRDZi
regnutý od 12. marca 2015
Fanúšikovia filmu Alica v Krajine za zrkadlom(2016)
Hodím sem link na film. CZ titulky a kvalita je v poriadku !
» www.klokan.tv/filmy/film/alic...
Hodím sem link na film. CZ titulky a kvalita je v poriadku !
» www.klokan.tv/filmy/film/alic...
6 komentov
1
funnywhore
18. 6.júna 2016 22:46

Toto je už tvoj tretí status, kde propaguješ stránku s online filmami...
2
6
@Funnywhore
Tak ti poviem. Aj keď to vyznie neprofesionálne z mojej strany. Si mi ukradnutá a nemám náladu na teba. Nechápem, prečo tu riešiš totálne blbosti. Takíto ľudia ma vôbec nezaujímajú. Radšej som ťa odignoroval, ale cením si, že si priebojná. Už to uzavriem a choď si pozrieť Alicu. Nereaguj na túto správu! Bolo to trochu arogantne, ale na teba to pasuje.
Po druhýkrát ti prajem pekný večer.
Tak ti poviem. Aj keď to vyznie neprofesionálne z mojej strany. Si mi ukradnutá a nemám náladu na teba. Nechápem, prečo tu riešiš totálne blbosti. Takíto ľudia ma vôbec nezaujímajú. Radšej som ťa odignoroval, ale cením si, že si priebojná. Už to uzavriem a choď si pozrieť Alicu. Nereaguj na túto správu! Bolo to trochu arogantne, ale na teba to pasuje.
Po druhýkrát ti prajem pekný večer.
7
@dreams155 Aj keď som ti ukradnutá a radšej si ma odignoroval, nebol žiaden dôvod na zmazanie môjho komentára.
Ďakujem, určite budem mať pekný večer. Ale ja sa ti musím ospravedlniť - za môj výzor. Všimla som si, že hneď potom čo som ti napísala niečo hnusné, si si otvoril môj profil a označil jedinú fotku čo tam mám ako "Smutné" Prepáč, že som ti takto zosmutnila tvoj večer.
Ďakujem, určite budem mať pekný večer. Ale ja sa ti musím ospravedlniť - za môj výzor. Všimla som si, že hneď potom čo som ti napísala niečo hnusné, si si otvoril môj profil a označil jedinú fotku čo tam mám ako "Smutné" Prepáč, že som ti takto zosmutnila tvoj večer.

Napíš svoj komentár
- 1 3kratadost: Zaujimava vec, plavat, rovnako, ako bicyklovat, sa neda zabudnut! Plavam...
- 2 Mytickaentita: 15 minút som hladkala mačku, čo nám chodí pred bytovku, život je...
- 3 Thunderstorm: Čo dnes na večeru? Pizzu alebo cestoviny?
- 4 Teal: Vyjebaný Microsoft mi s ich novým update kompletne zabil externý SSD a aby to...
- 5 Lejla32: Moja naj časť upratovania a organizovania domácnosti je vyhadzovanie nepotrebných veci. Z ničoho nemam...
- 6 Dezolat: @Teal Pomaz si z disku sado maso a dobre bude.
- 7 Dezolat: www.youtube.com/watch?v=Nok... tak mi konecne po dlhej dobe vyskocilo neco dobre z J....
- 8 Teal: Bambus, ty choď skapať a bude ešte lepšie.
- 9 Lytaryta: jako vravel 1police officer v zopár dieloch, v 3.sérii Dr Housa (hej arc-plot...
- 10 Chumaj: Keby simecka alebo korcok sa mali stretnut s putinom tak sa pokakaju a rozplacu...
- 1 Tulipanoo: som sa dnes pohadala na vintede, to je moj novy zivotny uspech
- 2 Mytickaentita: 15 minút som hladkala mačku, čo nám chodí pred bytovku, život je...
- 3 3kratadost: Zaujimava vec, plavat, rovnako, ako bicyklovat, sa neda zabudnut! Plavam...
- 4 Thunderstorm: Čo dnes na večeru? Pizzu alebo cestoviny?
- 5 Teal: Vyjebaný Microsoft mi s ich novým update kompletne zabil externý SSD a aby to...
- 6 Lejla32: Moja naj časť upratovania a organizovania domácnosti je vyhadzovanie nepotrebných veci. Z ničoho nemam...
- 7 Dezolat: @Teal Pomaz si z disku sado maso a dobre bude.
- 8 Dezolat: www.youtube.com/watch?v=Nok... tak mi konecne po dlhej dobe vyskocilo neco dobre z J....
- 9 Teal: Bambus, ty choď skapať a bude ešte lepšie.
- 10 Lytaryta: jako vravel 1police officer v zopár dieloch, v 3.sérii Dr Housa (hej arc-plot...
- 1 Mytickaentita: akože nechcem byť negatívna, ale tie baby, čo mi strpčovali prvé 2...
- 2 3kratadost: Saaakra. Presiel som kazde fitko v meste. A oficialne prehlasujem, ze tu neni...
- 3 Lytaryta: uz len velmi strucne : (a vbc tu nemyslím nic v zlom...
- 4 Nicmanenapada: Jedna exbirdzáčka má veľmi sympatické občianske združenie, tak sme spojili sily a robíme...
- 5 Huuhkajat: Hovori sa, ze muzi myslia na sex kazdych 7 sekund. Vraj zeny uz...
- 6 Lejla32: Tak ubytko na tenerife hotel s polpenziou na 7 noci nas vysiel ešte o...
- 7 Lytaryta: za celyyyyyYYYYch poslednych ~ 20 rokov, som tu na tomto B. mal LEN,...
- 8 3kratadost: Tie drahe fitka su viac na pozovanie jak na cvicenie Na bench som...
- 9 Tomas5555555: Odchádzam z birdzu, spravím to isté čo s minulým nickom, zmením si...
- 10 Tulipanoo: som sa dnes pohadala na vintede, to je moj novy zivotny uspech