fantasticky den.. fakt.. uz od rana sa pokazilo vsetko co sa mohlo.
kedze som bola zvyknuta chodit spat okolo 1-2 v noci, nemohla som zaspat. kazdych 15 minut som pozerala na hodinky. poviem vam, bolo to ovela vycerpavajucejsie jak flamovat celu noc a ist rano kopat kanale. O pol 4 som konecne zaspala. vstavanie bolo este horsie. ledva som stihla bus.
v skole ako inak. kopa nudnych tvari.. priblbly ucitelia kde len oko dovidi. krasa.

už hned na prvej hodine som si uvedomila, že skoncilo lenosenie a dlhe vyspavanie, lebo matikarka do nas husto nazjapala. (ze sa neucime, sme lenivy, a to ze sme mali prazdniny neznamena ze teraz nebude skusat)-a tak vyvolala par ludi, samozrejme nikto nevedel ani ceknut, co ju este vjac nastvalo. Vlastne, na kazdej hodine to bolo o tom istom... ucitelia ucitelovali(nie ucili) a my sme len nudne cumeli von oknom a cakali na spasu-t.j. posledne zvonenie. lenze spasa akosi nechcela prist.
cakanie si podaktori sprijemnili tym, ze pokazli tabulu, takze sa neda stiahnut dolu. bolo to celkom funny, pretoze vacsina nasich profakov je z rodu opic-tzn. max 150 cm
Zvonenie na koniec vyucovania prinieslo jeden vyvrtnuty clenok, prednasku o "normalnom" spravani... a skoro hodinove cakanie na vlak.
a to len preto, ze njaky idiot sa tak strasne ponahlal na obed, az musel potknut spoluziaka, ktory si vyvrtol nohu. skveleee... hnedn nabehla cela horda nastvatych ucitelov, takze sme si museli vpocut 20 minutovu prednasku o tom, ze sa spravame jak dive zvery v ZOO (co koniec koncov nje je nic nove, tak nervem preco maju ty potkani, co si hovoria profeory pocit, ze nam to musia opakovat kazdych 5minut.

Vdaka nim sme cakali 45 minut na hlupy vlak. dokonale sme vymrzli a mna dakala este aj cesta domov cez cele mesto.

a ked si teraz predstavim tu kopu uloh ktoru nam navalili, ide ma slak trafit. ako mohli by sa kludnit takto po prazdninych. nech si nemyslia ze nase lenive mozgy zvladnu toho tolko hned za "letu".

koniec. (sľucka)

 Blog
Komentuj
 fotka
anjelik4195  8. 1. 2008 15:52
preesne
Napíš svoj komentár