Dhampir
39-ročný muž, asexuál
najnedávnejšie lognutie
20. 4.apríla 2020 20:06
6741 dní na BIRDZi
regnutý od 28. decembra 2007
prianie stastneho noveho roka je iba cistou utopiou .. teda ak nepovazujete tu parodiu na stastie co zijeme teraz za ozajstne stastie ... caka nas dalsi horsi a mutny rok plny rozbitych vztahov a ochladnutych kamaratstiev PF 2013
- 1 Azizi: Milujem toto počasie! < 3 Nádherne je
- 2 Lostinthedark: Vedúcko: "to takto nemôžeš, to nejde, to musíš takto" JA...
- 1 Thunderstorm: Som si povedala, že po mojej jeden a pol roka trvajúcej single ére...
- 2 Azizi: Milujem toto počasie! < 3 Nádherne je
- 3 Lostinthedark: Vedúcko: "to takto nemôžeš, to nejde, to musíš takto" JA...
- 4 Nahodnyokoloiduci1: Ďakujem Ježiš.
- 1 Mytickaentita: mi poslala SMSku "dopravná polícia Slovenskej republiky" z marockého čísla, že som dostala...
- 2 Thunderstorm: Som si povedala, že po mojej jeden a pol roka trvajúcej single ére...
- 3 Barb: Dnes je den najlepsich priatelov. Mate toho svojho? Ako dlho sa poznate?
- 4 Mytickaentita: je vysoká pravdepodobnosť, že ma jebne čoskoro < 3 budem jebnutá! :3
- 5 3kratadost: Tak, uz sme vyspela europa, chodci tu uz maju prednost na prechode...
- 6 Redpanda: Mali sme teambuilding aby sme sa zblizili s kolegami. Este viac...
- 7 Batman: Fico dozenie slovenskych podnikatelov aj do hrobu.. stres ktory v poslednom obdobi zazil p....
- 8 3kratadost: Uz dlhsie sa pohravam s myslienkou, ze budem striehnut pri plesach v Tatrach...
- 9 3kratadost: Belfast vyzera zaujimavo. Snad z toho daco bude. Go Ireland!
- 10 Tulipanoo: mam rada produktivne meetingy, dnes som pocas jedneho vyriesila vymenu vodomerov a predpis...

PF 2013 aj tebe