Dhampir
38-ročný muž, asexuál
najnedávnejšie lognutie
20. 4.apríla 2020 20:06
6505 dní na BIRDZi
regnutý od 28. decembra 2007
prianie stastneho noveho roka je iba cistou utopiou .. teda ak nepovazujete tu parodiu na stastie co zijeme teraz za ozajstne stastie ... caka nas dalsi horsi a mutny rok plny rozbitych vztahov a ochladnutych kamaratstiev PF 2013
- 1 Skvrnka: Prosím vás, vy ste tu múdri. Ako mám šéfovi malej firmy povedať, ...
- 2 Lytaryta: presnetak! @nahodnyokoloiduci1 dnes 17:50 No nijako, ja...
- 3 Lytaryta: ..táto a zopár jej podobn.dievcí'n (..ked by si furt chcela pytat vyssí plat, ...
- 4 Lytaryta: ..projekting, a dizajn velkych letísk, (toho novo- otváraného, @Berlin, al....
- 5 Lytaryta: ked sa mi podari zmenit pracu a !!!...
- 1 Skvrnka: Prosím vás, vy ste tu múdri. Ako mám šéfovi malej firmy povedať, ...
- 2 Abstraktdepres: Vybehol mi článok. Ako nejaka doktorka otvára ambulanciu, všeobecný lekár. Boli tam jej...
- 3 Lytaryta: kdo chce a moze vyskúsat tento 1link : ide...
- 4 Tulipanoo: ked sa mi podari zmenit pracu a fakt mi daju vyssi plat (taky aky...
- 5 Lytaryta: asi bude pit, tá doktorka xD ...
- 6 Lytaryta: presnetak! @nahodnyokoloiduci1 dnes 17:50 No nijako, ja...
- 7 Domek: Jediný dôvod, prečo som si ešte nepozrela Dracula: A Love Tale je, ...
- 8 Nahodnyokoloiduci1: Brano, ty si veľký človek. Birdzáci toto je veľký človek, učte sa...
- 9 Lytaryta: ..táto a zopár jej podobn.dievcí'n (..ked by si furt chcela pytat vyssí plat, ...
- 10 Lytaryta: ..projekting, a dizajn velkych letísk, (toho novo- otváraného, @Berlin, al....
- 1 Mytickaentita: ešte raz uvidím na instáči ten jebnutý ksicht Filipa Turka, tak sa pravdepodobne...
- 2 Abstraktdepres: Stala sa mi strašne divná vec práve ; ( Vchádzal som do tesca a...
- 3 Mytickaentita: do čerta, taký žebrajúci ujo v kostole mi povedal, že zhorím v...
- 4 11monika11: Co si myslite o tej kauze v ceskom KFC? Nebojíte sa teraz chodiť do...
- 5 Azizi: Množstvo deciek ešte vôbec nemá rozum, preto šikanujú a posmievajú sa tím, ...
- 6 Nahodnyokoloiduci1: Lol všimnite si že 90% príspevkov tu tvorí len 10 ľudí. Proste žiadne deep...
- 7 Nahodnyokoloiduci1: Znova som sa presvedčil ze na birdzi je stádo hlúpych oviec, ktoré sa...
- 8 Lytaryta: AbstractD xD :S hi-tech firma sporty car technic.skills...
- 9 Nahodnyokoloiduci1: Al by mala zacat vyhodnocovat CT/MRI snimky, lebo lekarom to trva 2 tyzdne...
- 10 Casey77: Dneska mi masérka zadelila že I would guess you're 35. Skoro mi slza z...
PF 2013 aj tebe