Desertdrift
26-ročný chalan, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
17. 7.júla 2025 18:32
3201 dní na BIRDZi
regnutý od 30. júna 2017
Nemáte náhodou niekto legit torrent na FH 4?
4 komenty
1
yacopsae
25. 6.júna 2023 15:00
Za 1€ máš game pass na mesiac, tam je aj 4, aj 5.
4
» www.g2a.com/forza-horizon-4...
Alebo tu, ja hry nepirátim, keď tak g2a. Ale aj to sa dá brať všelijako no.
Alebo tu, ja hry nepirátim, keď tak g2a. Ale aj to sa dá brať všelijako no.

Napíš svoj komentár
- 1 Azizi: Ach, hrozný deň, príšerný
- 2 Abstraktdepres: Už viem prečo sa tomu chlapovi s CNCčkom nechce robiť mi diely ani za...
- 1 Tulipanoo: pozeram into the manosphere na netflixe a chce sa mi grcat z tych odkundesov...
- 2 Chumaj: ste radi, ze sa fiki sulik zasnubill?
- 3 Melancholik: ...a programovanie birdz apky započalo
- 4 Chumaj: co ste mali alebo mate radsej? komercne diskoteky ako trafo, channels alebo altenativne...
- 5 Azizi: Ach, hrozný deň, príšerný
- 6 Luc.ka: Na velkej noci mam najradsej Annu zo zeleneho domu a fotky barancekov
- 7 Abstraktdepres: Už viem prečo sa tomu chlapovi s CNCčkom nechce robiť mi diely ani za...
- 1 Chumaj: Rodi sa najmenej deti od druhej svetovej vojny! Za vsetko mozu zasrane feministky voliace...
- 2 Mytickaentita: neznášam Franskú ríšu a Burgundsko. neznášam aj Ostrogótov a Vizigótov
- 3 3kratadost: Vzdy ma zaujima pribeh drahych/netypickych aut, ktore skoncia v miestnom autobazare. Kto a...
- 4 Lejla32: Posledné týždne debordelizujem byt a velmi ma to baví zbavujem sa zbytočnosti...
- 5 Lejla32: Ten pocit, ked si ides nakupit kvalitnejšie a cenovo dostupnejšie potraviny do krajiny,...
- 6 Abstraktdepres: Cítim sa privilegovane. Už viem kde a kedy bude môj oblúbený festival tento rok....
- 7 Tulipanoo: pozeram into the manosphere na netflixe a chce sa mi grcat z tych odkundesov...
- 8 Skvrnka: Konecne vysla nova seria Love on the Spectrum ❤️ < 3 <...
- 9 Alojzvajciar: < 3 Za posledných 24 hodín som rozprával s dvoma ľuďmi, čo tak...
- 10 Willbebetter: Mala som dnes pečený zemiak s maslom a soľou za 3€ k obedu a...