Dopis, ktorý som napísala pre All Time Low, keďže nebudem môcť byť na ich koncerte v Prahe. Aby ste vedeli, dopis pôjde do knihy s viacerými takýmito listami+fotkami+darčekmi, ktorá im nakoniec bude odovzdaná.


A asi to nepochopíte.


**********************
Odkedy som spoznala All Time Low, môj život sa úplne zmenil. Už neviem, čo by som bez vás robila. Je ťažké to opísať, ale znamenáte pre mňa veľmi veľa. Milujem vás. Ste súčasťou môjho každodenného života. Vaše piesne sú ako soundtrack k môjmu životu. Cítim že niekam patrím. Už niesom stratená.

Vďaka vám som si uvedomila kým chcem byť, čo chcem robiť, ako chcem vyzerať a čo je pre mňa skutočne dôležité. Kompletne ste zmenili mňa a môj život. Zachránili ste ma. Ste tá najlepšia vec, čo ma kedy stretla. Preto som hrdá že som vaša fanúšička. Som hrdá na vás. Ste ako moja rodina. Ste tu pri mne stále, v dobrých i v zlých časoch. Žiadna kapela pre mňa ešte neznamenala toľko čo vy. A ani nebude.

Prvý krát som pieseň od vás počula pred rokom a pol. Bola to Therapy. Úplne som sa zaľúbila. Odvtedy som každú vašu pieseň počula tisíc krát, pozerala milión rozhovorov s vami, mám miliardu fotiek, každý deň kontrolujem vaše twitter účty, vaše texty píšem všade, hovorím o vás príliš často a STD som videla sto krát. Milujem vás a som úplne posadnutá. Je na to nejaký liek? Jednoducho si bez vás neviem predstaviť život. Dokážete mi vyčariť úsmev na tvári keď som na dne. Keď vás počúvam, cítim sa ako doma a všetko je ok.

A chcem povedať ĎAKUJEM. Ďakujem za všetko. Nedokážete si predstaviť, ako veľmi vás milujem. Vy a crew ste vytvorili niečo, čo pre mnohých znamená život.
A jedno špeciálne ďakujem patrí Alexovi. Ty Alex, si pre mňa tá najviac inšpirujúca osoba. Neviem ako to všetko vyjadriť, neviem ako sa ti mám poďakovať. Si môj spasiteľ, môj hrdina. Si proste dokonalý. Aj keď ma vôbec nepoznáš, mám pocit ako by si tu bol vždy pre mňa. A si tiež dôvod, prečo mám od chalanov také vysoké očakávania .

A preto som veľmi smutná, že vám toto všetko nemôžem povedať osobne. Strašne to bolí, plakala som kvôli tomu už veľa krát. Dúfam, že vás niekedy uvidím naživo. Bolo by to úžasné!
Tak chalani, nezabúdajte, že tu bude vždy jedno dievča zo Slovenska, pre ktorú znamenáte život. Milujem vás.

 Blog
Komentuj
 fotka
petushiq18  6. 8. 2012 18:18
hodíš mi sem prosím link na tú pesničku?

a ináč,veľmo dobrý blog
 fotka
daydreamaway  7. 8. 2012 16:48
@petushiq18 dakujem strasne moc♥♥



tu to je:

Screenshot
 fotka
antifunebracka  20. 9. 2018 16:32
Čo odpísali?
Napíš svoj komentár