Život je príliš krátky na to, aby si niečo ľutovala.
Peniaze sú len jeho súčasť, neber to vážne.
Občas sú pocity, keď ti žalúdok zviera strach. Najhoršia je tá neistota. Tak na to ser. Čo keď to bude zbytočné?

Nehraj pred ním pózu. On za to nestojí. Myslíš že hej? Tak prečo sa smeje na poznámkach ktoré utrúsia nepriatelia? Tak prečo sa na teba ani nepozrie? Prečo ťa zablokoval? Nemá záujem. Pochop to.
Sú krajší a lepší ako on.

Urob to, čo v tej chvíli chceš. Nie, nebude to zlé. A keď aj bude... No a? V živote sú aj horšie veci. Sú. Aj tak sa na to zabudne. Možno nie hneď. Možno nie o týždeň. Možno nie o mesiac. Možno ťa to bude mátať.
Ale je to tvoj život. Nikto ti ho nemôže vziať. Iba Boh...
Môže sa to diať, ale keď ťa to nezasiahne a nebudeš nad tým v noci, pred spaním premýšľať a plakať, keď sa nebudeš ráno budiť s úzkosťou a strachom, vyhrala si. Ale oni chcú aby si prehrala. Vydrž. To šťastie tam niekde je. Na to sa zabudne. One step closer...Len vydrž. Alebo sa zabi.

Vezmi občas tú žiletku. Sú to tvoje zápästia. Tvoje všetko, tvoja bolesť.

Pokiaľ nepríde on...
ON, ktorý ťa zachráni a ukáže pravú lásku. Skutočná, v reálnom čase...
A bude mať rád ATL
Počúvať ich spolu.Pred ním sa nebudeš hanbiť, ak budeš hovoriť o tých pocitoch a myšlienkach. O slovách v piesni, soundtrack k tvojmu životu... O tomto. Čo je smrť? Nič neľutuj, nič nemusíš. Len zomrieť. Miluj Boha.

Choď za tými snami. Chceš umrieť bez toho všetkého? Bez toho o čom si snívala a písala zavretá medzi štyrmi stenami? Na konci sveta? S tučnými stehnami a škaredou tvárou? Opuchnutými očami?
Tak sa zobuď! Nič ti samé od seba z neba nespadne! Nebuď naivná, nečakaj!
Je to len o tebe a tvojich chybách. O bielom tablete.

Veď sú to len chudáci. ******* * ********? Nie je to len o peniazoch...Je to o tom, kam sa oni nedokážu prísť. Čo oni nedokážu pochopiť. Ako Memento.
Tá úzkosť zmizla. Preboha, ostala tá hrdosť. To je správne. Prečítaj si to znova. Nech sa zasmejú bastardi. Nepochopia. Tak obmedzení. Oni žijú inde.
Tvoj život.
Áno, toto som ja. Ži naplno alebo zomri... Nikto nezabráni...

(Viac sa napísať nedalo... Nemôžem dať sem všetko, nechcem aby niekto vedel... Vám ten blog nedá toľko ako mne. Nepoznáte čo sa skrýva sa slovami, ktoré sú pospájané do nezmyselných viet.)

 Blog
Komentuj
 fotka
azel  13. 12. 2011 19:17
Tie prve styri odstavce su skvele
Napíš svoj komentár