poznate ten pocit, ked vas nieco jednoduche nadchne a ohuri, ako ked obdivujete lyzicku a neviete od nej odlepit zrak? tak o niecom podobnom bude aj tento moj myslienkovy pochod...

rozmyslam kde zacat, aby to davalo zmysel... musim vas najskor uviest do obrazu a popisat vam svoje myslienkove rozpolozenie...

tak v prvom rade je nedela. to je dolezity prvok, lebo nedela je pre mna najtvorivejsi den v tyzdni, nedela ma zaujimavu atmosferu. je pokoj, kolace, kafe, dokumentarne filmy v telke a podobne. nedela je dolezita!
potom je tu fakt, ze som hudobnik, trocha vytvarnik a teda mam mierne umelecke sklony, co asi tiez dost vplyva na moju dnesnu myslienku dna.
dalej je tu uz spominany kolac, ten este popisem, ale pamatajte nan! a este je dolezite, ze mi mama od rana kazala poumyvat dlazku v kuchyni... to su asi vsetky dolezite piliere mojej myslienky.

teraz pomaly ale iste k pointe. ten spominany kolac som dnes piekol ja. mam rad pecenie (aj ked skor teoreticky, dnesok bol vynimka), lebo je to kreativna cinnost. dnes sa tato kreativita pecenia premietla v tom, ze do kolaca (pernik, nic zlozite. pomiesate nejake srandy a date piect) som okrem prisad z receptu pridal aj piskoty namacane v caji. bola to inovativna vec, necakal som od seba taky vykon, no potesil o to viac.

pernik som upiekol a sadol som si s kavou k dokumentarnemu filmu, ked zrazu po mne huci mama, ze by som naozaj mal umyt tu dlazku. nenechal som ju uz cakat a vytiahol som vysavac (lebo nez umyjete dlazku treba povysavat. my totiz mame doma styri civavy a to vam neskutocne plzne).
ako som ho tak montoval, rozmyslal som este stale nad tou uzasnou inovativnostou, ktora ma posadla, ked som pridal macane piskoty do kolaca. tiez mi napadlo, ze nabuduce ich mozem namocit do rumu (juuu), alebo spravit silnejsi caj, nech to viac citit... napadlo mi, ze pecenie je dost podobne hudbe, lebo ked muzikant pocuva hudbu, vsimne si originalne prvky a napady, ktore ho potesia a neskor inspiruju. vravim, ako pecenie...
a vtedy to prislo, totalne ma to odrovnalo a vyhnalo sem pisat tento blog aby som sa s vami podelil. pozrem na vysavac a tam vzadu, ako je filter ci co to je, tam, kde vysavac vyfukuje vzduch co nasal, tak tam som si vsimol zastrceny taky ten vonavy stromcek, aky zvykne byt v autach! uvedomujete si tu genialitu myslienky? vysavate, robite byt krajsim a zaroven mozte vyuzit ten prefiltrovany vzduch na navonanie okolia! NEUVERITELNA MYSLIENKA! jedna z tych na akych sa da zarabat a zit z nich. proste cira genialita vo vysavaci!
...ked si predstavim, co tato vec spravi s predvianocnym upratovanim, ze sa tak da masivne zvysit stav vianocnej nalady vianocnym auto-stromcekom. neviem ci to zvladnem... a to kazdopadne musim vysavat pred vianocami, takze zabijem dve muchy jednou ranou... DOKONALE!


...a teraz si uz o mne mozte mysliet, ze som blazon

 Blog
Komentuj
 fotka
mayo  18. 11. 2007 15:32
Blazon s F-O-T-K-O-U!

Ja sa snad od radosti opijem...

Idem si namocit par piskot do rumu
 fotka
myr3c  18. 11. 2007 15:33
Nemyslím si že si blázon, ale takýto blog som od teba už dávno nečítal .... ....



BTW: ani som netušil že pečieš, môžme si recepty povymieňať ja viem urobiť skvelú štrúdlu ( a to myslím naozaj )
 fotka
cts_w  18. 11. 2007 15:34
mayovi dnes zjavne robim druhe vianoce!
 fotka
black_soul  18. 11. 2007 15:54
chlapi tak si niekedy dame pecuci zraz
 fotka
baboo  18. 11. 2007 16:29
jeeej aj ja milujem peceniee a inovativnostami



btw. Stromceky v autach mozu za urcitych okolosi(blizsie nespecifikovanych) rozleptávať sliznice a podobne...
 fotka
himynameismarek  19. 11. 2007 22:10
pozitivna inovativnost pri nulovom zvyseni produkcie (namahy) = kaktus. ked si zacal pisat o kolaci a potom o vysavaci, tak ma napadlo ze si zrejme upiekol ten kolac pomocou vysavaca naplneneho rumom, aby to malo smak. no strasne sklamanie posli recepty, lebo ja tu zerem v kuse to iste
 fotka
brekekee  23. 4. 2008 21:01
občas sa človek pozastaví nad rôznymi vecami. Mna dnes rozhodne uchvátil stromček vo vysávači. Je to geniálne!!!

PS: rumom v pečení rozhodne nešetri, je to prísada lepšia ako škoricový cukor. mjumyy
Napíš svoj komentár