hej,mate pravdu,bude to kratky blog..
ved dnesny den sa takpovediac este len zacina..pre niekoho..
..lenze ja som vstavala uz o 7:45!co je vzhladom na to,ze ja potrebujem enormne mnozstvo spanku,zalostne malo..
..tak som sa teda zobudila,este u starkej..a o deviatej mi mal ist autobus..uz to vstavanie bolo blbe,nie a nie vstat z tej pohodlnej postele spod uzasnej duchny!
..rychlo som zjedla dva rozky,umyla si zuby..a pri pohlade do zrkadla som skoro zamdlela ..pupak pod perou svietil na mojej tvari ako slnko na prave poludnie..strach a hroza..
..presne o 8:40 som sa vybrala na autobus..aale moje sebavedomie bolo uplne pod bodom mrazu..citila som sa tucna,skareda..nenamalovana,ledva ocesana,si kracam dole ulicou..najradsej by som si dala tu kapucnu z mikiny na hlavu aby ma nikto nevidel aach..
dosiel autobus..uz pri pohlade nan som myslela,ze sa cestou niekde vysypeme..cervena hrdzava karosa..cely do vrabel..25Skk..tak som sa dovalila k sedacke na ktoru som si chcela sadnut..cestou som mojou taskou ponarazala do vsetkych ludi okolo..a ked som sa chcela opriet,zistila som,ze tam nie je ta opierka na ruku..ach,aano UUZASNE!!
..ja som myslela ze sa asi rozplacem..bola som uplne zufala a deprimovana..a jeden ujo na sedacke vedla cital v casopise nieco o depresii..achh
..pri vystupe z busu som sa potkla a skoro som mala intimne stretko s chodnikom tvarou v tvar..
..tak som si to namierila k zubarke,ku ktorej som bola objednana,aby mi konecne spravila ten jeden zub..sedim si v cakarni,ked zrazu zbadam,ze po mne lezie mravec..nie mravcek,ale MRAVEEC..obrovsky mravec..keby tam nie su ludia tak vyskocim zo sedacky,zvysknem,dam si dole mikinu a poskacem po nej..ale takto som ho musela dostat zo seba co najnenapadnejsie..ach..zhodila som ho z mikiny,bol na tricku,z tricka na nohavice a z nohavic konecne na zem..a ked dopadol na zem,zistila som,ze to ja mravec-akrobat..robil vazne uzasne kusky..neviem presne co to bolo,ale nejak sa divne zvijal..
..ked som si zdvihla tasku zo zeme,sposobila som obrovsky rachot,kedze ten vesiak na vetrovky bol stary a pokazeny..ale nastastie nespadol..a potom som sa zacala smiat..ako uplny psychus..sedela som a smiala sa sama na sebe..sedela som tam znicena,unavena a bolo mi do revu..
konecne ma zavolali dovnutra,sadla som si a zubarka sa dala do prace..vrvrrrrvrrrr...ach neznasam zubarov!a minula som tri vreckovky!nie na slzy.. ..to je moj rekord..
tak som z tade vypadla,s opravenym zubom,a ryychlo domov!

..uz som doma dost dlho..a som strasne hladna...a neviem ci uz mozem jest..ach..ja sa vazne asi rozplacem..

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
pedall  1. 8. 2008 20:41
nad tým treba len mávnuť rukou (a vážne skús tie odseky
 fotka
elwinko  8. 8. 2008 20:11
Dúfam, že si sa najedla?
 fotka
andygirl  25. 8. 2008 07:13
hahaha sice depresivny den ale paradny blog no take dni byvaju ale uz budes mat aspon zub OK
Napíš svoj komentár