Buchotanie sa ozývalo celou chodbou. Boli to pravidelné zvuky a jej už z toho išla prasknúť hlava, aj keď neboli až také nepríjemné a neopakovali sa často.
,, Do riti, keby sa mi chcelo hľadať to číslo na ten servis!", zamrmlala si potichu ,,namiesto toho tu sedím celý deň za facebookom a riešim nevyriešiteľné. Mala by som konečne začať riešiť niečo vyriešiteľné a zavolať servisáka, nech tu kopírku opraví, lebo ma z nej jebne!!!!"

Strhla sa.....

Nie preto, že by sa bála, ako ju budú počuť nadávať, ale preto, že pocítila na svojom krku niečí dych. ,,Ách Miloš, to si ty", vydýchla úľavou. ,, Čo sa ľakáš?" spýtal sa jej hlbokým hlasom, ktorý sa jej páčil od prvého dňa, ako do firmy nastúpila. Zdúpnela. Vedela, že keď sa otočí a pozrie na neho, v tom momente bude mať v tvári rumenec. Pretože pri pohľade na neho a jeho široký mužný úsmev jej vždy v hlave začal nabiehať film o ich divokom a vášnivom sexe, pri ktorom by jej tým hlasom krásne plietol hlavu.
,Ešteže mi do hlavy nikto nevidí a nevidí to, ako práve s tebou divoko súložím´, pomyslela si a snažila sa čo najrýchlejšie odtiaľ dostať bez pohľadu na neho.
Zhrnula papiere úhľadne na kôpku a popri trápnej konverzácií cez plece o počasí a šéfovi sa už už nenápadne vytrácala, keď tu zrazu pocítila dotyk.
V hlave sa jej spustil alarm a začala blikať červená kontrolka. Dokonca mala pocit, že jej rozbúchané srdce počuje celá firma, ak nie okoloidúci vonku za stenami. Pomedzi to všetko si ale uvedomovala, že srdce jej búcha túžbou.
Túžbou, ktorú v sebe dusila už pol roka.
Chytil ju za pás a otočil ju k sebe. Držal ju pevne jednou rukou, opieral ju o kopírku a druhou rukou jej jemne zodvihol bradu. Tak jemne, že neverila, že jeho mocné a šľachovité ruky sú schopné takého dotyku.
Cítila ako jej vlhnú nohavičky a ako on o ňu opiera svoju stvrdnutú pýchu. ,Hm, asi bude dosť veľký´, preblesklo jej hlavou, ale nemala čas nad tým rozmýšľať lebo jeho jazyk šikovne olizoval jej šiju a ona sa strácala v tých príjemných pocitoch, ktoré lomcovali jej telom.
Pomaly ju začal vyzliekať, gombík po gombičke jej rozopínal blúzku akoby rozbaľoval darček. Zatiaľ čo on jej láskal prsia, ona sa venovala jeho rozkroku.
Nežnosti sa však rýchlo vytratili a vrhli sa na seba ako zvery. Zvíťazila dlho potláčaná túžba. Otočil ju čelom k stene, vnikol do nej a prirážal tak tuho, až si musela kúsať do pery, aby nekričala. Prirážal dlho až dokým nepocítil ako sa jej telo chveje v kŕči a pohľad sa stráca do neznáma.
Nakoniec vzala jeho penis do úst. Olizovala ho a fajčila,akoby to bola tá najchutnejšia vec v jej živote. Prehltla, jemne a potichu.

Túžba bola uhasená a ona nechcela rozmýšľať nad tým, čo bude alebo nebude potom. Sadla si a vytočila číslo.....

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár