Včera som ako-tak pochopila zmysel objektového programovania, dokonca už chápem, prečo v ňom budeme robiť(keďže nás bude 9), takže som sa kus pohrala v BlueJ, popresúvala tvary, spravila testy, akurát som sa ešte stále nedostala k samotnému syntaxu JAVY, ale to je už teraz jedno. Ráno som zo zalepenými očami pozrela na mobil, kde mi blikala správa. Taká pekná, že „dajú vám to robiť v PHP“, samozrejme znenie bolo trochu iné, ale podstata je tu.

Takže PHP, môj večný nepriateľ, teš sa na mňa, najbližších 6 dní a ďalších 15 dní, bude len našich. Ja, ty a ďalších 8 ľudí pracujúcich na spoločnej veci. Alebo možno len tých 8 ľudí a ty. Uvidíme. Takže mám 6 dní aby som si ako tak zapamätala to nudné PHP, ktoré som tak rada ignorovala v škole. Nieže by som si ho nepamätala, celkom to ide, akurát syntax niektorých príkazov občas nevydá. A to som ešte len pri tých základných.

Som asi tak v polke, toho čo si chcem dnes zopakovať a absolútne sa mi nechce. Prešla som za cykly. Ostávajú mi ktoviečo + polia. Ak toto dneska zvládnem tak som veverička asi. Každopádne to vidím tak, že to nebude taká ľahká cesta. Vidím to na ťahák z tagov, lebo HTML si ako tak pamätám, ale PHP nie je žiadna sláva. Veď keď to tak zoberiem, tak som v ňom nikdy nič poriadne nenapísala, čo sa musí od budúceho pondelku zmeniť, v záujme môjho vývoja a iných morálnych, etických a ctných(od slova česť) dôvodov.

Malá prestávka(možno väčšia) a idem na polia.

Držte mi palce

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár