1. 20:47 Po celom dni pozerania seriálnu, ničnerobenia a ničnerobenia, som sa konečne do niečoho pustila(19:??). Prešla som si polopatisticky vysvetlený tutoriál o OOPčku, z čoho som polku pochopila, spravila som si niečo ako krízový mini-ťahák z HTML(ja viem, je to úbohé, ale budem v takom strese, že ma bude napadať skôr PASCAL ako HTML).

čas na sprchu

2. 21.09 Relatívne som pochopila druhú polovicu, hlavné pojmy sú mi celkom jasné, mám tam jednu nezrovnalosť, ale preskočím to...statické členy a get-set v zapuzdrení, trošku nechápem, ale prinajhoršom (alebo ak mi zostane ešte čas keď prebehnem všetko čo chcem) to ešte zopakujem. Presúvam sa znova na PHP, vidím to tak že za pol hodinu som znova pri seriály.

3. 21:42 Po minútach robenia hocijakých iných vecí, len nie toho čo potrebujem, som sa kus pohla, a prišla som na to, že polia v PHP sú rovnaké ako v PASCALE ako vie človeka táto skuročnosť potešiť....Ešte tam mám nejaké somarinky, a na zajtra už mi ostanú asi len formuláre, čo vlastne relatívne viem. potom môžem stiahnuť rozsiahlejší dokument

Na dnes sa lúčim, nemá zmysel vypisovať si pokroky z hlavy do blogu. Zajtra vysvečko....

...držte palce aby som sa dokopala aspoň do niečoho.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár