no chapete to? ako sa moze stat ze niektore veci su uplne super a ostatne totalne napicu? Uz fakt neviem co si mam o tom mysliet. som z toho absolutne zmetena lebo vecsinou sa mi stavalo ze iste obdobie bolo secko totalne sqele, bezproblemov a zrazu prisiel zlom a secko sa dojebalo. Ale teraz sa mi secko pomiesalo. mozno je to iba dalsie obdobie- napr. ze mi preplo, neviem ale zacina ma to znepokojovat lebo neviem co mam cakat.

Takze, aby som len neobkecavala: budem mat najhorsie vysvecko, ake som kedy mala a myslela som si ze moju matku to poriadne nasere. Nie! Ona mi este aj zaplatila jedno sustredko na ktore som chcela ist. ale dala mi podmienku ze si musim zlepsit znamku z chemie aj ked sama dobre vie ze sa to uz neda! ked som jej to povedala tak si zas zmyslela ze sa o to musim aspon pokusit!

Tak a dalsia situejson: boli sme vo Francuzsku (mala som korespondentku u ktorej som byvala). Tak ked sa tam ush dotepem, preco neist nakupovat, saq? nabehli sme do nakupaku (nechapem preco tomu tak hovoria, kedze je to asi 5 krat mensie ako Max v TN) a este s par kamoskami sme zacali behat po obchodoch..... perfektne, hovorim si, ako sa ja mam ale skvelo, nakupy vo Francuzsku, ked by som mala byt v skole. tuto krasnu nakupnu idylku narusila moja draha coress ush po pol hodke, ked zahlasila ze ona ide na trening basketu. na tom by nebolo nic zle kebyze tuto posratu vetu rozvinie na jedno posrate suvetie a doda: ale ty tu mozes zostat so svojimi kamoskami, nenechajte sa rusit. bohuzial toto sa nekonalo, po polhodke , , nakupovania" za ktoru som si kupila velke hovno, sme museli odist, co premna znamenalo sediet dve hodiny v telocvicni v dakej poondiatej Francuzskej diere. Vazne super. Moja draha korespondentka mala take stastie ze nevedela ani ceknut po slovensky, lebo by som svoj pobyt musela dokoncit asi dakde na autobusovej zastavke. proste este v zivote som sa nepocula tak strasne nadavat! saq koho by taka kurva nenasrala? ? ?

No taq to by asi ako priklad stacilo, aj ked ani zdaleka to este neni vsetko (uf)! Ostava mi len dufat ze vy secia ostatni sa mate lepsie ako ja a ze nemusite zit v takom zmetku ako ja. Fakt by som vam to nezelala, nikdy neviem ci nahodou nedostanem jednotku z chemie(to by bola ta dobra sprava, aj ked asik dost nerealna predstava), alebo ci ma neprejde kamion ked pojdem domou zo skoly(to uz by bolo asi horsie, ale vzhladom na jednotku z chemie nepochybne pravdepodobnejsie, ajked po nasej ulici prejde kamion asi tak raz za dva mesiace).

Tak sa teda secia majte! ! !

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár