Bola taka normalna nedela ale nie uplne. Rano sme sa zobudili a zacali sme si balit veci:opalovaci krem, siltovky, sladkosti, jedlo a hlavne vela vody. Hovori vam daco takato , , vybavicka""? ak nie tak ste asi este v zivote nesplavovali. Ale ja som mala to stastie se som sa aj s mojou familiou(jo), kamoskou Katkou(Nyctea), jej segrou, fotrom a dalsimi super ludmi mohla opet raz zucastnit na takom skvelom podujati.

Dosli sme na miesto urcenia.... a skoro nas mrdlo ta voda bola cez cele koryto Vahu, aj ked obvykle sa , , nalodujeme"" az dakde uprostred. s Katkou sme ako spravne vodacky hned zacali fukat nasu super lod(znacky baraka-dalej uz len ako Baraka a ponahlali sme sa na vodu. Dravo sme sa opreli do padiel..... ale ako to uz u nas byva zvykom nevydrzalo nam to dlho. Zistili sme ze ostatni este ani nevyrazili a my ako spravne , , spolusplavnicky"" sme sa ich samozrejme rozhodli pockat. Cakali sme cakali... az ku nam prisli. ale to usz sme si zvykli na nicnerobenie v lodi a uviazali sme sa o nich aby sme mohli pokracovat v nasej doterajsej cinnosti: natieranie sa opalovacim kremom, diskutovanie o roznych , , extra dolezitych"" temach.... atd.

A potom konecne prisla vytuzena pauzicka.(museli sme sa predsa tvarit ako po narocnom sportovom vykone xD). Odparkovali sme baraku na brehu a vegetili sme. Najedli sa, tosku s malymi problemami kedze sme nemali zapalky a chceli sme opekat. Ale nastastie vsetko sa da vyriesit a tak Katin foter pozical zapalky od nejakeho bezdomovca a za to mu dal vino- vyhodny obchod xD.

Ale ked sme uz chceli pomaly aj odist, vsimli sme si ze dvaja clenovia , , delegacie"" sa zahadne vyparili. No tak som sa trosku zahrala na detektivku a netrvalo mi to ani moc dlho. Pozrela som sa na rieku... a hned mi bolo secko jasne. Bol tan na NASEJ Barake v tych najnechutnejsich stromoch, v ktorych byvaju pavuky a olamovali vetvy na korbace, kedze to bol den pred oblievackou. Neda sa povedat zeby sme zrovna skakali od radosti ze mame plnu lod pavukov, ale donutili sme ich, aby nam ju umyli. Konecne sme vyrazili.

Po malej chvili sme zistili ze ani moc netreba padlovat, kedze je dost silny prud a tak sme si lakli do lode, vylozili nohy na padla.... a opalovali sa (neni to vobec vidno, ale nevadi). Obcas me museli odvratit neodvratitelny osud, aneb, to ze sme sa rutili do raju pavukou. Neodvratitelny preto ze sa nam to samozrejme raz aj podarilo, prirodzene ked ja som bola kormidelnicka. hh. Aj ked to bola katina chyba, lebo bola hacik a mala mi hlasit kazde ohrozenie. Ale aj tak ma skoro zabila.

Ked uz sme sa dost dlho plavili(citaj opalovali) napadlo nas ze by sme mohli zistit kde sme a tak sme sa nejakych , , domorodcov"" na brehu opytali kde sme, ale oni nam stale len kricali, ze: AHOJTEEEEEE! ! ! ! CAUTEEEEEE! ! ! . az ked im to po chvili docvaklo tak nam povedali ze v Trencine, co nam moc nepomohlo. vybrali sme si teda dalsie obete- bozkavajuci sa parik(domorodcov, prirodzene) a opytali sme sa ich ze ako daleko je to este do kaca baru. Ta dievcina nam bovedala ze asi tak 15 minut este. Bolo vidno ze asi v zivote nesplavovala-za 2 minuty sme boli tam. xixi. No tak sme zas vytiahli bakaku na breh a isli sme s aposilnit a slavnostne ukoncit narocny splav. Potom som po spontannom rozhodnuti isla spat ku Katke(nechcelo sa mi ist pesi domov).... ale to uz by bol iny pribeh...........

 Denník
Komentuj
 fotka
nyctea  22. 4. 2009 21:22
waaaaa lubim hlavne tu cast "dravo sme sa opreli do padiel"
Napíš svoj komentár