Taq a je tu zas dalsi piatok. Vecer nemam co robit, leo sa opet nikto neunuval zavolat ma von a tk zase len sedim pri kompe. ale ani tu ma nenapada co mam robit tk aspon napisem blog daky, kedze cem mat konecke zvyseny status .

Taq rano som necakane vstala a isla som na bus, potom som dosla do skoly na prvych dvoch hodinach som si pospala a potom sme konecne mali telak, nediny predmet ktory mi ide. Nasa superinteligentna profka sa opet prejavila a vyhnala nas von behat aj ked prsalo, fukal vietor, bolo asi 10stupnov a my sme mali len kratke tricka. Nastastie jej trklo ze to asi nebude zrovna najlepsi napad a taq sme sa poklusom vratili naspet do skoly. Prrhovorili sme ju na basket tak sme si , , zahrali" co v nasej triede vyzera tak ze hram ja a este asi tri baby. cize som sa mierne nabehala a fucala som ako komisar Rex (dobre prirovnanie ze? ) a podobne som bola aj spotena. V tirde som sa celu prestavku oblievala vodou a pritom som sa pokusala naucit na pisomku z geiny. Tak som sa akovzdy naucila asi dve veci ktore sa mi zdali najvtipnejsie a vysrala som sa na to. Chcela som to odpisat od spoluziaka co sedi predomnou, ale po nom sa neda nic precitat taq som to opisala od Katariny (ako obvykle), cize to dopadne dobre. Z toho som si zobrala dost logicke ponaucenie: Naco sa budem daco ucit ked Katarina to vie? po pisomke som sa vratia k mojej oblubenej cinnosti v skole- spanok

Po navrate domov som ako zvycajne lemrila pred telkou a kukala dake kriminalky. No ale okolo pol siestej som odchadzala , , hrat tenis" s Katou, ktora sa rozhodla ze ma to nauci. ako som predpokladala jej ucenie tenisu spocivalo v tomto: , , Ved normalne chytis raketu a budes nou trieskat do lopticky! ! ! Co si si myslela? ? ? " no tak som sa aspon nieco nove naucila a mohla som sa vratit domov naspet. ale na bicykli a vdazdi. strasna sranda! ! ! Dosla som mokra jako debil. Necakane.

Potom sa vratil moj foter z bosny, aspon nachvilu. Ale to ush by bola ina historia. Dufam ze sa uz dneska nic vyznamne nestane lebo by sa mi asi nechcelo moc prepisovat bog.

Taq sa zatial majte ludja

 Denník
Komentuj
 fotka
nyctea  29. 5. 2009 22:57
co to to to? ja som ta nahodou dobre to naucila sak som ti setko pekne vysvetlila
Napíš svoj komentár