Tato ftipna prihoda sa nam stala s katarinou mojuu super kamoskou. byvane v Trencine kde aj chodime na plavecky. Raz za sprchami sme objavili jebnu miestnost zrejme daky sklad upratovaciek alebo co a okrem ineho tam boli aj zamknute dvere a vedla nix zavesene kluce.

Taq samozrejme nas uzasne hned napadlo ix odomknut a aj sme to spravili.Za nimi bola taqa dlha xodba a na koni vychod von. Taq sme sa po tej chodbe prechadzali po kazdom plaveckom len v plavkach a s uterakmi-bose. no a raz sme tam boli a mna napadlo aby sme vysli von no taq sme tam isli ze na chvilku nex je vecia haluz.

no ale ako sme tam pobehovali po vonku poculi sme z nutra z chodby nejake hlasy. boli to upratovacky a hladali kluce. No skuste si tipnut kde boli? V Katinej ruke. Tiue upratovacky z toho boli totalne mimo lebo my blbe sme este aj tie dvere nexali otvorene. no a nase jedine stastie bolo ze sme boli vonku lebo ony tam pobehovali po celej tej chodbe. Z toho vypliva ze my sme sa tade nemohli vratit!

Jedine co nam ostavalo bolo prejst cez branku na ulicu kade xodili normalny ludia v kabatox a aj taq im bola zima(bol totizto februar) a vojst cez normalny hlavny vchod do plavarne kde zme napr aj my prisli pred plaveckym. Taq sme tam teda vybehli a vsecia na nas cumeli ako keby sme prave padli z marsu.

ale ked sme sa vratili do satne bolo to este horsie lebo taq okrem nas dvox nikto iny nebol lebo secia z plaveckeho ush samozrejme odisli. Boi by sme ohromne nenapadne taq sme sa zamkli do prezliekarni a cakali kedy pridu baby z dalsieho plaveckeho a az potom sme isli vratit kluce. Dovtedy tam behali tie upratovacky a hladali ix! bolo to strasne lebo ony by ush pomali zavolali aj polisov!

no nakoiec sa to dobre skoncilo a nikto na to neprisiel. Teraz z toho mame len dobru srandu.

 Blog
Komentuj
 fotka
nyctea  25. 8. 2008 14:20
niekedy si to musim zase zopakovat barborka DD a najlepsie bolo ze "Marika, nevidela si niekde kluce zo skladu?"
 fotka
cesidka  26. 8. 2008 11:18
To nebola marika ale valika!!!! no ale ja by som to racej neopakovala
 fotka
barqqua66  23. 4. 2009 18:43
bara ....ta ma ako vzdy samozrejme skele pribehy=DD
Napíš svoj komentár