Dátum nepoznám, ani čas nie.

Za garážami brko. Na slovine diktát. Má to vôbec zmysel písať? Zmordovaná Lucia zo stresu z diktátu fúka z vreckovky piko. Namiesto dátumu píšeme čas lebo dátum je nepodstatný. Začíname písať diktát. Oči ako Číňan, čumím na papier. Masaker. X-man 3D. Diktát dopísaný.

Mesto je vo všeobecnosti kruté k starým ľuďom. Nádhera.

Učiteľka diktuje. Príprava na maturitnú tému. Dúfam že si ju nevytiahnem. Pôjde v zásade len o to. Hebrejská literatúra "Siran figiran". Biblia tam bude tiež. Druhé dejstvo. Antická literatúra. Mdon Herkules! Eros Rammazoty. On je nosný pilier ktorého pochopíš pri ukážke jeho sily. Staroslovan!

V bezočivosti je odpustenie. Jasné že to nevieme.

Humanizmus. Sme si všetci rovný alebo sme všetci rovnaký? Sme vedený k tomu aby sme boli rovnaký alebo k tomu aby sme si boli rovný? Treba sa vrátiť do čias Baroka a zmixovať to so Sedemdesiatymi. V Baroku sa veľa ľudí snažilo rozširovať vzdelanie. V sedemdesiatych sa veľa ľudí snažilo rozširovať drogy! Nádherná kombinácia. Nízke a vysoké básne, bohemizmus a nespútané umenie. Osobné šťastie. Nízke a vysoké žánre. Ideály novej revolúcie.

Túžba po myšlienke.

Nikto nevie odpovedať a niekto stále niečo žiada.

Epické dielo romantickej literatúry. Orangutan! Iňo sa v detstve zamykal do malej skrinky to preto je teraz taký. Povedal že jej máme pohroziť. Mám? máš? Počkaj dole. Nemáte tu tabletku niekto? Pretože ruda skopú na prednáške o životnom prostredí. Iňa bolí noha, na telesnej umrie lebo nezvládne gymnastiku.

Ja plačem aj ty? Ano aj ja. Píšem o tom ako píšeš. Vyzerá to dobre. Horor. Vyblednutý Ignác prežúva.

Včera si do lekárne prišiel taký tipek kupovať ihly "čo najtenšie poprosím". To je ako keď si ide šachová kráľovná prosiť perník do bufetu.

V číne bude protizákonné mať dieťa lebo je ich veľa, a keď napustíš svoju ženu, vtrhnú k tebe policajti, zmlátia ťa a zatvoria ťa za prečin proti vlasti.

Každý napísal diktát na piču. Predstaví si Ignáca s prsiami lebo vyzerá ako satan. Náš ypsilon je u v ruštine. Popremýšľame. Rebel. Meno, mesto, zviera, vec. To nedáva zmysel. Zasmej sa. Aj iné veci sú na svete. Daj mi pokoj, jediné čo chcem je vidieť filipovu izbu. Stratili sme sa v lese a volali sme linku detskej dôvery. Dostali nás tým že rieka tečie dookola.

Predstavte si že vám poviem že som včera existoval. Ako by ste reagovali? Trošku dbaj na toho človeka. Nepíš si to a povedz dačo. To nieje konsolidácia, to je podvod! Cieľom tohto je naučiť ťa/sa niečo. Povedz mi čo vidíš. Ja potrebujem niečo viac! Očakávam fakty, očakávam objektívnosť. Pičovina. Zbytočnosť. Spravím ti láskavosť. Dám ti úlohu. Pokús sa existovať. Aspoň jeden deň skús existovať. Ak sa ti to podarí začneš na tom byť závislý. Ignacova poznámka: -> ja nič neviem letím, letím na rakete.

Je tu riziko presýtenia nízkym sebavedomím. Preto píšem Beletriu. Je tu dovolená fikcia. Tak ako môžeš vedieť že tento text je reálny? Ja neviem, nedokážem to zaručiť. Idem tvoriť gýč pre potreby komercie. Iba niečo. Aké je opozitum od slova IBA? Treba viac ako len "iba" treba minimálne "až" aby som bol spokojný. Aj by som sa najedol. Má to vôbec zmysel? Neviem. Chcem to ale zdá sa mi zbytočné snažiť sa keď výsledok je nejasný a či vôbec nejaký možný výsledok existuje? Tak čo mám robiť? Vzdať to a zahodiť to alebo ísť? Oplatí sa to? Však ma to takto ani nebaví. Musím niečo zmeniť. Spraviť niečo iné. Inak to rýchlo zhorí. Nenávidím tento pocit.

 Pseudoblog
Komentuj
Napíš svoj komentár