Priznám sa... ni som z tých, ktorí si sem chodia vylievať svoje srdce a všeobecne som typ, ktorý nemá potrebu sem písať o každom drobnom probléme, torý ho trápi. Áno, mám občas slabé chvíľky, ako každý, no voľba vypísaním sa z nich formou bogu je tou poslednou.

Avšak, dnešok je výnimkou.

Dnes je den, ktorý sa mi hlboko vryje do pamäte a hlavn do srdca a budem si ho pripomínať ešte dlho... vlastne... do konca života.

Po smrti otca a deda dnes tento svt opustila ďalšia, v poradí tretia osoba, ktorú som mal nadovšetko rád a smrť ktorej m zasiahla tisícnásobne viac.

Bol to človek, ktorý ma vychovával. Človek, s ktorým som otvorene dokázal riešiť svoje aj jeho problémy. Človek, ktorý síce mal svoju temnú stránku, no tú má hádam každý. Človek, ktorý sa rád smial, no vo vnútri trpel. Veľmi... Človek, s ktorým som sa ešte včera rozprával q dnes je nenávratne preč.

NIKOMU, naozaj nikomu neprajem sa ráno zobudiť a zistiť, že vo vedľajšej izbe sa tento človek už viac neprebudí a vidieť to všetko na vlastné oči. Pred Vaším oknom zastavuje dlhé, čierne auto, vystupujú z neho dvaja muži a v rukách majú nosítka... a Vy viete, čo bude nasledovať dalej. Nie je to pekný pohľad, verte mi...

Otázky, všade samé otázky. Myslím, že je zbytočné sa pýtať prečo práve ona a prečo práve dnes. Tento deň a tá hodina boli vored predurčené a my s tým nič nzmôžeme.

Tá bezradnsť je najhoršia.

Babi, je toho tak veĺa čo som ti chcel ešte povedať. No na ničom viac nezáleží, tak mi ostáva povedať ti len, že nech ti je tam, kde si teraz lepšie a nech tvoja utrápená duša nájde večný pokoj... Ostanú už len spomienky.

Zbohom...

 Blog
Komentuj
 fotka
mygate  1. 3. 2015 22:30
..kondolencie.
 fotka
bullet1302  1. 3. 2015 23:02
@mygate ďak...
 fotka
marcsa  2. 3. 2015 16:00
čas plynie,život ide diaľ.. nám po Vás ostala, bolesť a žiaľ
 fotka
antifunebracka  2. 3. 2015 16:11
teraz je na najlepsom mieste a je jej nekonecne dobre... a stale moze byt s tebou
 fotka
willbebetter  2. 3. 2015 16:35
Desim sa toho, ked tieto chvile zacnu nastavat v nasej rodine. Uprimnu sustrast. A inak, je taka povera, ze tam kde smrt bola dvakrat, iste pride aj tretikrat. Uz vela ludom sa to potvrdilo...
 fotka
bullet1302  2. 3. 2015 16:43
@antifunebracka viem a súhlasím s tebou... Tu sa ozaj len trápila. hlavne posledné mesiace
 fotka
bullet1302  2. 3. 2015 16:49
@willbebetter nanešťastie sa tomu nevyhnes,ale ona bola ozaj chorá. Každý tvrdí,ze sa pod to podpísali cigarety,no ja tvrdím,ze aj hlboké psychické problemy. Málokto ju proste chápal,jak robit býva. Neverím síce na povery,ale tie predtym to bolo iné. To som mal 12/13 a otca so starym otcom (z jeho strany) som sotva poznal. A dakujem pekne
 fotka
bullet1302  2. 3. 2015 16:50
Jak to uz býva *
Napíš svoj komentár