Cítim sa katastrofálne a pritom víťazne ..čím je to, že tento vnútorný pocit smädu po poznaní ma ženie ďalej a aj keď prehrávam alebo aj vyhrávam, tak stále a stále idem ďalej?...asi je to tým, že taký je život..
No dobre. Pôjdem od začiatku a o niečom inom čo je trosku zábavnejšie..

Mám chameleóna. Je krásny, farebný a má aj 5 chlpov na pravom palci(no to je síce zvláštne keďže chameleóny nemajú palce -môj má!!!).minule som s nim debatoval na záchode o láskavosti ľudí v nasej komunite testovačov toaletných papierov.
Je to úžasná robota a on ma v nej veľmi podporuje. Vraj je to užitočné pre širokú populáciu, aby ľudia nemali zbytočné fľaky na ritke…preto sa testujú! Teda ja ich testujem…(čiže ľudia, tým, čím si utierate zadky, je dokonale overené. Teda aspoň väčšina. Výrobky z Afgánistánu a podobne, som neskúšal kvôli podozreniu z antraxu a iných chemických škodlivín).
Čiže aby som pokračoval...
Áno som to ja ..profesionálny tester záchodových papierov. Ale mňa tá práca napĺňa. VEĎ POMÁHAŤ SA MAAAAA…a touto robotou predsa pomáham ľudom. Aby mali pohodlné vytretie do čistúčka …A VY, ľudia čo si vytierate zadky lopúchmi, vám musím povedať, že neviete o čo prichádzate…VÁŽNE!!!
Toľko kvality sa môže skrývať v takom kúsku papiera, čím utieranie nášho zadočku, či zadočku jemnej ratolesti, môže sa ponášať na prechádzanie sa po mesiaci v svite slniečka cez záhon kvetiniek v pestrofarebnej sepektrálnej lúčovitej záhradke (ja viem zbytočne zdĺhavé ).
No a ako som sa s tým mojim chameleónom rozprával o našej komunite, tak som dospel k názoru, že snáď len my, testovači, vieme čo to je rozmýšľať bez zbytočného trenia pri zadku.
A to je ohromná výhoda ..napríklad vieme rýchlejšie tým očistiť banán, alebo vieme chodiť len po bielych prúžkoch prechodu pre chodcov, či dokonca zvládame bez problémov vypiť studený 100%džús….toto všetko nehorázne zvýši kvalitu života a zrýchli efektivitu či dokonca umelecký zážitok z každej všednej veci…
Chameleón so mnou len stále súhlasil ..a dodal že predsa raz aj on pôjde robiť takého testovača …tak ale zase aj ja jeho podporujem v jeho snoch…veď predsa keby ho tiež robil, tak sú doma ďalšie peniaze ..a čo je doma, to sa ráta…

Poučenie na koniec(poznámka autora…šak to musí byť, bez toho by vesmír sa scvrkol a mesiac vybuchol a kvecinky by smrdeli ..to de by sme už boli
.......1.pomáhať sa má….
…...2.Nesnažte sa zbytočne ..aj tak nebudete taký dobrý testovač ako ja…

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
17shano  12. 2. 2009 16:45
Aj ja chcem byť testovač Ako sa môžem prihlásiť? :d
 fotka
zuska198  12. 2. 2009 16:45
toto má byť reklamná kampaň proti môjmu blogu o ruských nohaviciach?
btw. dúfam že ma raz zaučíš do tohto umenia
 fotka
andulili  12. 2. 2009 18:06
ja ti za celú komunitu spotrebiteľov toaletného papiera obyčajného a dvoj - päť vrstvového ďakujem
 fotka
mardzi93  12. 2. 2009 19:40
ďakujem , ďakujem.. čo viac dodať.. ešteže sa nájdu aj dobrý ľudia ako si ty ktorý pre blaho národa testujú toaletný papier
Napíš svoj komentár